• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortada fol yok yumurta yok...

Görümce sana guvenerekmi kocaya gidiyor:S
malesef baba parasina cok guveniyor.. Nisanlimla arasinda kardes iliskisi yoktur fazla ... Calis diyorum calismiyor... Kurslara git diyorum gitmiyor... Calis ceyizine bi katkin olur dedim sende cok fenasin annem sana yapmaz bna yapar diye korkuyormusun dedi.... Ama abisinin be babasinin yaninda can ciger oluyor bana:halay:bazen kullaniyorum bu huyunu abisinin yaninda konuyu aciyorum birsey diyemiyor:KK53:

Araba yatırım icin asla kullanilmaz. Anlayanlar bilir. Degerlenmezde. Hee 30 yıl geçer oldtimer olur müzelik olur ozaman evet değerlenir. Ama kaynanama vereceğime araba alir g
malesef baba parasina cok guveniyor.. Nisanlimla arasinda kardes iliskisi yoktur fazla ... Calis diyorum calismiyor... Kurslara git diyorum gitmiyor... Calis ceyizine bi katkin olur dedim sende cok fenasin annem sana yapmaz bna yapar diye korkuyormusun dedi.... Ama abisinin be babasinin yaninda can ciger oluyor bana:halay:bazen kullaniyorum bu huyunu abisinin yaninda konuyu aciyorum birsey diyemiyor:KK53:
Vay beee valla anam bana güvenme yap çeyizini dedi. Ben yapmaya başlayınca oda baya birseyler aldı sağolsun. Ama oturduğum yerden yapmazdi. Ayrica yengem varken ben abime ne yüzle altınları verin derim ayyy ne fena bi aileye düşmüşsün canım ya ama neyseki espri anlayışını kaybetmemissin:KK70: kaybetmede, bu aileye gelin gittiğinde çok lazim olacak sana :KK70: arabadan yatırım olmaz canim. Ha alir gezer tozarsınız o olur ama değerlenmez. Görümceye gideceğine arabaya gitsin

Ayrıca o görümceye sorardım "Sen de altınlarını kayınvalidene verecek misin?" diye.

Arabadan yatırım olmaz diyen arkadaşlara da katılmıyorum. Bundan önceki iki arabamızdan kâr ettik. Şu anki arabamızı 2016 Mart'ta 90 bine aldık, bugün 110 bine satılığa çıkarabiliriz.

Ayrıca o görümceye sorardım "Sen de altınlarını kayınvalidene verecek misin?" diye.

Arabadan yatırım olmaz diyen arkadaşlara da katılmıyorum. Bundan önceki iki arabamızdan kâr ettik. Şu anki arabamızı 2016 Mart'ta 90 bine aldık, bugün 110 bine satılığa çıkarabiliriz.
demeyi cok isterdim ama esi olacak kisinin ne annesi ne babasi var...:KK43: diyorum onun kimsesi yok sende is bul calis destek ol yoooook...hatta biliyomusunuz okulu birakmami ve calismamami evde yemek yapmayi ogrenmemi soyluyordu :kızgın:
Yasindan buyuk davranislari bni cildirtiyor... :KK35:

demeyi cok isterdim ama esi olacak kisinin ne annesi ne babasi var...:KK43: diyorum onun kimsesi yok sende is bul calis destek ol yoooook...hatta biliyomusunuz okulu birakmami ve calismamami evde yemek yapmayi ogrenmemi soyluyordu :kızgın:
Yasindan buyuk davranislari bni cildirtiyor... :KK35:
Biz böylelerine "asalak" diyoruz da siz gene de demeyin. :olamaz:

Aaaa görümce altınlarının dokunulmazlığı var:D
Eşimin ailesi bebeğime hediye edilen paraları bile "şaka"yollu istediler,versem yüzleri kızarmadan alırlardı.
Fakat kızlarına ne çok altın takıldığını,bir çeyreğini bile harcamadıklarını,çünki kızı ve damadının çok akıllı olduğunu dinledim defalarca.
Ama o övündükleri zulaları bir dolandırıcıya kaptırdılar tabiri caizse.Daha çok kazanma hırsıyla anlamadıkları bir işe bodoslama daldılar...

Aaaa görümce altınlarının dokunulmazlığı var:KK70:
Eşimin ailesi bebeğime hediye edilen paraları bile "şaka"yollu istediler,versem yüzleri kızarmadan alırlardı.
Fakat kızlarına ne çok altın takıldığını,bir çeyreğini bile harcamadıklarını,çünki kızı ve damadının çok akıllı olduğunu dinledim defalarca.
Ama o övündükleri zulaları bir dolandırıcıya kaptırdılar tabiri caizse.Daha çok kazanma hırsıyla anlamadıkları bir işe bodoslama daldılar...
Ne garip aileler var. :oha:

Biz böylelerine "asalak" diyoruz da siz gene de demeyin. :olamaz:
:KK53:onun dedikleri umrumda olmuyor yasi 20 ailesi her turlu destegi verdiki okusun isi gucu kadin gibi herseye girismek her lafa girmek cik git arkadaslarinla gez bari oturma evde diyorum... Butun arkadaslarina rest cekmis nisanlaninca bn şok olduydum:ruh:

:KK53:onun dedikleri umrumda olmuyor yasi 20 ailesi her turlu destegi verdiki okusun isi gucu kadin gibi herseye girismek her lafa girmek cik git arkadaslarinla gez bari oturma evde diyorum... Butun arkadaslarina rest cekmis nisanlaninca bn şok olduydum:ruh:
Ohoo şimdiden buldumcuk olmuş. Allah yardımcınız olsun. Görümce fena.

Aaaa görümce altınlarının dokunulmazlığı var:KK70:
Kayınpederimi bunun dışında tutuyorum tabii.Adamcagızın bir şeyden haberi yoktu.Evde ne katakullliler dönüyor,onun haberi olmuyormuş meğer.Bilse onları pişman ederdi eminim.

Bekle sen de.Eninde sonunda görürsün benim gibi:)
simdiden duyuyorum damadim cok akilli massaalllah bnm kizim evi donderirde akillida bilmem ne o kadar cahilce fikirleri varki akilli olmak onlar icin degisik anlamlari var ...bilmiyorum basta mesafeyi koymk sart gibi goruluyor artik ...

Hayirli aksamlar ilk once:KK54:

Kucuk bir sorum olacak
az once nisanlimla konustum bana dediki dugunde takilanlarla guzel bir araba alalim dedi.
Bnde dedim ki daha dugun olmadiki hele bi olsun sonra konusulur borcumuz varsa kapatilir...
Olmadi bi yatirim yapilir dedim...
Ortada altin yok taki yok para yok dusunme simdilik dedim...
Tabi kaynanam biz alcaz dedide bunu nisanlima demedim... Sonra diyorlar sen doldurdun...
Epey bi kukredi... Arabadan daha mantikli bi yatirim varmi dedi...

Cogunuz evlisiniz naptiniz ? Nasil degerlendirdiniz ?

:KK200:
Borçlar kapatılıp kalanı bankada durur diyecektim ama kv biz alırız demiş sanırım onlara vereceğine araba al daha iyi uçup gideceğine malın olur

Elbette düğünde takılanlarla araba alabilirsiniz ama borçsuz evlenmişsinizdir eviniz vardır hadi dersin araba alalım...

Ama borç var ev kira birtek yatırım olan düğün takılarını arabaya yatırmak mantıksız olurdu...

Kirada olan üzerine borcu olan ve neyi var neyi yok bozdurarak araba alanları aklım almıyor...

Back
X