- 31 Temmuz 2020
- 20.331
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
amaan boşverEvwt de benim kilom daha çok senden, haftada bir vereydimsporu boşver şimdilik haha şakasına emoji koyuyor um, enerjimiz yeter
bütün kebaplar diyim miSac kavurma da olur, düşünüyorum
tamam cnm ekliyom vallaTopiğimizin sloganı olsun
Hahaha valla çok güzel olmuştamam cnm ekliyom valla
Sağol şimdilik ben biraz cebelleseyimamaan boşverhepimiz farklıyız cnm fücutlar farklı ama listemi atarım bi denersin istersen 2 ana 2 ara öğünlük biraz az kalorili ama senin şimdiki düzen gibi değil cnm
bütün kebaplar diyim mi
OlmazKızlar şuan ara öğün olarak napabilirim patlamış mısır olur mu
Nerden buldun bu sözú? Hiç duymadım daha önceTopiğimizin sloganı olsun
Bilmiyorum yaa bi yerden duymuştum hatırlamıyorumNerden buldun bu sözú? Hiç duymadım daha önce
1 hafta sonunda hiç kilo verememiş olursam komaya girerimVayy yine mi keder ama artık yeter
Kızlar şuan ara öğün olarak napabilirim patlamış mısır olur mu
canlarım beniiiimYine mi hüsran
tamam kuşumSağol şimdilik ben biraz cebelleseyimçöp şiş olsun
canım hoşuna gitmediyse teklifleri alabilirimNerden buldun bu sözú? Hiç duymadım daha önce
hüsran yoookYine mi hüsran
aynennn kederlenmeye mi geldik yahuuuVayy yine mi keder ama artık yeter
öyle şartlama bebeğim beniim1 hafta sonunda hiç kilo verememiş olursam komaya girerim
Ya bence yarım kilo çok iyi. Ben öyle haftada 2-3 kilo verdiren diyetlere inanmıyorum zaten. Sağlıklı değil, haftada bir kilo verilir ama ilk önce alışmak lazım düzene, az yemeye,böyle daha iyi olmuş. Tebrik ederimSelam kızlar
Yarın 1 hafta olacak, anca yarım kilo vermişim , üzüldüm, amacım 1 kgydi, dünle bugün de aynı, iki tık daha sıksam 1 kg veririm aslında,tüm gücüm bu diil. Ama güçsüz de kalamam , böyle gitsin şimdilik
salata derken cnm lor pynirli filan mı :)Bugün planım kahvaltıda salata
yemekti, oğluma da patates kızartması yaptım kreşe götürsün diye. Benim yaramaz oğlum kreşi bekleyemedi yanımda mayonezi sıkıp sıkıp yiyorbende dayanamayıp mayonezi salatanın üstüne boca ettim. Hiç bir anlamı kalmadı
Lor peynir+ birazcık yumurta:)) mayonez sıkınca da güzel oldu değişik bir tatsalata derken cnm lor pynirli filan mı :)
e afiyet olsun :) bugünün kaçamağı da o olsunama peynirini yeseydin canım
canım niye pisboğaz olasın gayet doyurucu besleyici olmuş :)Lor peynir+ birazcık yumurta:)) mayonez sıkınca da güzel oldu değişik bir tat
Sağol canım, yemeseydik iyiydi de işte:))
Peyniri de yedim mayonezi de yedim yumurtayı da yedim. Öyle bir pis boğazım
Ay yok çok beğendimtamam kuşumoğlaklar kendine eziyet çektirmeyi seviyo biraz di miii
canım hoşuna gitmediyse teklifleri alabilirim
hüsran yoookdur kız daha yeni başladık
aynennn kederlenmeye mi geldik yahuuuhaydi eller havaya herkes sakin olsun ve çiklatını yesin kahveyle hatta özellikle kaçamaklarımızın resmini atabiliriz akşam başlayım ben
öyle şartlama bebeğim beniimve lütfen yaz bir not defterine yediklerini yavaştan bir düzen oturturuz
1iyi işte aynen,2-3 ben de istemem, sağolYa bence yarım kilo çok iyi. Ben öyle haftada 2-3 kilo verdiren diyetlere inanmıyorum zaten. Sağlıklı değil, haftada bir kilo verilir ama ilk önce alışmak lazım düzene, az yemeye,böyle daha iyi olmuş. Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?