• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortada fol yok yumurta yok...

Altınları mı kayınvalideniz alıcak düğünden sonra :KK12: biri düğünden sonra araba almanın derdinde biri Altınları almanın peşinde.... Takıları üstğnden çıkarttığınız gibi güvendiğin birine teslim et:halay:
ya dedikodu yapmis gibi oluyom bide diyorki artanla gorumcenin ceyizi tamamlanir :ruh:nisanlim vermez diye dusunuyirum ama gorumcem kayinvalidemi dolduruyo ...:KK53:

Araba bu zamanda büyük ihtiyaç Araba için kullanmanız normal Ama burda başka bir mevzu var kaynana sizin takılara el koymayı planlıyor Sen nişanlin izin vermez diye rahatsın sanırım ama bu konu ilerde başını ağrıtır takılarına sahip çık

Bizim borcumuz yoktu. Araba almak istiyordum. Fakat masrafli oldugundan ve evle isin arası cok uzak olmadigi icin kendi isimizi kurduk. Eger kendi isimizi kurmasaydik araba alirdim.

Araba bu zamanda büyük ihtiyaç Araba için kullanmanız normal Ama burda başka bir mevzu var kaynana sizin takılara el koymayı planlıyor Sen nişanlin izin vermez diye rahatsın sanırım ama bu konu ilerde başını ağrıtır takılarına sahip çık
haklisiniz evet birkere dile getirdi kendisi bnde fazla ustunde durmadim gorumcem diyordu abim degerlendirmez bosa harcar siz alin borclari kapatin diye ama hani daha askerde konuyu acipda canini sıkmak da istemem cunku arabayi cok istiyor....

Dogmamis cocuga don biciyorlar:işsiz:

Ben kayınvalidenizin rahatlığına takıldım. Henüz ortada olmayan takılara göz koyuyor bir de bunu şimdiden dile getiriyor.:deli: Ürķtüm vallahi.

Hayirli aksamlar ilk once:KK54:

Kucuk bir sorum olacak
az once nisanlimla konustum bana dediki dugunde takilanlarla guzel bir araba alalim dedi.
Bnde dedim ki daha dugun olmadiki hele bi olsun sonra konusulur borcumuz varsa kapatilir...
Olmadi bi yatirim yapilir dedim...
Ortada altin yok taki yok para yok dusunme simdilik dedim...
Tabi kaynanam biz alcaz dedide bunu nisanlima demedim... Sonra diyorlar sen doldurdun...
Epey bi kukredi... Arabadan daha mantikli bi yatirim varmi dedi...

Cogunuz evlisiniz naptiniz ? Nasil degerlendirdiniz ?

:KK200:
Gelin ata binmiş, ya kısmet demiş!

Araba ekstra masraftan başka bir şey değil. Biz dokunmadık takılara, birikim yapıyoruz üstüne..

Ben kayınvalidenizin rahatlığına takıldım. Henüz ortada olmayan takılara göz koyuyor bir de bunu şimdiden dile getiriyor.:deli: Ürķtüm vallahi.

hele birde bana sorun 1 kere dile getirdi ama bn fazla takilmadim ama bilmiyorum evde cok konusu oluyor heralde 10 yasindaki gorumcem bile altinlarla borcu odeyin artaninda bna oda takimi alin diyor:olamaz:

Hayirli aksamlar ilk once:KK54:

Kucuk bir sorum olacak
az once nisanlimla konustum bana dediki dugunde takilanlarla guzel bir araba alalim dedi.
Bnde dedim ki daha dugun olmadiki hele bi olsun sonra konusulur borcumuz varsa kapatilir...
Olmadi bi yatirim yapilir dedim...
Ortada altin yok taki yok para yok dusunme simdilik dedim...
Tabi kaynanam biz alcaz dedide bunu nisanlima demedim... Sonra diyorlar sen doldurdun...
Epey bi kukredi... Arabadan daha mantikli bi yatirim varmi dedi...

Cogunuz evlisiniz naptiniz ? Nasil degerlendirdiniz ?

Sagolsun eşimin ailesinden bir kuruş bile görmedigim için bütün çeyreklerle paraları eşyalara verdik. Bileziklerimde bu sene tüp bebege verdik. yani bi sekilde gidiyor para ve araba çok mantıklı

Sagolsun eşimin ailesinden bir kuruş bile görmedigim için bütün çeyreklerle paraları eşyalara verdik. Bileziklerimde bu sene tüp bebege verdik. yani bi sekilde gidiyor para ve araba çok mantıklı
nisanlim bunca yil calismis ailesine vermis babasida demis evini bn duzcem senindemis halada oyle diyor... Fakat gel gorki kayinvalidem diyorki bunlara sorumlulugu nasil ogretecez biraz borca sokalim diyor... Sanki biz sorumsuzuz sorumsuz olsak evi nasil alalim hic dusunmuyir hem okuyup hem calismak ... Sorumsuzluk olmayan altinla hayal kuran kayinvalidemde degilmi...

Aklima geldi bak gicik oldum:ruh:

hele birde bana sorun 1 kere dile getirdi ama bn fazla takilmadim ama bilmiyorum evde cok konusu oluyor heralde 10 yasindaki gorumcem bile altinlarla borcu odeyin artaninda bna oda takimi alin diyor:olamaz:
Gözünü korkutmak gibi olmasın da 10 yaşındaki görümceye varana kadar sizin altınlar ile hayal kurulup paylaşma işlemi tamamlanmış aile de
Sana bol bol sabır diliyorum
Ve düğünden önce de bu konuyu açıklığa kavuşturun illa alcaz size harcama yaptık derlerse en azından senin tarafın sana verir kaynananlara gitmez
Ne kadar kurtarırsan kardır

Benim takılarımı eşim önceden yapmıştı
Düğün masrafları için de kenara para koymuştu nişan bohçasına varana kadar bütün harcamaları o yaptı
Hiç borçsuz evlendik
Kalan para ile araba alacaktık ama sonra takılar ile birikmiş parayı birleştirip ev aldık
Şimdi inş araba için birikim yapacağız
Sizin de eviniz olur borcunuz da olmazsa neden almayasınız ki araba

Gözünü korkutmak gibi olmasın da 10 yaşındaki görümceye varana kadar sizin altınlar ile hayal kurulup paylaşma işlemi tamamlanmış aile de
Sana bol bol sabır diliyorum
Ve düğünden önce de bu konuyu açıklığa kavuşturun illa alcaz size harcama yaptık derlerse en azından senin tarafın sana verir kaynananlara gitmez
Ne kadar kurtarırsan kardır
haklisiniz ama hep bna soyluyorlar nisanlimin yaninda vs. Hic konusu acilmaz nisanlim araba alcaz dediginde bile ses cikmadiydi nedense hep bn duyuyorum...:kızgın:

Benim takılarımı eşim önceden yapmıştı
Düğün masrafları için de kenara para koymuştu nişan bohçasına varana kadar bütün harcamaları o yaptı
Hiç borçsuz evlendik
Kalan para ile araba alacaktık ama sonra takılar ile birikmiş parayı birleştirip ev aldık
Şimdi inş araba için birikim yapacağız
Sizin de eviniz olur borcunuz da olmazsa neden almayasınız ki araba
nisanlim hemen aliriz diyor bnde biraz geliri gideri olcer ona gore hareket ederiz diyorum... Ama heralde gidicek bu altinlar:KK12:

Çok yüz göz olmuşsun nişanlının ailesiyle .. yanında değil borçtan bahsetmek , takıların lafını bile edememeliydi. .oglundan çekiniyor da elim kızından niye çekinmiyor ? Lütfen en baştan mesafeni koy ,sonra basın ağrımasın. . Hakkın olanda hak iddia eden nişanlının ailesini de çok aç gözlü buldum ..

haklisiniz ama hep bna soyluyorlar nisanlimin yaninda vs. Hic konusu acilmaz nisanlim araba alcaz dediginde bile ses cikmadiydi nedense hep bn duyuyorum...:kızgın:
Sende alttan alttan aşkım takımıza göre ölçer Biçeriz senin hayalini yerine getirmek için hesap yaparız ama annen böyle böyle demişti sanırım onların ihtiyacı var bize gelecek Takıya de nişanlın annesi ile konuşup çözer inş olayı
Baktın oda annem böyle dedi onun dediğini yaparız diyor o zaman senin ailen kaynanan ile konuşsun

Çok yüz göz olmuşsun nişanlının ailesiyle .. yanında değil borçtan bahsetmek , takıların lafını bile edememeliydi. .oglundan çekiniyor da elim kızından niye çekinmiyor ? Lütfen en baştan mesafeni koy ,sonra basın ağrımasın. . Hakkın olanda hak iddia eden nişanlının ailesini de çok aç gözlü buldum ..
zaten bna direk soylemiyor kiziyla konusuyor cok borc var diyor kizida altinlari alin diyor gerisi geliyor konusmsnin boyle konustular bna da dediler sence nasil olur dediler kulagim sizde degildi duymadim noldu dedim ama isde :KK35:

Back
X