• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortada fol yok yumurta yok...

Ay canim cok hossunuz.

Kv ye vermeyin de..

Bakarsiniz duruma..

Ama nisanlin cok saf haberin olsun.

Altin bozdurulup araba alinmaz araba ölü yatirimdir ama biz kullancaz heves ediyoz arabasiz olmaz derseniz ayri..alin o zaman
bnde oyle diyorum altin baska yerlerde kullanilsa diye ikna edemiyorum veya yatirim bulamiyorum... Kayinvalidem bnden cok düşünüyor:KK70:anali ogullu dogmamis cocuga don biçiyorlar hayirlisi düğün günü aksiyon macera gerilim bir arada olacak gibi:KK55:

Araba yatirim degildir altin ve doviz yatirimdir. Altin asla buyuk oranda deger kaybetmez ama arabanin hic olmasi bir anlikdikkatsizlige bakar. Yine de, borcunuz olmazsa, araba almayi dusunebilirsiniz. Ama yatirim gozuyle bakmayin.

Düğündeki altınları kv ve anneme verdim 120 çeyrek vardı toplam kaç tl nakitti bilmiyorum. Kv 15 tane filan altın verdi annemde 5 . Balayına gittik geldik 2 ay filan maaşımızdan kesinti olacaktı mecbur ihtiyacımız vardı. Düğünle ilgili bizim borcumuz yoktu. Kv ve annem yaptı herşeyi yaklaşık . Birtek ev kredimiz var. Eşimin ailesinin taktığı bilezik vb şeyler hala duruyor onunla ilgili bir planımız Yok 45 bin tl filan ediyor galiba . Evimizde var arabamızda çok şükür

Kvnın takıları alma ısteğini dile getirecek çok güzel bir zmnmış bence, keşke söyleseydin.
Ben yatırım için değil ama ihtiyac için araba alırdım heralde takılarla, araba önemli bir ihtiyaç benim için.

Kvnın takıları alma ısteğini dile getirecek çok güzel bir zmnmış bence, keşke söyleseydin.
Ben yatırım için değil ama ihtiyac için araba alırdım heralde takılarla, araba önemli bir ihtiyaç benim için.
evet dile getirdi ama bn benm yanimda inadima konuauyorlar diye takmadim sonra kucuk gorumcem 10 yaşında altinlarin artaniyla çocuk odası aliriz degince bn sok oldum..

Yani bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz ama biz nisanda takilanlara bile elimizi surmedik annem olsun babam olsun hicbir şekilde el surmediler... Oysaki bizde nisanda takilan kız tarafinin olur ihtiyaca harcanir ki eğer altinlari alirlarsa nisanda takilanlari kurtaram:KK70: ve eğer alacaklarsa da bizim tarafa soyleyeyim bana versinler:KK70:
Uf cok cirkef oldu sanki:KK66:

Zuzummm evlenin altınlarda taklsn Bakalım iyi bi sonuç çıkarsa o zaman konuşalım dereyi görmeden paça yı sıvamaylm hadi öptüm :)

Biz tekine dokunmadık altınların. Banka kasasında duruyor. Nakiti o sıradaki küçük çaplı borçlara verdik, döviz yaptık balayında yedik falan. Tüm borçlarımız için kredi çekilmişti zaten (bütün düğün masrafları için), arabayı da kredi ile aldık. 1 yıl sonra bütün borçlardan kurtuluyoruz, yanında da altınlarımız kar kalıyor. Zor günler için kenarda para bulundurmak şart. Çalışıp kazanıyorsanız, borçlarınızı yapılandırıp taksit taksit ödeyin. Altın ile kaybetme riskiniz zaten çok az, ki bu altınların hiç birine aslında para vermediğiniz düşünülürse, herhangi bir değer kaybına uğramıyorsunuz. Bir kaç yıl zorlanırsınız ama tüm borçlar kapandığında en azından kenarda yüklü bir meblağ olur. He, altınları bozdurup faize mi yatırısınız, değerlenmesi kuvvetle muhtemel bir arazi/ev mi alırsınız, ev alır kiraya mı verirsiniz, sizin bileceğiniz iş.

Bak canım,yaşın daha çok gençmiş.Tecrübesizsin henüz.Tecrube kazanırsın ama takılarını kaybedince..

Şimdi senin yanında konuşuyorlar ya,sende ses çıkarmıyorsun,onlar razı olduğunu düşünüyorlar.
Planlarını gittikçe geliştiriyorlar.Yarın bir gün karşı çıktığınızda nişanlını sen doldurmuş olacaksın.
Ben diyorum ki,nişanlın araba konusu açınca önce heyecanla ona katıl,marka model konuşun.Ardından,annen böyle demişti ama bir daha da alamayız kolay kolay,keşke alabilsek de.Ne diyecekse şimdiden desin nişanlın.Yoksa yarın çok geç olur.Ama senin yaşını düşünerek,nişanlında çok genç sanırım.Annesine net konuşabilir mi bilmem...

Yani bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz ama biz nisanda takilanlara bile elimizi surmedik annem olsun babam olsun hicbir şekilde el surmediler... Oysaki bizde nisanda takilan kız tarafinin olur ihtiyaca harcanir ki eğer altinlari alirlarsa nisanda takilanlari kurtaram:KK70: ve eğer alacaklarsa da bizim tarafa soyleyeyim bana versinler:KK70:
Uf cok cirkef oldu sanki:KK66:
Asıl onlar çirkeflik ve acgozluluk yapiyorlar.
Sanki şirket birlesimi yapiyor gibi simdiden protokol hazirliyorlar.
Sizi ve kuracaginiz yuvayi düsünen yok hayret valla.
Ortada takı falan kalmayacak bu gidisle nisanliniz da araba hayalleri kuruyor daha:olamaz:

Bak canım,yaşın daha çok gençmiş.Tecrübesizsin henüz.Tecrube kazanırsın ama takılarını kaybedince..

Şimdi senin yanında konuşuyorlar ya,sende ses çıkarmıyorsun,onlar razı olduğunu düşünüyorlar.
Planlarını gittikçe geliştiriyorlar.Yarın bir gün karşı çıktığınızda nişanlını sen doldurmuş olacaksın.
Ben diyorum ki,nişanlın araba konusu açınca önce heyecanla ona katıl,marka model konuşun.Ardından,annen böyle demişti ama bir daha da alamayız kolay kolay,keşke alabilsek de.Ne diyecekse şimdiden desin nişanlın.Yoksa yarın çok geç olur.Ama senin yaşını düşünerek,nişanlında çok genç sanırım.Annesine net konuşabilir mi bilmem...
evet yasim kucuk ama cok şükür 2 yila askin özel hastanede sekreterlik yapiyorum ayriyeten okulumu okuyorum nisanlim 26 yaşında ve oda okulunu bitirdi kendi isini yapmiyor ama ayaklarinin ustunde duruyor evini mesela temelden satin aldi kredi cekmeden ailesinin yardimi olmadan ...
Ama haklisiniz tecrubesizim:110:her yapiyorlar onlara gidecegine arabaya gitmesi daha mantikli:KK200:tesekurler

Asıl onlar çirkeflik ve acgozluluk yapiyorlar.
Sanki şirket birlesimi yapiyor gibi simdiden protokol hazirliyorlar.
Sizi ve kuracaginiz yuvayi düsünen yok hayret valla.
Ortada takı falan kalmayacak bu gidisle nisanliniz da araba hayalleri kuruyor daha:olamaz:
sikinti o zaten nisnalimin yaninda tek kelime etmiyirlar hatta gezin tozun gencliginizi yasayin diyorlar ama nisanlim1 olmadigindadq ne gezeceksiniz para biriktirin evinizde oturmak varken diaariya ne para harciyasiniz diyorlar... :110:cunku nisanlimdan babasi haric hepsi cekiniyorlar biraz kati ve sert oldugu icon... Buda isime gelmiyir degil yani:KK48:

Hayirli aksamlar ilk once:KK54:

Kucuk bir sorum olacak
az once nisanlimla konustum bana dediki dugunde takilanlarla guzel bir araba alalim dedi.
Bnde dedim ki daha dugun olmadiki hele bi olsun sonra konusulur borcumuz varsa kapatilir...
Olmadi bi yatirim yapilir dedim...
Ortada altin yok taki yok para yok dusunme simdilik dedim...
Tabi kaynanam biz alcaz dedide bunu nisanlima demedim... Sonra diyorlar sen doldurdun...
Epey bi kukredi... Arabadan daha mantikli bi yatirim varmi dedi...

Cogunuz evlisiniz naptiniz ? Nasil degerlendirdiniz ?

:KK200:

Biz de araba aldık azdi zaten üzerine bekarlıktan kalan arabanın parasini az da birikim ekledik

Aaaa görümce altınlarının dokunulmazlığı var:KK70:
Eşimin ailesi bebeğime hediye edilen paraları bile "şaka"yollu istediler,versem yüzleri kızarmadan alırlardı.
Fakat kızlarına ne çok altın takıldığını,bir çeyreğini bile harcamadıklarını,çünki kızı ve damadının çok akıllı olduğunu dinledim defalarca.
Ama o övündükleri zulaları bir dolandırıcıya kaptırdılar tabiri caizse.Daha çok kazanma hırsıyla anlamadıkları bir işe bodoslama daldılar...
Ohhhhh iyi olmuş denizim:) benim ex gudubetlere de olur mu dersin? Çaldıkları altınlar, kaçırdığı araba patlar mı ellerinde? (patlasın inşallah)

Back
X