• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortada fol yok yumurta yok...

borclari kapattik kalaniyla da araba aldik.sebebi hamile kaldim her gun okula gidip gelmek zordu.sonra onuda sattik ev aldik.simdi kredinin bitmesini ve yine araba almayi dort gozle bekliyoruz.araba bizim icin yatirim oldu.

nişanlın kaç yaşında?
araba yatırımmıymış:işsiz:
26 yasinda bir ihtiyac diyor bnde diyorum ilerde olsun acele degil duzenimiz belli olur geliri gideri anlariz diyorum amaaaaaa araaaaba diyor bna:bicak:

Nisanliniz araba almaya heveslenmis iyi yatirim diye zemin hazirliyor.

Biz iş kurduk. Önce isimizi kuralim geriye kalan hersey zamanla olur hesabi.

Araba yatırım değil ama ihtiyaç. Bizimki bir ara servise gitti; hastanem sorun oldu, alisverisim sorun oldu, okula git gel sorun oldu. Arabasız bir hayat düşünemiyorum.

ihtiyaç evet ona katılıyorum. ama yatırım asla değil.
ya yok ihtiyac tabikide ama farkli seylere yatirim yapmak varkn araba bna mantiksiz geliyor... Ve diorum ortada altin yok diyorum simdiden ayarlayalim diyor...
Askerde cani skıliyor heralde bunlari dusunuyor...:olamaz:

Valla katılıyorum bende ilerde arabaya yatırım yapmayı düşünüyorum

Araba yatırım değildir yatırım durduğu yerde değer kazanır araba ise kullanıldıkça, zaman geçtikçe değer kaybeder masrafı da cabası. Ev alabilirsiniz yada bankaya koyup değer kazanmasını beklersiniz. Tabi daha düğün olmadan altının paranın hesabını yapan nişanlınız ve kayınvalideniz varken biraz zor.

Bizde araba aldık takılarımızla. Bir sene içinde araba 2-3 bin değer kazandı. İkinci el araçlara bile her sene zam geldiği için durum bu. Bizde değer kaybedeceğini düşünüyorduk ama arttı fiyatı :) ama tabi bir o kadar da masrafı oluyor, iyi düşünülmeli o sebepten. Hayırlı olsun şimdiden :)

Borculu evlenmedigimiz icin hepsi duruyo. Kucuk altinlarim bile duruyo hatta kizima takilanlarla birlestirdim 30-40 kadar oldu. Biraz daha biriktirip bende yatirim yapmak istiyorum ama henuz nasil bi yatirim belli degil.

Ve senin yerinde olsam araba icik bozdurmazdim borclarinizi kapatin eger olursa. Calisip biriktirdiginizlede araba alirsiniz. Inan arabadan cok daha onemli seyler cikabilir.

Hayirli aksamlar ilk once:KK54:

Kucuk bir sorum olacak
az once nisanlimla konustum bana dediki dugunde takilanlarla guzel bir araba alalim dedi.
Bnde dedim ki daha dugun olmadiki hele bi olsun sonra konusulur borcumuz varsa kapatilir...
Olmadi bi yatirim yapilir dedim...
Ortada altin yok taki yok para yok dusunme simdilik dedim...
Tabi kaynanam biz alcaz dedide bunu nisanlima demedim... Sonra diyorlar sen doldurdun...
Epey bi kukredi... Arabadan daha mantikli bi yatirim varmi dedi...

Cogunuz evlisiniz naptiniz ? Nasil degerlendirdiniz ?

:KK200:

Altınları mı kayınvalideniz alıcak düğünden sonra :KK12: biri düğünden sonra araba almanın derdinde biri Altınları almanın peşinde.... Takıları üstğnden çıkarttığınız gibi güvendiğin birine teslim et:halay:

Borculu evlenmedigimiz icin hepsi duruyo. Kucuk altinlarim bile duruyo hatta kizima takilanlarla birlestirdim 30-40 kadar oldu. Biraz daha biriktirip bende yatirim yapmak istiyorum ama henuz nasil bi yatirim belli degil.

Ve senin yerinde olsam araba icik bozdurmazdim borclarinizi kapatin eger olursa. Calisip biriktirdiginizlede araba alirsiniz. Inan arabadan cok daha onemli seyler cikabilir.
masallah size bende hayal kuran cok ama ortada altin yok:KK17:

Hayirli aksamlar ilk once:KK54:

Kucuk bir sorum olacak
az once nisanlimla konustum bana dediki dugunde takilanlarla guzel bir araba alalim dedi.
Bnde dedim ki daha dugun olmadiki hele bi olsun sonra konusulur borcumuz varsa kapatilir...
Olmadi bi yatirim yapilir dedim...
Ortada altin yok taki yok para yok dusunme simdilik dedim...
Tabi kaynanam biz alcaz dedide bunu nisanlima demedim... Sonra diyorlar sen doldurdun...
Epey bi kukredi... Arabadan daha mantikli bi yatirim varmi dedi...

Cogunuz evlisiniz naptiniz ? Nasil degerlendirdiniz ?

:KK200:
çevreniz de evlenenler, cocugu olanlar olacak. bazilarina altin takmak gerekicek. biz bi kısmını ona kullandik. paraların bir kismi ile profesyonel foto makinesi aldik düğünde kullanalim diye. bütün takilar suan duruyor iş kurma ihtimalimiz var o zaman kullanacagiz. simdiden araba filan almasin, ya evlenmezseniz ne olacak? bi ortak hesap acip oraya koyun simdilik

Back
X