• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortada fol yok yumurta yok...

Altinlari ben kasaya koydum bankaya. Esim bakmadi sormadi bile ne kadar var diye. Ev alirsak onlari da koyariz dedim bir keresinde hayir dedi onlari unut onlar senin sen kendine harca ya da kotu gun icin tut dedi.

Altinlari ben kasaya koydum bankaya. Esim bakmadi sormadi bile ne kadar var diye. Ev alirsak onlari da koyariz dedim bir keresinde hayir dedi onlari unut onlar senin sen kendine harca ya da kotu gun icin tut dedi.
sizin kayinvalide karismadimi hic:KK35:

Doğmamış çocuğa don biçmek olmuş sizin durum .
Araba ihtiyaç fakat yatırım değil , her ay bir sürü para gidiyor sigorta kasko benzin parası . Daha düğün olmadan altınların hesabı yapılmış bile.

Doğmamış çocuğa don biçmek olmuş sizin durum .
Araba ihtiyaç fakat yatırım değil , her ay bir sürü para gidiyor sigorta kasko benzin parası . Daha düğün olmadan altınların hesabı yapılmış bile.
resmen dereyi gormeden pacayi sivadilar... Ortada para yok o askerde daha 2 ayi var dugune 6 ay var altinlar bitti:110:

hayir onlar damada aldilar... :KK66:
O zaman altınlarını kaptırma canım,ben sadece 5 çeyrek kaptırdım,hala sinir oluyorum.Oğlu ev almış işte,sorumluluğunu ispatlamış.Anası borca sokarak mı sorumluluk öğretecek oğluna?
Önce kendi sorumluluk sahibi olsaymışta,çocuğunun parasını yemeseymiş

Kaynananin "biz alacaz" dediğini neden soylemiyosun nisanlina? Fitne fesat yaparak soylemen gerekmiyo, tam yeri gelmis, soyleyebilirdin..
o simdi askerde bn bunu soylersem eminim ki simdiden konuyu onlara acacak ama diyorum ortada birsey yokki askerden gelse yanlarindada olsa acarim konuyu suan askerde ki biliyorum karsi cikacak ama ordayken cikmasinida istemiyorum.

o simdi askerde bn bunu soylersem eminim ki simdiden konuyu onlara acacak ama diyorum ortada birsey yokki askerden gelse yanlarindada olsa acarim konuyu suan askerde ki biliyorum karsi cikacak ama ordayken cikmasinida istemiyorum.
Onların yanında açma konuyu bence.Nişanlın bir anlık şaşkınlıkla tamam der,sonra da lafını çiğneyemez...

Gerci annesi ona da soyler sanirim bunu, sen karisma simdilik.. Bakalim ne yapacak..

Abbav kayınvalidenin niyetini şimdi gördüm. Bu durumda araba fikrini sonuna kadar desteklerdim. Hatta model bile belirler "Aşkım şu araba güzelmiş bundan bakalım" derdim. :KK48:

zaten bna direk soylemiyor kiziyla konusuyor cok borc var diyor kizida altinlari alin diyor gerisi geliyor konusmsnin boyle konustular bna da dediler sence nasil olur dediler kulagim sizde degildi duymadim noldu dedim ama isde :KK35:
Görümce sana guvenerekmi kocaya gidiyor:S

Back
X