• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortada fol yok yumurta yok...

Biz ev için teminat yapacaktık (ev zaten vardı nasıl doyumsuzlarsa ev alın yatırım olsun diye teşvik etmişlerdi bizi)... Yapamadık, boşanmaya karar verdik, altınlarımı çaldı ex eş pisliği, şimdi mahkemeliğiz... Mahkeme kanalıyla alacağım hakkımı :)

evet yasim kucuk ama cok şükür 2 yila askin özel hastanede sekreterlik yapiyorum ayriyeten okulumu okuyorum nisanlim 26 yaşında ve oda okulunu bitirdi kendi isini yapmiyor ama ayaklarinin ustunde duruyor evini mesela temelden satin aldi kredi cekmeden ailesinin yardimi olmadan ...
Ama haklisiniz tecrubesizim:110:her yapiyorlar onlara gidecegine arabaya gitmesi daha mantikli:KK200:tesekurler
Nisanlın yaşından beklenmeyen olgunlukta o zaman.Bu çok iyi.Aileye kaptırmadan alın o zaman arabanızı,güle güle de kullanın...

insallah tesekurler:KK200:
Sende olgun bir kızsın,çalıştığına göre para kıymetini ve idaresini bilirsin.Eş ailesinin olgunluk derslerine ihtiyacınız yok.Kayınpederler genelde daha ılımlı olur.Kayınvaliden onu ikna etmek için,olgunlaşsınlar ayağına bir kısım borcu size yıkmaya çalışıyor demekki.Mademki nişanlından çekiniyorlar,topu ona at canım...

Sende olgun bir kızsın,çalıştığına göre para kıymetini ve idaresini bilirsin.Eş ailesinin olgunluk derslerine ihtiyacınız yok.Kayınpederler genelde daha ılımlı olur.Kayınvaliden onu ikna etmek için,olgunlaşsınlar ayağına bir kısım borcu size yıkmaya çalışıyor demekki.Mademki nişanlından çekiniyorlar,topu ona at canım...
teşekürler
haklisiniz sizler daha iyi bilirsiniz suanki yasamimla evleninceki olan bir olmuycak ama tecrubeli insanlardan yararlanmak iyi oluyor :KK200:

Esimin arabasi oldugu icin araba almamistik ki olmasa araba alirdik bileziklerle setimi is yeri acmak icin kullandi dugunde takilan onca ceyregide hirsizlar caldi

Benim altınların ve paraların hepsini kocam ve ailesi boluştü sadece takı seti bana kaldı.

Esimin arabasi oldugu icin araba almamistik ki olmasa araba alirdik bileziklerle setimi is yeri acmak icin kullandi dugunde takilan onca ceyregide hirsizlar caldi
aaaa gecmis olsun Rab bim verir bir yerden insallah...:KK200::KK200:

Back
X