- 31 Temmuz 2020
- 20.331
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
ay çok sağol cnmCanım çikolata vs istediğinde hemen tarçınlı kahve yapıyorumafiyet olsun canım senin menü de harika bugün
İçecek taze sıkılmış meyve suyu aslında ama hangisi emin diilim, taze sıkılmış portakal suyu olsunRokoko_ kuzum senin de en sevdiğin kalorili yemek,içecek ve tatlıyı alalım ilk sayfaya eklicem :joy
aa burçlarınızı da ekleyeyim
Ben ilk başladığımda 2 güne bir tartılıyordum, kilo veremeyincede üzülüyordum bide2 günde ne bekliyorsam
Aynen canımay çok sağol cnmbu 3 gün bitince örnek menü olarak yazarım kilom da belli olsun :)
Müthiş olmuş yaaaMerhaba hanımlar, çikolata cips vs de doya doya konuşabileceğimiz diyet sayfamıza hoşgeldiniz
ilk katılımcılarManyakMisir @MahidevranSultan Rokoko_ oldu hepinizi bekleriz
en hızlı kilo verdiğim düzeni de paylaşmak istiyorum siz de yapmak isterseniz; haftada 4 gün 800-1000 kalori ve 70-80 gr karbonhidrat
en sevdiği tatlı en sevdiği yemek en sevdiği içecek Hedef60kgolmak ManyakMisir @MahidevranSultan Rokoko_
1 gün 400-600 kalori ve 50-60 gr karbonhidrat
2 gün 1200-1400 kalori ve 100-120 gr karbonhidrat
Ödül günü neymiştamam
çok iyiiiiödül günün ne zaman
cağ kebabı islim kebabı şiş kebap ciğer şiş tavuk şiş karışık ızgara soslu kanat ne verim ablamaİçecek taze sıkılmış meyve suyu aslında ama hangisi emin diilim, taze sıkılmış portakal suyu olsuntatlı tiramisu
Ama yemegi cidden bilmiyorum, dışarda kebap tarzı severim,aklına neler geliyor? Hatırlarım belki ama pide falan diil hee
farkımız olsun dedim cnmMüthiş olmuş yaaa
aaa olmazzz en azından ödül yemeği tek öğünnÖdül günü neymişkendime öyle bi hak tanımıyorum
canım burda rahatııız yavaş yavaş gidecek kilolarrrSelam kızlar
Yarın 1 hafta olacak, anca yarım kilo vermişim , üzüldüm, amacım 1 kgydi, dünle bugün de aynı, iki tık daha sıksam 1 kg veririm aslında,tüm gücüm bu diil. Ama güçsüz de kalamam , böyle gitsin şimdilik
Ay hiç düşünmedim inan kifarkımız olsun dedim cnm
aaa olmazzz en azından ödül yemeği tek öğünn
hahaha tarih olalımmm
bul bul cnmAy hiç düşünmedim inan kihemen bulurum
Teşekkür ederim canım benimhahaha tarih olalımmmşifa olsun cnm
bul bul cnmsenin burcun ne :)
Evwt de benim kilom daha çok senden, haftada bir vereydimcanım burda rahatııız yavaş yavaş gidecek kilolarrrgüç meselesi değil canım kendinle de yarışmaya gerek yok elimizden geldiğince dikat edicez o kadar
yürüyüşün leslie n var mı kuzum?
Sac kavurma da olur, düşünüyorumcağ kebabı islim kebabı şiş kebap ciğer şiş tavuk şiş karışık ızgara soslu kanat ne verim ablama
Oooo afiyet olsun ve sözü tuttum , güzel slogan
Topiğimizin sloganı olsunOooo afiyet olsun ve sözü tuttum , güzel slogan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?