- 31 Temmuz 2020
- 19.779
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40 bin adım atıp ayakta duranda ne bileyim.2 yıl.once 20 bin attim.baldirlarimdaki kaslarim kasildi 3 gün kendime gelemedimKız vallahi görmedim duymadım
Diyetisyenimiz 40 bin atıyomuş ama haftasonları ☺
Tabi evde çok zor
İçgüdüsel beslenmen nasildi ben iç gudulerime uyusam ahh ahhhSelamlarr, içgüdüsel beslenme olarak gidicem bugün ve her gıda çeşidinden tüketerek
Herkese mutlu haftalarrr
Ben de genelde 10 bindeyim ideal cnm 20 bin ve üstü ayda bir filandır40 bin adım atıp ayakta duranda ne bileyim.2 yıl.once 20 bin attim.baldirlarimdaki kaslarim kasildi 3 gün kendime gelemedim
Canım yedim aslında ama meyve çok istedi canım ,protein de iyiydi bugüne eksiyle uyandım ☺İçgüdüsel beslenmen nasildi ben iç gudulerime uyusam ahh ahhh
Kiytirik bir uninin Kiytirik bölümüHangi bölümdü kuzum
Hiçbişey valla bizim 50 lere 13 kilo var
Kıı o kadar zaman okudun, emek verdin ,bilinmedik yeni bir bölüm de olsa senin değerlinKiytirik bir uninin Kiytirik bölümü
Bir ara 66lara düşmüştün önceden dimi ah ahh keşke koruyabilsek
Teşekkür ederim chessecakimmKıı o kadar zaman okudun, emek verdin ,bilinmedik yeni bir bölüm de olsa senin değerlin
Tebrik ederimmm
Aynen cnm düşmüştüm , inşallah yine düşeriz @19Temmuzda69um bu sabah 72.7 biraz vermişim
Teşekkür ederim chessecakimm
Düşeriz tabi kızz bende menü yazsam iyi olacak
Afiyet olsun canım aralıklı oruç muSabah
09.30 1 sade kahve
12.00 1 yumurta 2 dilim ekmek 2 dilim.peynir 8 adet zeytin bol yeşillikler salata 2 gün kurusu kayısı 2 kaşık denizborulcesi 2 ceviz
Ara 1 sütlü nescafe
Ara 1 yeşil elma 1 yk yulaf 4 yk yoğurtlu tarçınlı lapa
Akşam 2 kaşık makarna 6 kaşık kabak yemeği 4 kaşık yoğurt
Benim yediklerim böyle bakalım baskule nasıl yansiyacak
Aynen aralıklı oruc, ben çok rahat ediyorum bu tarzla birde hareketlensemAfiyet olsun canım aralıklı oruç mu
Gayet hafif ve sağlıklı
O da olurAynen aralıklı oruc, ben çok rahat ediyorum bu tarzla birde hareketlensem
Ben aç yapamazdım heralde tum.gun sebze meyveyleO da olur
Benim de bugün menüm
Öğlen yeşil elma, ikindi havuç ,şimdi çilek oldu
Salatalık yicem akşam da
İngiltere diyetine benzettim canım eksi var mııı21 haziran salı menü
Gün boyu 2 saat aralıklarla yeşilçay süt karışımı
14.00
5 fındık
18.00
3 çatal kavun
2 çatal karpuz
2 Litre su
50 dk 5 km yürüyüş
Canım üstüne afiyet mide-bağırsak sisteminden üşütmüştüm bugün daha iyiyim ama ve açlık hissim geri geldi ☺ yine 1000 kalori altı yapsam yeterBen aç yapamazdım heralde tum.gun sebze meyveyle
Beslenmenize bisey diyemeyeceğim detoks gb durum sanirim ama yürüyüşünuz super.21 haziran salı menü
Gün boyu 2 saat aralıklarla yeşilçay süt karışımı
14.00
5 fındık
18.00
3 çatal kavun
2 çatal karpuz
2 Litre su
50 dk 5 km yürüyüş