Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Gec dollenmedir canim hic uzme.kendini bir onceki test 10 du sanirim iki gunde iki katina.artmis yanlis anlamadiysam dr.a takilma sen.cok

işte ovülasyon test sonucum kızlar. ilk kez yaptım bugün. adetim dün bitti. şimdi 2.çizgi günden güne mi koyulaşmaya başlayacak?
Hergun koyulasicak diye bir kanun yok ama iki cizgi birbirine en cok benzedigi gunu yakalamaya bak canim

işte ovülasyon test sonucum kızlar. ilk kez yaptım bugün. adetim dün bitti. şimdi 2.çizgi günden güne mi koyulaşmaya başlayacak?
Evet canim koyulasacak hergun bu saatte yap at bakalim koyulasinca gerekirse gunde iki kez yaparsin ama sanki erken basladin biraz :) neysebu deneyim olur senin icin dongunu iyice ogrenirsin hem

Gec dollenmedir canim hic uzme.kendini bir onceki test 10 du sanirim iki gunde iki katina.artmis yanlis anlamadiysam dr.a takilma sen.cok
Yok canm 21.15 ti 22.55 olmus doktor cok sasirdi ama dis gebelik gibi de degil dedi rahim duvarin 14 mm kalinlasmis dedi ama suan bisey soylemek icin cok erken dedi umarim gec dollenmedir canim ikinci kaybim olcak buda giderse

Yok canm 21.15 ti 22.55 olmus doktor cok sasirdi ama dis gebelik gibi de degil dedi rahim duvarin 14 mm kalinlasmis dedi ama suan bisey soylemek icin cok erken dedi umarim gec dollenmedir canim ikinci kaybim olcak buda giderse
Benim aklimda 10 kalmis uzulme canimsin umarim gec dollenmedir yalniz gec dollenmede olsa 1,5 katina katlamasi lazimdi bende kimyasal yasadim dis gebelik degildir buna sukur de moralini bozma inşallah olumlu sonuc alirsin ama bu durumdada her olasiliga hazir ol yalnız sana tavsiyem lutfen eger kimyasal olursa arastirmani yaptir artik pihtilasmaya falan baktir ilkinde onemsemiyorlar ama 2.den itibaren baktirmak lazim. Direkt umudunu kiran bir msj attim ama sana umut tuccarligi yapamam su durumda iyice hayal kirikligi yasamani istemem. Hic bozma moralini Rabbim daha kotulerini gostermesin insanlar neler yaşıyorlar en azindan hamile kalabiliyoruz.

Yok inan kirilmadi tahmin ediyorum canim bana da kimyasal gibi geliyo pihtilasmayi cok direttim kimse bana inanmadi sagliksiz gebelikti vucut atti dendi ailem hep kotuyu dusunuyosun oyle sey yoktur dediler ama hissediyorum ben bisey oldugunu sukur daha beter seyler yasiyanlar var bunlara sukur inan hic uzulmem sonradan aglicagima simdi bir iki ay aglarim rabbim hepimize hyirli evlatlar nasip etsin ben dis gebelikten korkuyorum o yoksa kimyasala dussun yeter ki ama dis gebelik Allahim korusun en korktugum sey

Aynen canim bende dis gebelikten cok korktum 10~30~35......220 ye kadar dalgali dalgali oldu kan degerlerim 6.hafta dustu kendiliginden sukurler olsun. Ilkinde evet olur onemsiz deniyor ama iki kere ust uste kimse bana bunun normal oldugunu inandirmasin arastirma hastaneleri 2. Kayiptan sonra pihtilasma testini yapiyor diye biliyorum. Elbette bizim kaybimiz hicbirsey degil daha gecen hafta kiz kardesimin 15 haftalik erkek bebegi karninda öldü bu tarz seylerin yaninda bizim yasadiklarimiz kedi seyini gördü misali Allahtan umidini kesme aslada isyan etme bizde alacagiz bebislerimizi kucagimiza

İnsallah canim benm asla isyan etmiyorum her gelen rabbimizden sabredicez burdan cikarmamiz gereken bi sonuc mesaj vardir belki cocuklarimizin kiymetini bilelim diyedir :) bilmiyorum ama Allah hayirli vakitte zamanda nasip etsin insallah ben simdi dusus beklicem ne yazikki :) bi artsin diye bekliyorim bi dussun peki senin pihtilasma sonucundan ne cikti canim test sonuclarindan

O duyguyu biliyorum ben artik duseceginden emin oldugumda bile surekli karnimi oksayip "anneyi ne olur birakma, vazgecme bizden bebegim" diyordum.
Benim tek hamileligim oldu oda kimyasalla sonuclandi iste ocak ayinda baska olmadığı icin herhangibir test yaptirmadim hormon testlerim temiz ama ilkinde bile yaptirip kan pihtilasmasi cikan cok kisi duydum burada diyorumya ilkleri onemsemiyorlar sonra zar zor zaten hamile kaliyoruz yine ayni seyi yasiyoruz sistem cok kotu.

Son düzenleme:
Doktordan çıktık. Çatlatma iğnesi yapılacak. yumurtaliklardan biri açık diğerinden emin olamadık dedi. Laparoskopi değilde hsg ye benzer boyalı bir sıvı verilerek yapılan bir ameliyat varmış adını hatırlayamadım şimdi ondan yapalım istersen dedi bende yok önce çatlatma iğnesi dedim . Beynim durdu

Cok kotu cok ben iki sandim ya ozur dilerim :) bakalim bu sonuclansin kesinlikle bu sefer yaptircam kimse beni durduramaz

benide eklermisiniz bat tarihim 16 mart rabbim hepimize nasıp eder inşallah :)

Bencede iyi yapmissin acele etme bu tarz mudahaleler icin. Adim adim gidin ne guzel bak en azindan catlatilabilecek yumurtan var ya olmasaydı ne zaman olacaksin catlatma ignesini peki

sıkma canını güzelim çatlatma iğnesi artık genel birşey oldu inşallah amelıyata gerek kalmadan bebişlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…