- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.021
Icinde cubugu olmasi lazim yok ku bu arada senin bat kacti yazdin sanirim ama ekleyemedim gecmise bakmayayimkızlar ovülasyon testinde, kiti düz zemine koyup bir çubukla damlatın diyor. iş yerindeyim şu an, neyle damlatabilirim bunu?
cnm yumurta takibini doktor yumurta catlayana kadar 2 günde bir vajinal ultrasonla yapar. evde ovulasyon testi de deneyebilirsin ben bu sekilde de catladigi günü yakalayabiliyorumArkadaşlar merhaba; ben de sizdenim bir düşüğüm var ve Bebek çalışmaları malum K.kahve lekelenme oldu ama daha adet olmadım bir iki güne bekliyorum Mart ayında yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum bunun için doktora giden var mı? Nasıl muayene ediyorlar acaba ? Ya da evde ben de sizin gibi yapabilir miyim bilmiyorum. Konuşacak paylaşacak kimsem yok lütfen bana da yardımcı olun Rabbim dualarımızı kabul etsin isteyen herkese Bebek nasip etsin sağlıklı sihhatli bir şekilde
Kiz hcg testi yaptinmi hic ?Kızlar kendimi kan testi yapmamak için zor tutuyorum. 5 Mart ta çok var. Şuan tek belirti olarak sayabileceğim şeyler şeffaf ve sarı akıntı kokusuz ve ateşim 36.7 seyrediyor bunlara belirti denmez ama napcan işteBu arada oluşan ağrılarımda bitti önce sol kasığımda ağrı oldu sonra sağ kasığım da olmuştu şimdi nötr
yumurtlamadan sonra akinti gelmeye devam ediyor adete kadar ama yumurltma akintisindan farki iki parmak arasinda uzamamasiymış dün okudum nette@Me-ra benim de bat 10 mart. bende hala akıntı var. kendimi hiç anlamıyorum
ahhhh battaşım benim ateş bugün düştü insallah yarina yükselirKızlar kendimi kan testi yapmamak için zor tutuyorum. 5 Mart ta çok var. Şuan tek belirti olarak sayabileceğim şeyler şeffaf ve sarı akıntı kokusuz ve ateşim 36.7 seyrediyor bunlara belirti denmez ama napcan işteBu arada oluşan ağrılarımda bitti önce sol kasığımda ağrı oldu sonra sağ kasığım da olmuştu şimdi nötr
bari sabah yapaydinDün akşam yaptım negatifti
Testın içinden damlalik cikmadimikızlar ovülasyon testinde, kiti düz zemine koyup bir çubukla damlatın diyor. iş yerindeyim şu an, neyle damlatabilirim bunu?
Sizi okurken bir anda yapayım dedim işte yoksa zaten bata kadar bekleyeyim demiştim aldım negatifi oturdum yerimebari sabah yapaydin
Canım benim ne olursun üzülme bende hiç beklemiyorum ama oldu çok sukur Rabbim sizlere tez zamanda versin stres yapma ne olursunSizi okurken bir anda yapayım dedim işte yoksa zaten bata kadar bekleyeyim demiştim aldım negatifi oturdum yerime
az değil. ve dün öğle lavaboya gittiğimde tuvalet kağıdında leke gördüm akıntının içinde. bugün de aynısı oldu. akıntı yumurta akı gibi ama bi damla kahverengi-kırmızı leke var içinde.Çok mu canım akıntın
ben direkt yavaş akan idrara tutuyorum.kızlar ovülasyon testinde, kiti düz zemine koyup bir çubukla damlatın diyor. iş yerindeyim şu an, neyle damlatabilirim bunu?
Battaşım takma kafana bu ateşler benimde inip çıkıyor dün sabah düşüktü bu sabah yerine gelmişahhhh battaşım benim ateş bugün düştü insallah yarina yükseliraz kaldı sabır
onu denemedim iişte :))yumurtlamadan sonra akinti gelmeye devam ediyor adete kadar ama yumurltma akintisindan farki iki parmak arasinda uzamamasiymış dün okudum nette
Canım benim ne olursun üzülme bende hiç beklemiyorum ama oldu çok sukur Rabbim sizlere tez zamanda versin stres yapma ne olursun
23 mart Batım sabirsiz61Icinde cubugu olmasi lazim yok ku bu arada senin bat kacti yazdin sanirim ama ekleyemedim gecmise bakmayayim
Daha var ya :)) 3 gun kaldi dimi inşallah cikar ben oturdum bekliom gelcekse gelsin dieDün akşam yaptım negatifti
İnşallah canım. Dile getirmek istemedim belki değildir diye ama sen bana hamişsin gibi geliyor kuzumDaha var ya :)) 3 gun kaldi dimi inşallah cikar ben oturdum bekliom gelcekse gelsin die
Yok be yaaa amile issetmiyorum kendimi içİnşallah canım. Dile getirmek istemedim belki değildir diye ama sen bana hamişsin gibi geliyor kuzum