- 9 Ağustos 2021
- 14.977
- 50.932
Bana siz bu evliliği yaparsınız gibi geliyor .Sürekli ilişkide veren taraf olacaksın malesef ona tamam buna tamam her şeye tamam diyorsunuz evlennince kayınaile faktörü işin içine girince onlara da eşiniz yüzünden hiçbir konuda hayır diyemeyeceksinizYorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar sağ olun. Kapı önü için çok saydırmışsınız haklısınız bi şey diyemiyorum. Benim meseleme gelince ayrılıyoruz sanırım. Geç bile kaldım evet ama işte insan bazı şeylere gözunu kapatiyor ve görmemek için her yolu deniyormuş. En son olaydan sonra tekrar konuşup halletmiştik en makul ve birbirimizin isteklerini gözeterek bi yola girecektik sacma sapan bir yerden patlak verdi yine. Zaten cozemedigimiz seyler var vs vs derken kina ve sehir mevzuna tekrar geldik. Her sey cok pahali ben sehir merkezinde 3 bin 4 bin kira veremem hele sevmedigim bi yere hic gitmem dedi. Nereye gitmek istiyorsun dedim bilmiyorum vs dedi sonra soyledigi yerler memleketi ve civarıydi. Kına dugun meselesine de zaten masraf istemiyorum falan biraz tartistik. Tek derdimiz kına mı tamam kına olunca hallolacak mı dedim hayir bi de sehir var dedi hadi su anki kararina tamam diyeyim ne zamana kadar senin karar degisikliklerine ayak uyduracagim sen benimle bi hayat plani yapmiyorsun sadece planina beni ekliyorsun dedim oyle olmadigina dair birkac sey soyledi. Neyse iste o gün tekrar gorusecektik gorusmek istemedim. Ertesi gün psikologla gorustum daha once de gorusuyordum zaten evlilik terapisti olaylarimizi biliyor yani. Bu konuda çok irite olmussunuz biraz mola dedi. Ister sevgili laylaylom takilin ister gorusmeyin ama bu konuyu bi gorusmeyip uzaktan bakin dedi. Ertesi gün erkek arkadasimi arayip 3 5 dakika ayak üstü derdimi ve duygularimi soyledim ben biraz kafa dinleyecegim sakinlesmem lazim konusmak isterken yazarsin gorusuruz dedim ve o an kendimce ayrılık konusmasi yapmıstim. Cunku ben allaha emanet sen yoluna ben yoluma lafini soyleyemedim o da bunu yapamıyor. Bekledigi sey benim ikna olmam. E tamam olayım da nereye kadar arkadaslar haksız miyim? Tamam kina dugun iptal edelim yeter ki mutlu olalim diyeyim tamam gidip dedigi yerde de yasayayim nereye kadar bunlara he diyecegim? Onceden küs olduğumuzda icim icimi yerdi ayrilmamaliyiz vs diye hep guzel zamanlarimiz aklima gelirdi Simdi kendimi o kadar dolduruyorum ki kötu ve olumsuz taraflarla ilgili icim rahat ayrildim saniyordum. Bugun disarda gördüm aglamamak icin kendimi eve zor attım. Bu durumla nasıl baş edecegimi bilmiyorum, nasıl unutacagimi bilmiyorum, nerde yanlis yaptım diye dusunmekten gozume uyku girmiyor. Ben mi abartiyorum yoksa yasadiklarim normal mi hic ayırt edemiyorum