Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sen test yaptinmi yapmadiysan ya ben kanda verdigim icin biraz genis takiliyorum :))
Son gebeligimde adetten 4 gün önce test yaptirmistim 0,bilmemne çıkmıştı ama vücudum hamileyim diye bağırıyordu resmen bi de tukurukle ovulasyon testi hep pozitif çıkıyordu ama gebelik testleri tertemizdi. Bekledim gelmek bilmedi kırmızılar 4 gün geçti bi kan testi daha yaptırdım 70civarı bişey çıktı 2 kez arttı ama 2 kat değildi sonra düşüşe geçti kimyasal oldu.
Sonu benzemesin inşallah ama yumurtlama günümü bilmeme rağmen kanda çıkmamıştı.
Bence bi kan testi daha yaptirabilirsin.

Ay deme oyle gözlerim doldu bencede sonu benzemesin insanlar neler yasiyor okuyorum duyuyorum ben bir kimyasal da bile felegimi sasirdim ikincisini Rabbim yasatmasin banada kimseyede inşallah bugunde gelmezse kan vericem bakalim.

Kizlar korkuyorum ya benimde kimyasalsa ya duserse cok korkuyorum valla 2.5 senedir evliyim ve bu ilk olucak
Korkma yaa kimyasala dönmez inşallah seninki. Kötü şeyleri çağırma benim değerim 4 gün geçmesine rağmen 70 lerdeydi o durumda olupta kimyasal olmayan hatta düşüp tekrar yukselenler bile var bence senin değer gayet güzel allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Kizlar korkuyorum ya benimde kimyasalsa ya duserse cok korkuyorum valla 2.5 senedir evliyim ve bu ilk olucak
Hamile halinle doverim seni o degilde ben dunden beri epey siddet eğilimli oldum acaba hormonlardanmi
Canim kimyasaldan en son korkmasi gereken kisisin degerin cok cok cok guzel. Cok endiseliysen yarin aksam yine test yaptir ama gec saatte yaptirki artisi gorebil. 1.5 kat artmissa icin rahatlasin ama degildir stres yapma.

bu ateş ölçümü uygulamasının adı nedir kızlar? ben de indirmek istiyorum. bu arada az önce LABOQUİCK ovülasyon testlerim geldi. n11.com'dan almıştım dün akşam. bugün uygulamaya başlıyorum:))
takvimim diye bi program var telefonuna yükle cnm orda ateşi de kaydedebiliyorsun, ayrıca adet günlerini girip adet döngünü de takip edebiliyorsun

Cok guzel testin pik yapmis :) canim aksamda yap 6~7 kacta yapiosan artik. Eger siliklesmisse imkan varsa sabah iliski olsun yoksa bu aksam olsun amaa siliklesme yok hala koyuysa yarin aksam olabilir iliski nasilsa dunden icerde sperm var canim

ayyy tamam canımm heyecan yaptımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…