Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Tm cok saolun kizlar iyiki burasi var oyle bir arkadas yafa bi komsum yok ama sizler dostlarim var
Tebrikler canım maşallah Rabbim saglikla kucağına almayı da nasip etsin ins darısı bizlerin başına haklısın iyi ki burasi var tanimiyoruz birbirimizi ama sevinçler uzuntuler koşulsuz paylasiliyor

Arkadaşlar merhaba; ben de sizdenim bir düşüğüm var ve Bebek çalışmaları malum K.kahve lekelenme oldu ama daha adet olmadım bir iki güne bekliyorum Mart ayında yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum bunun için doktora giden var mı? Nasıl muayene ediyorlar acaba ? Ya da evde ben de sizin gibi yapabilir miyim bilmiyorum. Konuşacak paylaşacak kimsem yok lütfen bana da yardımcı olun Rabbim dualarımızı kabul etsin isteyen herkese Bebek nasip etsin sağlıklı sihhatli bir şekilde

Kuzlar benim bugün 21. Günüm daha önceden de yazmıştm ya 13. Günden sonra 2 güne bir devam diye ama akıntım falan 15-16 da vardı bugün eşimin çok işi var yani faliyet olmayabilir ama ben tırsıyorm yaa bugün yumurtlarsam diye testte alamıyorm napayım sizce bide eğer o günler tutmuşsa belirti yapmaz mı hiç sizce bende gene tık yok ben anlamıyorm bu işi arkadaş. Hamile arkadaşlarım adına çook mutlu oldum rabbim bizlerede en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin insallah

Dongun kac gundu canim senin

Hosgeldin. Eger hic hormonlarima baktirmadiysan adetin 3.gunu ac karina gidip hormon testlerini yapiyorsun doktorun sana kacinci gun gelecegini soyluyor beni 9.gunlerde cagiriyor alttan muayene ile yumoslari kontrol ediyor gelisimine göre de yaklasik bir tarihte 12~13.gun artik hangsiyse tekrardan cagiriyor. Eger hormonlarina baktirmadiysan bence muhakkak baktir. Dr muayenesi istemiyorsanda ovulasyon testi ile evde kendin akintinida takip ederek yapabilirsin.

Akintin var mi peki bence adami cokta zorlama en kotu sabaha birakin :)
Akıntım dün hiç olmadı bugünde çook az sabaha bırakamayız çünkü çok erken kalkıp işe gidiyorz inanın öğrencilerime bile konsantre olamıyom gün saymaktan. Peki adet geçmeden belirti olur mu ki benim bat 10 mart

Olurda o belirtiler kisiden kisiye degisiyor dikkate almamak lazim erken suan bence zorlama esinide kendinide gorev gibi olmasin yarin gece olsun iliski ve artik devam etmenizede gerek yok akinti yoksa yumurtlaman gecmistir.

Olurda o belirtiler kisiden kisiye degisiyor dikkate almamak lazim erken suan bence zorlama esinide kendinide gorev gibi olmasin yarin gece olsun iliski ve artik devam etmenizede gerek yok akinti yoksa yumurtlaman gecmistir.
M Me-ra benim de bat 10 mart. bende hala akıntı var. kendimi hiç anlamıyorum

Çok teşekkür ediyorm güzelim yaa rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…