- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 45
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.041
Olsu beya takma kafana önümüzdeki ay beraber hamiş oluruz beya amannnnnYok be yaaa amile issetmiyorum kendimi iç(tam trakyali oldum ben)
Yumurtama kanaması olabilir diyor kimisiaz değil. ve dün öğle lavaboya gittiğimde tuvalet kağıdında leke gördüm akıntının içinde. bugün de aynısı oldu. akıntı yumurta akı gibi ama bi damla kahverengi-kırmızı leke var içinde.
Daha dur deli kari cikmadik candan umut kesilmezOlsu beya takma kafana önümüzdeki ay beraber hamiş oluruz beya amannnnn
Bende bir süredir yoktum forumda aynen oku oku bitmediOverlokcunuz kapiniza kadar geldihali kilim battaniyelerinize overlok yapilir overlokcunuz geldi okudum okudum bitiremedim ne cene varmis sizde kizlar yahuu car car car gebislerimiz nasillar keyifleri sihhatleri yerinde mi? Adaylarimiz kazi calismalarina devam ediyor musunuz? Hadi kizlar cemre topraga dusunce gebisler birden cogalirmis der durur annem yapisin kocislerinize tosunlarin haberlerini verin verelim
En yakin zamanda yerlesme.kanamasini @Olderseolur4406 yasadi ona sor bakalim aynisi mi diye daha aydinlatici olur diye dusundum inşallah oyledir :)az değil. ve dün öğle lavaboya gittiğimde tuvalet kağıdında leke gördüm akıntının içinde. bugün de aynısı oldu. akıntı yumurta akı gibi ama bi damla kahverengi-kırmızı leke var içinde.
Ayy hadi hayirli haberler guzel haberler ver insallahAman Allahım dün akşam sizi bir bıraktım şimdi 200 adetcik mesaj okudum oku oku bitmiyorbiz şimdi hastanedeyiz eşimle bekliyoruz. Güya randevulu geldik 40 dk dır bekliyoruz selincim seni cok tebrik ediyorum. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı buradaki hanımlara ve bana
iki gün olurmuymuş? benim dün de bugun de öğle vakti oldu.Yumurtama kanaması olabilir diyor kimisi
Ayy hadi hayirli haberler guzel haberler ver insallah
Evet canim olabiliyor sen bunun cevabini yasayan biri olarak @Olderseolur4406 dan alabilirsin en guzeliiki gün olurmuymuş? benim dün de bugun de öğle vakti oldu.
Canjm ben tablo tutmadim ovulasyondan sonra hesapladm hep normal degerlerdi tutmasinida bilmiyorum zaten hergun yenj seyler ogreniyorum degerim yukselmemis 22 olmus 4 gun sonra gene test var bakalim rahim duvarin kalinlasmis dis gebelikte cok karsilasmayiz boyle dedi gec dollenme olabilirmis 4 gun nasil geccek bilmiyorumaaa gerçekten mi valla umut oldun banainsaaallllaaahhh benim de bebis vardır. insallah senin de değerin yükselir. ates tablonu atabilir misin ?
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahkendiliğinden oldu cnm
Cikar ama bence gitme bati bekle derim benKızlar ben kan testi yaptırmaya gideceğim sizce varsa çıkar mı bat 5 Mart
Kiz senin adin yok bat listesinde bat kacti seninBide hamilesin diyormus
Gitme canim degerin dusuk filan cikar bu seferde acaba yukseldimi diye stres yaparsin bekle bati ne kalmisKızlar ben kan testi yaptırmaya gideceğim sizce varsa çıkar mı bat 5 Mart