MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
- 78
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Süper olur vallao zaman ben diyetimi ana hatlarıyla yazıp örnek menü de vereyim ilk sayfaya canım olur mu
sonra da menülerimize bakarız çikolata az yemişsin deriz
yaaaaAy yok aslında canım onun kutlaması değil boşandım da onun kutlamasıuzun süredir devam ediyordu dava. Başka bir ilişkiye bile başlayacağım neredeyse ve dün biraz başlandı gibi ( ki onun yasak ilişkisi yüzünden bitirdik zaten) ama o hala çekişmeli de inat ediyordu. Hakim boşadı sonunda.
6 aylık canım:)) bi tane daha oğlum var o da 3 yaş 9 aylık
tabi tabi canım yoksa diyet geçmezSüper olur valla
Burası tam aradığım yer olur öyle olursaarada geyik muhabbeti de sıkıştırırız
Sevin sevinyaaaaüzüldüm de sevindim de canım ya hayırlısı olsun sen mutlu ol canım Allah bağışlasın canım hepsini de
inşallah kuzulara da güzel bir baba oacak erkek bulursun sana da hayırlı bir eş :)
Aynen öyletabi tabi canım yoksa diyet geçmez
İyiynisy valla,ben de yazicamBugün kahvaltıda yumurta salatalık vs yedim ekmeksiz yürüdüm 45 dakika öğlen chia tohumlu ekmekle kaşarlı tost yedim iyi gidiyorum benceakşama haşlama tavuk bulgur pilavı sizler naptınız kızlar
EvetttAyy yapalım, çok iyi olurbizimde öyle çok sıkan değilde birazcık daha rahat bir grubumuz olsun
Ben kahvaltıda birşey yiyemediğimden ağzıma birkaç salatalık falan attım iştahım da yoktu, öğlen iş yerinde ağzıma kaşarlı tost sıkıştırdımbide portakal suyu. Ne yapayım kahvaltıda da birşey yememiştim yani şimdi de kahve içiyorum ama sade bide oğlumun aniden memeyi bırakması sonucu dün gece alkol aldım çerez falan ama onlar dünde kaldı o yüzden saymam
Ay herkesler gelmişşş
Ben ara öğün sevmiyorum, çünkü az aZ yerine bi tık daha doyarim ki bikmayayim diyettenteşekkürler
oo cnm 500 gr gitmiş bile şimdiden2 ana öğün zorlayabilir ama cnm beni bile zorluyor o yüzden 2 ana 2 ara yapabilirsin
Aynen öyle. Düzenli diyet listesi hazırlasan bile uyamıyorsun çoğu zaman maalesefİyiynisy valla,ben de yazicam
Evettt
İşte bazen insan acele,vakitsizlik vb istediği gibi özene bözene beslenemiyor,dediğin gibi napican,yoksa sen de biliyorsun olayı ama her zaman mümkün olmuyor,bunun da tek çaresi dengelemek
Ben ara öğün sevmiyorum, çünkü az aZ yerine bi tık daha doyarim ki bikmayayim diyetten
hıı tamamSevin sevinSağol kuzum , teşekkür ederim güzel dileklerin için
Ayy yok koca lazım değil amanoğullarım yeter bana, öyle gönül eğlencesi diyelim
tamam canımAynen öyleay ne güzel liste de oluştururuz. Süper bir yer olacak burası
hıım öyle düzen kurdun tamam o zaman şekerimBen ara öğün sevmiyorum, çünkü az aZ yerine bi tık daha doyarim ki bikmayayim diyetten
Aynen öyle yapalımhıı tamam
tamam canımama kilo yazınca da insan geriliyor sanki o yüzdenkilo yazmadan yapabilirim doya doya zayıflama grubu üyeleri diye
hıım öyle düzen kurdun tamam o zaman şekerim
Aynen öyle yapalımsadece yaş falan filan ekleriz ne bileyim işte
Ahahhayaş da ilerliyor hehe
en sevdiğimiz yemeği tatlıyı ekleyim mi
ay harikaAhahhabu fikre bayıldım, en sevdiğimiz yemekten tatlıya kadar herşeyi ekleyebilirsin gerçi ben boğa burcuyum herşeyi yerim ayrım yapmam pek
Ekler pasta, bütün hamur işleriay harika
kızlar o zaman yazın en kalorili sevdiğiniz tatlı, içecek ve yemeği hahaha
Canım çikolata vs istediğinde hemen tarçınlı kahve yapıyorumcanım afiyet olsunevet gayet sağlıklı yürüyüş de varr
uyanınca tarçınlı kahve, kahvaltı peynir ekmek cnm ara öğün yeşil çayla meyveli bar yedim
akşam tavuk ayran 1 çiğ köfte ve az tarhana çorbası içtim birazdan da ara öğün
Ben ilk başladığımda 2 güne bir tartılıyordum, kilo veremeyincede üzülüyordum bide2 gün oldum başlayalı 7 güne tamamlayınca tartılıcam
tamamEn kaloriliiii dur bi düşüneyim
En sevdiğim yemek: tüm fastfood lar ve anne yemeği olarak da karnıyarık+şehriye pilavı
İçecek: Gazlı içecek sevmiyorum ayran falan desen onlar az kalori o yüzden alkollerden kalorili olsun diye kırmızı şarabı seçiyorum
Tatlı: magnolia+ tüm çikolatalı tatlılar(Şerbetli pek sevmem midem bulanır)
çok iyiiiiEkler pasta, bütün hamur işleriiçecek olarak limonata
ayda 3 tartılınsa bile yeter ayyy2 gün oldum başlayalı 7 güne tamamlayınca tartılıcam
aynen cnm belli olmuyor yaBen ilk başladığımda 2 güne bir tartılıyordum, kilo veremeyincede üzülüyordum bide2 günde ne bekliyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?