Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Overlokcunuz kapiniza kadar geldi hali kilim battaniyelerinize overlok yapilir overlokcunuz geldi okudum okudum bitiremedim ne cene varmis sizde kizlar yahuu car car car gebislerimiz nasillar keyifleri sihhatleri yerinde mi? Adaylarimiz kazi calismalarina devam ediyor musunuz? Hadi kizlar cemre topraga dusunce gebisler birden cogalirmis der durur annem yapisin kocislerinize tosunlarin haberlerini verin verelim

Bende bir süredir yoktum forumda aynen oku oku bitmedi
Tüm hamişler bebişlerini hayırlısıyla kucaklasınlar inşallah
Bizim gibi diğer aya kalanlar için annende pek güzel söylemiş çok sevdim

En yakin zamanda yerlesme.kanamasini @Olderseolur4406 yasadi ona sor bakalim aynisi mi diye daha aydinlatici olur diye dusundum inşallah oyledir :)

Aman Allahım dün akşam sizi bir bıraktım şimdi 200 adetcik mesaj okudum oku oku bitmiyor biz şimdi hastanedeyiz eşimle bekliyoruz. Güya randevulu geldik 40 dk dır bekliyoruz selincim seni cok tebrik ediyorum. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı buradaki hanımlara ve bana

Ayy hadi hayirli haberler guzel haberler ver insallah

aaa gerçekten mi valla umut oldun bana insaaallllaaahhh benim de bebis vardır. insallah senin de değerin yükselir. ates tablonu atabilir misin ?
Canjm ben tablo tutmadim ovulasyondan sonra hesapladm hep normal degerlerdi tutmasinida bilmiyorum zaten hergun yenj seyler ogreniyorum degerim yukselmemis 22 olmus 4 gun sonra gene test var bakalim rahim duvarin kalinlasmis dis gebelikte cok karsilasmayiz boyle dedi gec dollenme olabilirmis 4 gun nasil geccek bilmiyorum

merhabalar @Olderseolur4406 . nasıl gidiyor hamişlik? güzel sorumu sana sormak istiyorum Sabirsiz61 in tavsiyelerine uyarak
dün ve bugün öğle saatlerinde lavaboya gittiğimde tuvalet kağıdının üzerinde akıntının içinde 1 damla kahverengi-kırmızı leke gördüm. bugünki düne göre daha fazlaydı ama. ve akıntım var yumurta akı gibi şeffaf. bu konudaki fikirlerini alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…