MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
- 78
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Patatesi yemedim mutluyum evetcanım niye pisboğaz olasın gayet doyurucu besleyici olmuş :)
patates de yememişsin :)
2 ana 2 ara yapıcaksın o zaman di miplanın ne sonrası için?
canım afiyet olsunAy yok çok beğendimbı iki gün öncesinden atayım, çekmiştim
canım menünü atarsan miktarlarıyla,birkaç tavsiyem olabilir1iyi işte aynen,2-3 ben de istemem, sağol
tamam cnm ilk arayı yaptın o zaman?Patatesi yemedim mutluyum evet
Aynen öyle 2 ana 2 ara. Ben bazen ara öğünleri atlıyorum, az az sık sık olayına bir türlü alışamadım. Öyle daha çok kilo verdiğimi zannediyorum, daha zararlı halbuki. Ama düzenli uyucam bu kurala şimdi iş yerindeyim akşama ne yapsam diye düşünüyorum. Çıkışta markete gidip sağlıklı birşeyler alayım ev abur cubur dolu oğlum yüzünden
Kaç kareyi şimdilik söylemiyim, söz 1-2 hafta sonra söylerimcanım afiyet olsun1 kareyle bıraktın ve tümünü bitirmedin mii helalll
canım menünü atarsan miktarlarıyla,birkaç tavsiyem olabilir
tamam cnm ilk arayı yaptın o zaman?
kıymalı sebze yemeği olur,fırında sebzeli tavuk olur, bulgur pilavı olur cacık olur canım
Oh oh oh ağzından bal damlıyorcanım afiyet olsun1 kareyle bıraktın ve tümünü bitirmedin mii helalll
canım menünü atarsan miktarlarıyla,birkaç tavsiyem olabilir
tamam cnm ilk arayı yaptın o zaman?
kıymalı sebze yemeği olur,fırında sebzeli tavuk olur, bulgur pilavı olur cacık olur canım
kız hepsi feda olsun ayıp ettinKaç kareyi şimdilik söylemiyim, söz 1-2 hafta sonra söylerimmenüyü atayım akşam
zor mu geldi :/ işte sağlıklı bişey ne olursaOh oh oh ağzından bal damlıyorbide bunları yapacak enerji lazım tabi
Senin çocuk var mıydı canım?
Biliyorum anlamıştımkız hepsi feda olsun ayıp ettin1 kare eksik görünce öyle dediydim
zor mu geldi :/ işte sağlıklı bişey ne olursa
çocuk yok canım herüf de yok
Aslında alcan ıspanağı koyuvercen tamam da çocuk yemez, kuru kuru da pek iyi olmuyor. Mecbur süslemek lazımkız hepsi feda olsun ayıp ettin1 kare eksik görünce öyle dediydim
zor mu geldi :/ işte sağlıklı bişey ne olursa
çocuk yok canım herüf de yok
mantı var mıAslında alcan ıspanağı koyuvercen tamam da çocuk yemez, kuru kuru da pek iyi olmuyor. Mecbur süslemek lazım
Herüf hiç de gerekli değilmiş zaten
Kız kalbin temizmiş, hazır mantı da aldım marketten daha yenimantı var mııspanak yemeği yaparsın yanında da birkaç kaşık mantı güzel olur hehe ve yoğurt canım biraz da salata olursa
ahahaha yok cnmbeslenme diyet bilgilerine ilgim var ama pratisyen hekimim, beslenme koçluğu yapmayı düşünüyorum
oyyyKız kalbin temizmiş, hazır mantı da aldım marketten daha yeniyoğurt da koyduk mu tamamdır, ben onu yarına diye düşünmüştüm senin dediğin gibi daha iyi olur, sağol valla sen ne yiyeceksin akşama
cnm yoğurt,patatesli bezelyeli köfte yemeği bir de karabuğday patlağıKız kalbin temizmiş, hazır mantı da aldım marketten daha yeniyoğurt da koyduk mu tamamdır, ben onu yarına diye düşünmüştüm senin dediğin gibi daha iyi olur, sağol valla sen ne yiyeceksin akşama
Vaovvvvvcnm yoğurt,patatesli bezelyeli köfte yemeği bir de karabuğday patlağı
Vay be doktorsun demek, hep çok özenmişimdirahahaha yok cnmbeslenme diyet bilgilerine ilgim var ama pratisyen hekimim, beslenme koçluğu yapmayı düşünüyorum
oyyyiyi olur canım hem mantının miktarı azalmış olur hem sebze yemiş olursun
ara öğünleri de atlama kuzum
sağol cnmm sana da afiyet olsunVaovvvvvçok iyi menü, ne güzel. Ben yemek yapmaya üşeniyorum
Afiyet olsun şimdiden kuzum
32Vay be doktorsun demek, hep çok özenmişimdir
Yaşın kaç canım?
Tıp okumak kolay mı, olsun o kadar32sağol cnm ben de özenirdim ama okul 8 yılda bitti 1 yıl da geç kazandım etti mi 9
O zaman ... koçum benimahahaha yok cnmbeslenme diyet bilgilerine ilgim var ama pratisyen hekimim, beslenme koçluğu yapmayı düşünüyorum
oyyyiyi olur canım hem mantının miktarı azalmış olur hem sebze yemiş olursun
ara öğünleri de atlama kuzum
Off sesli güldüm bunaO zaman ... koçum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?