- 31 Temmuz 2020
- 20.331
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
cnm birinci olarak büyük bi tabak al kahvaltıda ve bayağı söğüş,yeşillik filan koy,7-8 zeytinini,yumurtanı peynirini,birkaç dilim ekmeğini koy ve ondan ye sadeceTamam canım giriyorum bilgilerimi. Sabahları yumurta yiyorum kahvaltılıklar ile ekmek falan yiyorumöğlen cocopops ile geçiştiriyorum akşamları çok yiyorum yemek abur cubur tatlı vs ondan hep bozuluyor. Bugün yemeyeyim diyorum işte boğaz durmuyor.
Evliyim canım sabah 8.5 9gibi kahvaltı yapıyorumcnm birinci olarak büyük bi tabak al kahvaltıda ve bayağı söğüş,yeşillik filan koy,7-8 zeytinini,yumurtanı peynirini,birkaç dilim ekmeğini koy ve ondan ye sadece
hangi saatler arası yiyorsun cnm evli misin? :) bak kendin de diyosun geçiştiriyorume tabi acıkıyorsun sonra daa
O zaman ara öğün yap canım öğlene kadarEvliyim canım sabah 8.5 9gibi kahvaltı yapıyorum
Ben okuyorum canımO zaman ara öğün yap canım öğlene kadarkolay bişeyler mi istiyorsun öğlene ?
Çalışıyor musunuz ikiniz de?
O zaman10-11 gibi bi ara öğün sütlü kahve ya da sade kahve yanında barBen okuyorum canım
:) yani canım kolay olursa iyi olur
Kilon da normale yakın cnm 5-6 kg ver tamamdırBen okuyorum canım
:) yani canım kolay olursa iyi olur
Spor aletim yok canım yaO zaman10-11 gibi bi ara öğün sütlü kahve ya da sade kahve yanında bar
Öğlen tavuk sote salata canım ya da ton balığı salata gayet kolay
Esas akşam acıkıyorsan leblebi tavsiye ederim ikindi ara öğününde de :) ve sütlü kahvene çiya tohumu ekleyebilirsin canım
Akşam da salata çorba tarzı güzel olur ama eşine güzel yemek yapıyor musun söyle bakalım
Evdespor aletin var mı?
Oyy elin lezzetli o zaman maşallahSpor aletim yok canım yaevlendikten sonra eşim 15 kilo aldı düşün
1.5 sene olacak evleneli
Yaa benim boğazım boş durmuyor canım ya canım sıkılıyo bişey yemezsemOyy elin lezzetli o zaman maşallaho zmn çeşitten kısmayıp miktardan kısmak en iyisi akşam cnm ay insan yaptığından yemez mi yoksam
Eşinle daha çok yiyorsun galiba di miYaa benim boğazım boş durmuyor canım ya canım sıkılıyo bişey yemezsem
Hahah valla çok doğru nişan fotoğraflarına bakıp bakıp dertleniyo garibimEşinle daha çok yiyorsun galiba di miartık erkekler de başlıcak evlenmeden önce 46 kiloydum diye hahaha
Sen ne yaptın akşam onu anlatHahah valla çok doğru nişan fotoğraflarına bakıp bakıp dertleniyo garibimsürekli diyete giriyoruz ama nafile 2 gün sürüyo
Kuzum şaka maka uzun zamandır böyle beslendiğiniz için bir geçiş dönemi lazımSpor aletim yok canım yaevlendikten sonra eşim 15 kilo aldı düşün
1.5 sene olacak evleneli
Aynen doğru söylüyorsun artık buna bi dur demenin zamanı geldiKuzum şaka maka uzun zamandır böyle beslendiğiniz için bir geçiş dönemi lazımbir anda değişmiyor alışkanlıklar cnm
Aynen cnm ilk adım da yediklerini içtiklerini miktarlarıyla bir yere yazmanAynen doğru söylüyorsun artık buna bi dur demenin zamanı geldiyoksa bunun sonu hiç iyi değil
Bugün yeterince az yemeye çalıştım bakalım devamı gelir inşallah 1 saatten fazla da yürüdümAynen cnm ilk adım da yediklerini içtiklerini miktarlarıyla bir yere yazman
Canım tebriklerBugün yeterince az yemeye çalıştım bakalım devamı gelir inşallah 1 saatten fazla da yürüdüm
kuzum merhaba hgSelam kızlar
Arada ben de yazmaya çalışacağım moral motivasyon olsun
Hos bulduk, yok kilom doğru maalesef, planım haftada 1 kg vermek şimdilik.kuzum merhaba hgbir planın var mı kilo vermek için?
bir de şu kilo çizelgendeki kilon biraz fazla görünüyor cnmdüzenle istersen bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?