- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok doğru nişanlınıza bunu çıtlatın annen alacakmış parayı ben ondan sana böyle dedim bişey diyemedim de topu ona at canım araba da çok önemli hacat arabamız yok bebeğşmiz var perişan oluyo bebek arabalarında yavrum ondan bundan araba istemeye utanır oldukİlk evlendiğimizde takıları benim hesabıma bankaya yatırmıştık. Sonra ben eşine teklif ettim, bankada duracağına arabaya peşinat yapalım kalanını taksitle öderiz diye. Öyle araba aldık çok şükür.
Nişanlınızın zamanlaması doğru olmamış sadece, yoksa araba almak gayet normal.
Yine de esas mesele müstakbel kayınvalidenizin şimdiden düğün takılarınıza göz dikmiş olması. O konuyu nişanlınızla konuşup netleştirmek en önemlisi bence. Yoksa düğün günü son dakikada çok başınız ağrır..
Canm sende benim esim gibisin koymuyosunz bir hayal kuralım ya oda öyle hele dur zamanı gelsin bakalım ne yaparız diyo valla biz araba aldık ama diş evimizi yaptiricaz onun hayalini kuruyoruz bence biarada söylemeniz lazım ne demek takıları kv niz alıcak onlar size takıldı sizin hakkınız nisanlinjn hevesini kırma derimHayirli aksamlar ilk once
Kucuk bir sorum olacak
az once nisanlimla konustum bana dediki dugunde takilanlarla guzel bir araba alalim dedi.
Bnde dedim ki daha dugun olmadiki hele bi olsun sonra konusulur borcumuz varsa kapatilir...
Olmadi bi yatirim yapilir dedim...
Ortada altin yok taki yok para yok dusunme simdilik dedim...
Tabi kaynanam biz alcaz dedide bunu nisanlima demedim... Sonra diyorlar sen doldurdun...
Epey bi kukredi... Arabadan daha mantikli bi yatirim varmi dedi...
Cogunuz evlisiniz naptiniz ? Nasil degerlendirdiniz ?
![]()
Aynı sorun bizede var arabayı sattı eşim 3 yıl oluyo arabasisizçok doğru nişanlınıza bunu çıtlatın annen alacakmış parayı ben ondan sana böyle dedim bişey diyemedim de topu ona at canım araba da çok önemli hacat arabamız yok bebeğşmiz var perişan oluyo bebek arabalarında yavrum ondan bundan araba istemeye utanır olduk
Aslinda bebek olmadan araba mantikli geldi yorumlari okuyunca bebek olana kadar da duzene bineriz tesekurlerçok doğru nişanlınıza bunu çıtlatın annen alacakmış parayı ben ondan sana böyle dedim bişey diyemedim de topu ona at canım araba da çok önemli hacat arabamız yok bebeğşmiz var perişan oluyo bebek arabalarında yavrum ondan bundan araba istemeye utanır olduk
keske kayinvalideler de boyle dusunse :) kendi kayinvalidesi altinlarini almis diye demedigi kalmiyor ama kendide ortada olmayan altinlarin pesinde....Canm sende benim esim gibisin koymuyosunz bir hayal kuralım ya oda öyle hele dur zamanı gelsin bakalım ne yaparız diyo valla biz araba aldık ama diş evimizi yaptiricaz onun hayalini kuruyoruz bence biarada söylemeniz lazım ne demek takıları kv niz alıcak onlar size takıldı sizin hakkınız nisanlinjn hevesini kırma derim
evet kayinvalidem bunun hayalini kuruyor ve inanirmisiniz kollari parmaklari boynu altin dolu yeni gelin gibi hani kendi altinlari var bankada biriktirmis olduklari para var hala borc diyorlar COK DARDA OLSALAR PARMAGİNDAKİ BİR YUZUKLE 2 TAKSİT VERİR ZATEN BİLEZİKLERİYLE BORC BİTERDİ... ve kayinpederime diyorki yilbasinda kolye alacaksin ... Bumu borclu olmak....Borçlar kapatılıp kalanı bankada durur diyecektim ama kv biz alırız demiş sanırım onlara vereceğine araba al daha iyi uçup gideceğine malın olur
O yüzden onlar kocanın aklına girmeden siz kocanla plan yapıp parayı bağlayın bir yere yoksa uçup gidecekevet kayinvalidem bunun hayalini kuruyor ve inanirmisiniz kollari parmaklari boynu altin dolu yeni gelin gibi hani kendi altinlari var bankada biriktirmis olduklari para var hala borc diyorlar COK DARDA OLSALAR PARMAGİNDAKİ BİR YUZUKLE 2 TAKSİT VERİR ZATEN BİLEZİKLERİYLE BORC BİTERDİ... ve kayinpederime diyorki yilbasinda kolye alacaksin ... Bumu borclu olmak....
insallahO yüzden onlar kocanın aklına girmeden siz kocanla plan yapıp parayı bağlayın bir yere yoksa uçup gidecek