Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlar kendimi kan testi yapmamak için zor tutuyorum. 5 Mart ta çok var. Şuan tek belirti olarak sayabileceğim şeyler şeffaf ve sarı akıntı kokusuz ve ateşim 36.7 seyrediyor bunlara belirti denmez ama napcan işte Bu arada oluşan ağrılarımda bitti önce sol kasığımda ağrı oldu sonra sağ kasığım da olmuştu şimdi nötr

cnm yumurta takibini doktor yumurta catlayana kadar 2 günde bir vajinal ultrasonla yapar. evde ovulasyon testi de deneyebilirsin ben bu sekilde de catladigi günü yakalayabiliyorum

Kiz hcg testi yaptinmi hic ?

ahhhh battaşım benim ateş bugün düştü insallah yarina yükselir az kaldı sabır

ahhhh battaşım benim ateş bugün düştü insallah yarina yükselir az kaldı sabır
Battaşım takma kafana bu ateşler benimde inip çıkıyor dün sabah düşüktü bu sabah yerine gelmiş Benim akıntıdan başkada belirtim yok zaten zaten umutsuzum bari kırmızılar biran önce gelsin diyorum. Hamile olmadığımı düşündüğüm en kesin kanıtım ise iki kaybımda da afedersin acayip vajinal gaz çıkartıyordum ama bu ay o yok

Canım benim ne olursun üzülme bende hiç beklemiyorum ama oldu çok sukur Rabbim sizlere tez zamanda versin stres yapma ne olursun

Çok sağol kuzum. En azından sizin hamiş haberlerinizi duyduğumda inanın bana kendim hamişmişim gibi heyecanlanıyorum. Allahım bebişini sağlıkla kucağına almanı tüm evrelerini eşinle ve kardeşleriyle görmeni nasip etsin güzel annecik .41 kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…