- 8 Eylül 2021
- 326
- 663
- 18
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Profilinde yazıyormuş kilo durumu :) şimdi farkettim, yazıp yorulmaTürkçe öğretmeni @hzlsel burdaki arkadaşımben de pratisyen hekimim cnm
Ya kalori saymadan ama istediğimizi de arada yiyerek nasıl kilo veririz adlı çalışmam aslındaama karmaşık oldu dediğin gibi , zamanla oturcak canım değiştircem
kuzum 10 katı yazıyor da ,insanlar anla yine am sen bilirsinHos bulduk, yok kilom doğru maalesef, planım haftada 1 kg vermek şimdilik.
8 Ekim'de basladim. Hemen sımsıkı başlayıp çok aç kalmayacağım.
Sen kacla başladin ve ne zaman kaç kg verdin?
Merhabalar ben geldim. Hayırlı olsun topigin canim.
Bize ışık oldun
Hayırlı olsun canımcım sayfan bu düzeni seninle beraber yapan ilk kişi olarak bugün joker hakkımı kullandım diyebilirim9 gün çok dikkatli olacağım ben de on gün sonunda vereceğim kiloyu çok merak ediyorum inşallah senin gibi 1,5 kilo civarında bir kaybım olur
Arkadaşlar merhaba benim de bi 10 kilo vermem lazım
Kızlar aktif olarak 2-3 kişiyiz sanırım, moral motivasyon la inanın başarabilirizBenimde doğum kilolarını vermem lazımbebem 6 aylık oldu veremedim hala sezeryan göbeği öylece duruyor.
Kendimi en güzel hissettiğim kilom 58-59, şu an 65 im. Hedef:6 olsun
cnm inip çıkıyor aslındaProfilinde yazıyormuş kilo durumu :) şimdi farkettim, yazıp yorulma
kuzum ilk 2 isim bizim eski gruptan,zayıflama yarışmaları kapanınca başka başlık açtık cnm , o takım üyelerini ekleyebiliyoruz sadece o yüzden davet edemedim cnmKızlar aktif olarak 2-3 kişiyiz sanırım, moral motivasyon la inanın başarabiliriz
Aa evet noktasiz yanlış olmuş kilom, yine de iyi vermişsin, Allah bereket versinkuzum 10 katı yazıyor da ,insanlar anla yine am sen bilirsin
tamamdır, menü yazabilirsin buraya da istersenya da kilon durduğunda yazarsın bakarız güzellik
ben geçen yıl ağustosta 76la başladım yavaş yavaş verdim canım
Hmm tamam boşver o zamankuzum ilk 2 isim bizim eski gruptan,zayıflama yarışmaları kapanınca başka başlık açtık cnm , o takım üyelerini ekleyebiliyoruz sadece o yüzden davet edemedim cnm
ben burayı ayrı açmıştım cnm abur cubur da konuşalım kilo verme sürecinde diye
aslında istediğimizi konuşabiliriz yemek,diyet üzerineziyaret etmek istersen atabilirim ama linki
canım olur liste yaparımAa evet noktasiz yanlış olmuş kilom, yine de iyi vermişsin, Allah bereket versinbaksana konu başlığı değiştirilemiyor galiba , biz de kendi aramızda takım gibi kuralım mi , nasıl olsa kafalarimiz bir, çok az yemiyoruz, liste yapsak ilk sayfaya, 2-3 kişi de olsa, enerjimiz birleşir, çünkü düşüncelerimiz bir anladin mi ? Yani ben bir çikolata yedim diye linclenmek istemiyorum, diyet yapmak kolay diil, başlık olsa , turuncu grup zayıflıyor gibi
Tamam inşaallahcanım olur liste yaparımaynen abur cuburun da yazılıp konuşulabildiği ayrı bir grup olabilir burası,açma amacım oydu zaten
tablo yapayım o zaman 5 kişiyi bulursak
konu adını pro üyeler değiştirebiliyor ama dediğin gibi bizim gibi yemeyi de sevenler için uygun bir başlık bence cnmAa evet noktasiz yanlış olmuş kilom, yine de iyi vermişsin, Allah bereket versinbaksana konu başlığı değiştirilemiyor galiba , biz de kendi aramızda takım gibi kuralım mi , nasıl olsa kafalarimiz bir, çok az yemiyoruz, liste yapsak ilk sayfaya, 2-3 kişi de olsa, enerjimiz birleşir, çünkü düşüncelerimiz bir anladin mi ? Yani ben bir çikolata yedim diye linclenmek istemiyorum, diyet yapmak kolay diil, başlık olsa , turuncu grup zayıflıyor gibi
Afiyet olsun şimdidenkonu adını pro üyeler değiştirebiliyor ama dediğin gibi bizim gibi yemeyi de sevenler için uygun bir başlık bence cnm
3 gün bayağı yedim o yüzden pzts bugün çrş detokstayım cnm ,perşembe döner yicem kısmetse
senin gidişatın planın nasıl :)
8 ekimden beri gitti mi biraz
Bugün kahvaltıda yumurta salatalık vs yedim ekmeksiz yürüdüm 45 dakika öğlen chia tohumlu ekmekle kaşarlı tost yedim iyi gidiyorum benceKızlar aktif olarak 2-3 kişiyiz sanırım, moral motivasyon la inanın başarabiliriz
Ayy yapalım, çok iyi olurcanım olur liste yaparımaynen abur cuburun da yazılıp konuşulabildiği ayrı bir grup olabilir burası,açma amacım oydu zaten
tablo yapayım o zaman 5 kişiyi bulursak
Ben kahvaltıda birşey yiyemediğimden ağzıma birkaç salatalık falan attım iştahım da yoktu, öğlen iş yerinde ağzıma kaşarlı tost sıkıştırdımBugün kahvaltıda yumurta salatalık vs yedim ekmeksiz yürüdüm 45 dakika öğlen chia tohumlu ekmekle kaşarlı tost yedim iyi gidiyorum benceakşama haşlama tavuk bulgur pilavı sizler naptınız kızlar
teşekkürlerAfiyet olsun şimdiden
08.10.2021 CUMA
8 EKİM.
10 EKİM.
12 EKİM.
Amacım 2 öğün beslenmek
Haftada 1 kg vermek
canım afiyet olsunBugün kahvaltıda yumurta salatalık vs yedim ekmeksiz yürüdüm 45 dakika öğlen chia tohumlu ekmekle kaşarlı tost yedim iyi gidiyorum benceakşama haşlama tavuk bulgur pilavı sizler naptınız kızlar
canım afiyet olsun vitaminleri almışsınBen kahvaltıda birşey yiyemediğimden ağzıma birkaç salatalık falan attım iştahım da yoktu, öğlen iş yerinde ağzıma kaşarlı tost sıkıştırdımbide portakal suyu. Ne yapayım kahvaltıda da birşey yememiştim yani şimdi de kahve içiyorum ama sade bide oğlumun aniden memeyi bırakması sonucu dün gece alkol aldım çerez falan ama onlar dünde kaldı o yüzden saymam
o zaman ben diyetimi ana hatlarıyla yazıp örnek menü de vereyim ilk sayfaya canım olur muAyy yapalım, çok iyi olurbizimde öyle çok sıkan değilde birazcık daha rahat bir grubumuz olsun
Ay yok aslında canım onun kutlaması değil boşandım da onun kutlamasıcanım afiyet olsun vitaminleri almışsın
ooo kutlamalar da yapılmışşama zor bişey yani insan sevinir tabii
kaç aylık old cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?