- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 yasinda bir ihtiyac diyor bnde diyorum ilerde olsun acele degil duzenimiz belli olur geliri gideri anlariz diyorum amaaaaaa araaaaba diyor bnanişanlın kaç yaşında?
araba yatırımmıymış![]()
kaynanam aliyor borclari oduyor eylulde de kizini evlendiriyor... Hayali buCnm kaynana vermede. O sizin hakkınız. Bizimki bizde kaldi
26 yasinda bir ihtiyac diyor bnde diyorum ilerde olsun acele degil duzenimiz belli olur geliri gideri anlariz diyorum amaaaaaa araaaaba diyor bna![]()
ya yok ihtiyac tabikide ama farkli seylere yatirim yapmak varkn araba bna mantiksiz geliyor... Ve diorum ortada altin yok diyorum simdiden ayarlayalim diyor...ihtiyaç evet ona katılıyorum. ama yatırım asla değil.
bu acidan Ballinger mantikli geliyorAraba şart bebek plana.kadar düzen ede sokarsiniz.bebek.doginca büyük rahatlik
cahilliğimi bağışlayın o ne demekbu acidan Ballinger mantikli geliyor![]()
Hayirli aksamlar ilk once
Kucuk bir sorum olacak
az once nisanlimla konustum bana dediki dugunde takilanlarla guzel bir araba alalim dedi.
Bnde dedim ki daha dugun olmadiki hele bi olsun sonra konusulur borcumuz varsa kapatilir...
Olmadi bi yatirim yapilir dedim...
Ortada altin yok taki yok para yok dusunme simdilik dedim...
Tabi kaynanam biz alcaz dedide bunu nisanlima demedim... Sonra diyorlar sen doldurdun...
Epey bi kukredi... Arabadan daha mantikli bi yatirim varmi dedi...
Cogunuz evlisiniz naptiniz ? Nasil degerlendirdiniz ?
![]()
estagfurullah o bnm hatam olmus bakilinca yazacaktimAraba şart bebek plana.kadar düzen ede sokarsiniz.bebek.doginca büyük rahatlik
cahilliğimi bağışlayın o ne demek
masallah size bende hayal kuran cok ama ortada altin yokBorculu evlenmedigimiz icin hepsi duruyo. Kucuk altinlarim bile duruyo hatta kizima takilanlarla birlestirdim 30-40 kadar oldu. Biraz daha biriktirip bende yatirim yapmak istiyorum ama henuz nasil bi yatirim belli degil.
Ve senin yerinde olsam araba icik bozdurmazdim borclarinizi kapatin eger olursa. Calisip biriktirdiginizlede araba alirsiniz. Inan arabadan cok daha onemli seyler cikabilir.
çevreniz de evlenenler, cocugu olanlar olacak. bazilarina altin takmak gerekicek. biz bi kısmını ona kullandik. paraların bir kismi ile profesyonel foto makinesi aldik düğünde kullanalim diye. bütün takilar suan duruyor iş kurma ihtimalimiz var o zaman kullanacagiz. simdiden araba filan almasin, ya evlenmezseniz ne olacak? bi ortak hesap acip oraya koyun simdilikHayirli aksamlar ilk once
Kucuk bir sorum olacak
az once nisanlimla konustum bana dediki dugunde takilanlarla guzel bir araba alalim dedi.
Bnde dedim ki daha dugun olmadiki hele bi olsun sonra konusulur borcumuz varsa kapatilir...
Olmadi bi yatirim yapilir dedim...
Ortada altin yok taki yok para yok dusunme simdilik dedim...
Tabi kaynanam biz alcaz dedide bunu nisanlima demedim... Sonra diyorlar sen doldurdun...
Epey bi kukredi... Arabadan daha mantikli bi yatirim varmi dedi...
Cogunuz evlisiniz naptiniz ? Nasil degerlendirdiniz ?
![]()