- 28 Ekim 2011
- 222
- 136
- 303
Tey allam ya onu bilmiyodum "alcak kayinvalide"Kayınvalide takıları almanın planını yapıyormuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tey allam ya onu bilmiyodum "alcak kayinvalide"Kayınvalide takıları almanın planını yapıyormuş
Bence nişanlını destekle,ev için acele etme der ailesi,o da kanar,ama araba hevesiyle daha iyi karşı çıkar bence:))yok hevesini kirmak istemedim aslinda ama derdim ortada para yok dereyi gormeden pacayi sivadi
sizin kayinvalide karismadimi hicAltinlari ben kasaya koydum bankaya. Esim bakmadi sormadi bile ne kadar var diye. Ev alirsak onlari da koyariz dedim bir keresinde hayir dedi onlari unut onlar senin sen kendine harca ya da kotu gun icin tut dedi.
yok hevesini kirmak istemedim aslinda ama derdim ortada para yok dereyi gormeden pacayi sivadi
Kayınvalıdenler yardım etmiş mi eve?Ev var zaten temelden aldiydi evi. Hevesi araba
resmen dereyi gormeden pacayi sivadilar... Ortada para yok o askerde daha 2 ayi var dugune 6 ay var altinlar bittiDoğmamış çocuğa don biçmek olmuş sizin durum .
Araba ihtiyaç fakat yatırım değil , her ay bir sürü para gidiyor sigorta kasko benzin parası . Daha düğün olmadan altınların hesabı yapılmış bile.
hayir onlar damada aldilar...Kayınvalıdenler yardım etmiş mi eve?
O zaman altınlarını kaptırma canım,ben sadece 5 çeyrek kaptırdım,hala sinir oluyorum.Oğlu ev almış işte,sorumluluğunu ispatlamış.Anası borca sokarak mı sorumluluk öğretecek oğluna?hayir onlar damada aldilar...![]()
o simdi askerde bn bunu soylersem eminim ki simdiden konuyu onlara acacak ama diyorum ortada birsey yokki askerden gelse yanlarindada olsa acarim konuyu suan askerde ki biliyorum karsi cikacak ama ordayken cikmasinida istemiyorum.Kaynananin "biz alacaz" dediğini neden soylemiyosun nisanlina? Fitne fesat yaparak soylemen gerekmiyo, tam yeri gelmis, soyleyebilirdin..
Onların yanında açma konuyu bence.Nişanlın bir anlık şaşkınlıkla tamam der,sonra da lafını çiğneyemez...o simdi askerde bn bunu soylersem eminim ki simdiden konuyu onlara acacak ama diyorum ortada birsey yokki askerden gelse yanlarindada olsa acarim konuyu suan askerde ki biliyorum karsi cikacak ama ordayken cikmasinida istemiyorum.
Gerci annesi ona da soyler sanirim bunu, sen karisma simdilik.. Bakalim ne yapacak..o simdi askerde bn bunu soylersem eminim ki simdiden konuyu onlara acacak ama diyorum ortada birsey yokki askerden gelse yanlarindada olsa acarim konuyu suan askerde ki biliyorum karsi cikacak ama ordayken cikmasinida istemiyorum.
Abbav kayınvalidenin niyetini şimdi gördüm. Bu durumda araba fikrini sonuna kadar desteklerdim. Hatta model bile belirler "Aşkım şu araba güzelmiş bundan bakalım" derdim.![]()
Görümce sana guvenerekmi kocaya gidiyor:Szaten bna direk soylemiyor kiziyla konusuyor cok borc var diyor kizida altinlari alin diyor gerisi geliyor konusmsnin boyle konustular bna da dediler sence nasil olur dediler kulagim sizde degildi duymadim noldu dedim ama isde![]()