- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.981
Aaa gostermez tabi bekle biraz daha insallah öyledirE
Eger öyle bi durum olmuşsa bugün 17. Günüm sat dan beri evde ki test gortermez bence kesin 50 nin altındadır. Cuma ya kadar dayanıp o gün kan testi yaptirayim.
Son gebeligimde adetten 4 gün önce test yaptirmistim 0,bilmemne çıkmıştı ama vücudum hamileyim diye bağırıyordu resmen bi de tukurukle ovulasyon testi hep pozitif çıkıyordu ama gebelik testleri tertemizdi. Bekledim gelmek bilmedi kırmızılar 4 gün geçti bi kan testi daha yaptırdım 70civarı bişey çıktı 2 kez arttı ama 2 kat değildi sonra düşüşe geçti kimyasal oldu.Sen test yaptinmi yapmadiysan ya ben kanda verdigim icin biraz genis takiliyorum :))
Ay deme oyle gözlerim doldu bencede sonu benzemesin insanlar neler yasiyor okuyorum duyuyorum ben bir kimyasal da bile felegimi sasirdim ikincisini Rabbim yasatmasin banada kimseyede inşallah bugunde gelmezse kan vericem bakalim.Son gebeligimde adetten 4 gün önce test yaptirmistim 0,bilmemne çıkmıştı ama vücudum hamileyim diye bağırıyordu resmen bi de tukurukle ovulasyon testi hep pozitif çıkıyordu ama gebelik testleri tertemizdi. Bekledim gelmek bilmedi kırmızılar 4 gün geçti bi kan testi daha yaptırdım 70civarı bişey çıktı 2 kez arttı ama 2 kat değildi sonra düşüşe geçti kimyasal oldu.
Sonu benzemesin inşallah ama yumurtlama günümü bilmeme rağmen kanda çıkmamıştı.
Bence bi kan testi daha yaptirabilirsin.
Takvimim diye program indirebilirsin canimbu ateş ölçümü uygulamasının adı nedir kızlar? ben de indirmek istiyorum. bu arada az önce LABOQUİCK ovülasyon testlerim geldi. n11.com'dan almıştım dün akşam. bugün uygulamaya başlıyorum:))
Korkma yaa kimyasala dönmez inşallah seninki. Kötü şeyleri çağırma benim değerim 4 gün geçmesine rağmen 70 lerdeydi o durumda olupta kimyasal olmayan hatta düşüp tekrar yukselenler bile var bence senin değer gayet güzel allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinKizlar korkuyorum ya benimde kimyasalsa ya duserse cok korkuyorum valla 2.5 senedir evliyim ve bu ilk olucak
bu ay ki ateşin mi bu cnm?Al kiz bu benim ates tablom
Hamile halinle doverim seni o degilde ben dunden beri epey siddet eğilimli oldum acaba hormonlardanmiKizlar korkuyorum ya benimde kimyasalsa ya duserse cok korkuyorum valla 2.5 senedir evliyim ve bu ilk olucak
Evet canim hamis tablosu degilbdiye begenmedin dimi tuuuu sanabu ay ki ateşin mi bu cnm?
takvimim diye bi program var telefonuna yükle cnm orda ateşi de kaydedebiliyorsun, ayrıca adet günlerini girip adet döngünü de takip edebiliyorsunbu ateş ölçümü uygulamasının adı nedir kızlar? ben de indirmek istiyorum. bu arada az önce LABOQUİCK ovülasyon testlerim geldi. n11.com'dan almıştım dün akşam. bugün uygulamaya başlıyorum:))
hayir ondan değil gayet yüksek gitmiş henüz düşmemiş seninEvet canim hamis tablosu degilbdiye begenmedin dimi tuuuu sana
Sadece onlari degil aganigileride kaydediotakvimim diye bi program var telefonuna yükle cnm orda ateşi de kaydedebiliyorsun, ayrıca adet günlerini girip adet döngünü de takip edebiliyorsun
Cok guzel testin pik yapmis :) canim aksamda yap 6~7 kacta yapiosan artik. Eger siliklesmisse imkan varsa sabah iliski olsun yoksa bu aksam olsun amaa siliklesme yok hala koyuysa yarin aksam olabilir iliski nasilsa dunden icerde sperm var canimKızlar dediğiniz gibi az önce 11de yaptım ovu testini 1 dk bıle geçmeden ıkıncı çizgi çok koyu oldu.peki dün gece ilişki olmuştu gün aşırı yapıyoz ama sizce bugun ve yarın olmalı mı yoksa yarın mı olsun Eki Görüntüle 1786885 Eki Görüntüle 1786885
Evet dusmedi iste ates tablom dandik seyredio eger bugun adet olursam dusmeden olucam tablo bende tirt yani :)))hayir ondan değil gayet yüksek gitmiş henüz düşmemiş senin
yumurta 24 saat içinde çatlar bugün ve yarin devam et bence ovu testi siliklestiginde yumurta çatlamış demektirKızlar dediğiniz gibi az önce 11de yaptım ovu testini 1 dk bıle geçmeden ıkıncı çizgi çok koyu oldu.peki dün gece ilişki olmuştu gün aşırı yapıyoz ama sizce bugun ve yarın olmalı mı yoksa yarın mı olsun Eki Görüntüle 1786885 Eki Görüntüle 1786885
yooo bence tablon gayet güzel belki de hamilesindirEvet dusmedi iste ates tablom dandik seyredio eger bugun adet olursam dusmeden olucam tablo bende tirt yani :)))
ayyy tamam canımm heyecan yaptımmmCok guzel testin pik yapmis :) canim aksamda yap 6~7 kacta yapiosan artik. Eger siliklesmisse imkan varsa sabah iliski olsun yoksa bu aksam olsun amaa siliklesme yok hala koyuysa yarin aksam olabilir iliski nasilsa dun
Cok guzel testin pik yapmis :) canim aksamda yap 6~7 kacta yapiosan artik. Eger siliklesmisse imkan varsa sabah iliski olsun yoksa bu aksam olsun amaa siliklesme yok hala koyuysa yarin aksam olabilir iliski nasilsa dunden icerde sperm var canim
den icerde sperm var canim