Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

ama kan almakla iyi yapmışsın kan,demir, d vitamini bunlar hamile kalmayi etkiliyor. tsh değerinin 1,5 ile 2 arasi olmasi gerekiyor diye biliyorum rahat hamile kalabilmek için. benim tsh 7ye çıkmıştı ilac kullanarak düşürdü doktor

Oncesinde iliski olmuyor mu canim ?
Öncesinde oluyor da sonrası olmuyor. Yine buralarda biyerde okumuştum döllenmiş yumurtayı sonradan gelen spermler zorluyomuş yerleşmesi zorlaşıyomuş gibi bişeydi. Bi de görev tamamlandı algısı oluşuyor içimizden de gelmiyor artık 5 yıllık evlilik 3 gebelik kaybı üzerine.

bilmiyorum canım bu defa gidince anlayacağım. bu arada ben folık asıt alıyorum 3-4 aydır ama kendm eczaneden aldım. şimdi baktım 5 mg lık galiba çok düşük. düzenli kullanmıyorum bazen aksatıyoum. ama bugunden ıtıbaren dikkat edecegım. artık hamilelik şansı var çünkü

kan, b12, d vitamini vermişti. zaten çokta zayıfım 44 kiloyum

şartlanınca birliktelikte görev gibi oluyor. :) "kendimi kullanılmış gibi hissediyorum karıcım" diyor kocam. yazık ya ! dedim bebeği sana yapıyorum herhalde kes sesini :)

Öyle malesef tedaviler macunlar vs derken bide gün aşırı meselesi insanın hiç hevesi kalmıyor.
ben yeni başl

bu ay kadın doğuma gitsem mi yoksa sonucumu beklesem sence ?

Rabbim ayni acilari tekrar yasatmasin en kisa surede bebis haberlerini duyalim inşallah
ben de 26 yaşındayım 22 aydır deniyoruz kasımda benimde kimyasal oldu. Sabırla bekliyorum hala insallah bu ay artık olur :)
Canim gecmis olsun inşallah tez zamanda saglikli bir sekilde bebisine kavusursun.

bende 34 geçmiş olsun canım ilk bebişinmi olacak bende ocaka kimyasal yaşadım aynen bende senin gibi düşündüm en azından oluyormuş dedim. inşllah en yakın zamanda olur yine ve sağlıklı olur bu sefer Allahım isteyen bütün kadınlara nasipe tsin

Yok canim belirgin bir belirtimvyok calisirken bat a yakincdiyemidir kasik agrim oldu bide aksam yaptim kirmizilar gelmedencumudumu yitirmeyeyim degilmi canim

tabi tabi idrarda zaten çıkmaz çok erken kan olsa olurdu da ama bende senın gıbıyım bilsem bile gene de yapıyorum sanki biraz daha rahatlıyorum o zaman

Ayy bayanlar site kapanmadan bat söyleyim hemen, beni de ekleyin... 5 Mart..Babamın da doğum günü. İnşalllah uğurlu gelir. Geniş bir zamanda ds hikayemi de paylaşırım :)
epey 5 mart oldu benım de 5-7 mart tam bilmiyorum ama listede 7 mart yazdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…