- 31 Temmuz 2020
- 20.331
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
tavuk pilav salata yedim şimdi kaç tane yersem züber lokma yicem ben de kahveyle canımBugünü bence güzel sonlandırdım aslında yemekten sonra tatlılara saldırasın geldi elime aldım ama sakin ol Hazal bırak şunları dedimTürk kahvesi içerek baskıladım şu an iyiyim
Akşamımız çok benzermiş canım ben sabah yedim onları o yüzden akşam tekrar yemek istemedim geçti zaten kriz durumutavuk pilav salata yedim şimdi kaç tane yersem züber lokma yicem ben de kahveyle canım
birkaç lokma yeseydin cnm yemekten sonra insan istiyor valla
sağol kuşumAkşamımız çok benzermiş canım ben sabah yedim onları o yüzden akşam tekrar yemek istemedim geçti zaten kriz durumuSana afiyet olsun kuşum
Yarın sabah hafif karbonsuz bir kahvaltı saat 4-5 gibi kıymalı kır pidesi(sayısı meçhulsağol kuşumtamam
yarınki menün neee
ooo muhteşemmiş canımYarın sabah hafif karbonsuz bir kahvaltı saat 4-5 gibi kıymalı kır pidesi(sayısı meçhul) akşam da sütlü kahve ve tatlış bir şey yerim diye düşünüyorum sen ne düşünüyorsun yarın için
Senin menü gayet hafif gözüküyor canım afiyet olsun ay ben de pazar günü balık mı yapsam çok özledimooo muhteşemmiş canımafiyet olsun şimdiden, biz de sabah erken çıkıcaz tost yerim domatesle sonra züber alırım yanıma , öğlen de balık yicez inş cnm diğer arayı ve akşamı bilmiyorum
yap bence cnmmm sağolSenin menü gayet hafif gözüküyor canım afiyet olsun ay ben de pazar günü balık mı yapsam çok özledim
Ben bugün 1200 kaloriye uygun beslendim canım daha doğrusu akşam yemeğimi yiyeceğim şimdi inşallah planladığım gibi geçer
oo canım çok güzelBen bugün 1200 kaloriye uygun beslendim canım daha doğrusu akşam yemeğimi yiyeceğim şimdi inşallah planladığım gibi geçerAma ben de ara öğünde karamelli puding yedim
aynennn
ayarladım ona göre canım dün de tatlı yemeyince bugün yemem lazımdı artıkoo canım çok güzeldüşük kaloriyle tatlı ihtiyacını kapatıyosun artık valla
sen mi yaptın canımafiyet olsuun
Çok güzel olur gerçekten ben de çok severim ama evde benden başka seven yok yapsam hepsini yemem gerekiraynennn
iyi yapmışsın cnmayarladım ona göre canım dün de tatlı yemeyince bugün yemem lazımdı artıkpudingi hazır almıştım canım geçen gün bimde gördüm karameli görünce hiç kaçırır mıyım ama beklediğim gibi değildi
Çok güzel olur gerçekten ben de çok severim ama evde benden başka seven yok yapsam hepsini yemem gerekirAfiyet olsun canım
Canım hoşgeldin diyet sayfası diye açmıştım ama karar veremeyince değiştirdimArkadaşlar merhaba benim de bi 10 kilo vermem lazım
Ay burası diyet yeri değil mi artık, tatlı tarifleri mi paylaşıyorsunuzCanım diyet sayfası diye açmıştım ama karar veremeyince değiştirdimbizim grup da dolu ama burda menülerini yazarsan fikir veririm canım
canım hoşgeldin, aynen, bir diyet düzeni kurmaya çalıştım ama çok karıştıAy burası diyet yeri değil mi artık, tatlı tarifleri mi paylaşıyorsunuzkeşke hamileyken gelseydim, çok işime yarardı
tamam canımBenimde doğum kilolarını vermem lazımbebem 6 aylık oldu veremedim hala sezeryan göbeği öylece duruyor.
Kendimi en güzel hissettiğim kilom 58-59, şu an 65 im. Hedef:6 olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?