Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Overlokcunuz kapiniza kadar geldi:cool: hali kilim battaniyelerinize overlok yapilir overlokcunuz geldi :21: okudum okudum bitiremedim ne cene varmis sizde kizlar yahuu car car car :KK70:gebislerimiz nasillar keyifleri sihhatleri yerinde mi? Adaylarimiz kazi calismalarina devam ediyor musunuz? Hadi kizlar cemre topraga dusunce gebisler birden cogalirmis der durur annem yapisin kocislerinize tosunlarin haberlerini verin verelim :KK72:

Overlokcunuz kapiniza kadar geldi:cool: hali kilim battaniyelerinize overlok yapilir overlokcunuz geldi :21: okudum okudum bitiremedim ne cene varmis sizde kizlar yahuu car car car :KK70:gebislerimiz nasillar keyifleri sihhatleri yerinde mi? Adaylarimiz kazi calismalarina devam ediyor musunuz? Hadi kizlar cemre topraga dusunce gebisler birden cogalirmis der durur annem yapisin kocislerinize tosunlarin haberlerini verin verelim :KK72:
Bende bir süredir yoktum forumda aynen oku oku bitmedi
Tüm hamişler bebişlerini hayırlısıyla kucaklasınlar inşallah
Bizim gibi diğer aya kalanlar için annende pek güzel söylemiş çok sevdim:KK15:

az değil. ve dün öğle lavaboya gittiğimde tuvalet kağıdında leke gördüm akıntının içinde. bugün de aynısı oldu. akıntı yumurta akı gibi ama bi damla kahverengi-kırmızı leke var içinde.
En yakin zamanda yerlesme.kanamasini @Olderseolur4406 yasadi ona sor bakalim aynisi mi diye daha aydinlatici olur diye dusundum inşallah oyledir :)

Aman Allahım dün akşam sizi bir bıraktım şimdi 200 adetcik mesaj okudum oku oku bitmiyor :stop: biz şimdi hastanedeyiz eşimle bekliyoruz. Güya randevulu geldik 40 dk dır bekliyoruz :KK20: selincim seni cok tebrik ediyorum. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı buradaki hanımlara ve bana :KK19:

Aman Allahım dün akşam sizi bir bıraktım şimdi 200 adetcik mesaj okudum oku oku bitmiyor :stop: biz şimdi hastanedeyiz eşimle bekliyoruz. Güya randevulu geldik 40 dk dır bekliyoruz :KK20: selincim seni cok tebrik ediyorum. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı buradaki hanımlara ve bana :KK19:
Ayy hadi hayirli haberler guzel haberler ver insallah

aaa gerçekten mi valla umut oldun bana :KK49: insaaallllaaahhh benim de bebis vardır. insallah senin de değerin yükselir. ates tablonu atabilir misin ?
Canjm ben tablo tutmadim ovulasyondan sonra hesapladm hep normal degerlerdi tutmasinida bilmiyorum zaten hergun yenj seyler ogreniyorum degerim yukselmemis 22 olmus 4 gun sonra gene test var bakalim rahim duvarin kalinlasmis dis gebelikte cok karsilasmayiz boyle dedi gec dollenme olabilirmis 4 gun nasil geccek bilmiyorum

merhabalar @Olderseolur4406 . nasıl gidiyor hamişlik? :KK66:güzel sorumu sana sormak istiyorum Sabirsiz61 Sabirsiz61 in tavsiyelerine uyarak :KK64:
dün ve bugün öğle saatlerinde lavaboya gittiğimde tuvalet kağıdının üzerinde akıntının içinde 1 damla kahverengi-kırmızı leke gördüm. bugünki düne göre daha fazlaydı ama. ve akıntım var yumurta akı gibi şeffaf. bu konudaki fikirlerini alabilir miyim?:oops:

X