- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
V alamadigimiz icin yatirimimizi arabadan yana yaomaya karar verdik. Karsimiza cikan 50 bin tl alti araclarda heo bir sıkıntı vardi. Ya km yuksek ya degisen parca cok vs. Temiz guzel bir arac cikti karsimiza uzerine bir miktar cekmek zorunda kaldik. Luks diyince bmv fakan gelir benim aklima. Eski tarz diyince yanlis anlamayin sahin gelir orta duzey diyince de honda civic yada opel vs gelir . Boyledir yani. Fiyatlar her gecen gun degisiyor biz arabayi orta duzeyde temiz aldik. Ettigimiz karlari onda biriktirmek amaciyla.
tamam zaten ben çürük çarık araba alın demiyorum. ama elinizde 50 bin tl varken ve zaten kredisini ödeyemeyip ev satmışken üzerine 15binl daha çekip araba almak çok mantıksız. kim ne derse desin. bunu kendinize nasıl açıklıyorsunuz ben anlayamadım. şimdi bulamazsınız bir ay sonra bulursunuz ama illaki bulursunuz iyi bi araba. üstüne 15 bin çekince ne farkedecek ki yatırım açısından. durumunuz iyi olsa anlarım arabada da yatırım yapmayı ama zaten kredi ödeyememişsiniz, sahip olduğunuz evi satıp kiraya çıkacaksınız. tutup bi kredi daha borçlanıyorsunuz. burada bi mantıksızlık var.