- 31 Temmuz 2020
- 20.353
- 60.234
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 bin adım atıp ayakta duranda ne bileyim.Kız vallahi görmedim duymadım
Diyetisyenimiz 40 bin atıyomuş ama haftasonları ☺
Tabi evde çok zor![]()
İçgüdüsel beslenmen nasildi ben iç gudulerime uyusam ahh ahhhSelamlarr, içgüdüsel beslenme olarak gidicem bugün ve her gıda çeşidinden tüketerek
Herkese mutlu haftalarrr![]()
Ben de genelde 10 bindeyim ideal cnm40 bin adım atıp ayakta duranda ne bileyim.2 yıl.once 20 bin attim.baldirlarimdaki kaslarim kasildi 3 gün kendime gelemedim
![]()
Canım yedim aslında ama meyve çok istedi canım ,protein de iyiydi bugüne eksiyle uyandım ☺İçgüdüsel beslenmen nasildi ben iç gudulerime uyusam ahh ahhh![]()
Kiytirik bir uninin Kiytirik bölümüHangi bölümdü kuzum
Hiçbişey vallabizim 50 lere 13 kilo var
![]()
Kıı o kadar zaman okudun, emek verdin ,bilinmedik yeni bir bölüm de olsa senin değerlinKiytirik bir uninin Kiytirik bölümü
Bir ara 66lara düşmüştün önceden dimi ah ahh keşke koruyabilsek
Teşekkür ederim chessecakimmKıı o kadar zaman okudun, emek verdin ,bilinmedik yeni bir bölüm de olsa senin değerlin
Tebrik ederimmm
Aynen cnm düşmüştüm , inşallah yine düşeriz @19Temmuzda69um bu sabah 72.7 biraz vermişim![]()
Teşekkür ederim chessecakimm
Düşeriz tabi kızz bende menü yazsam iyi olacak![]()
Afiyet olsun canımSabah
09.30 1 sade kahve
12.00 1 yumurta 2 dilim ekmek 2 dilim.peynir 8 adet zeytin bol yeşillikler salata 2 gün kurusu kayısı 2 kaşık denizborulcesi 2 ceviz
Ara 1 sütlü nescafe
Ara 1 yeşil elma 1 yk yulaf 4 yk yoğurtlu tarçınlı lapa
Akşam 2 kaşık makarna 6 kaşık kabak yemeği 4 kaşık yoğurt
Benim yediklerim böyle bakalım baskule nasıl yansiyacak![]()
Aynen aralıklı oruc, ben çok rahat ediyorum bu tarzla birde hareketlensemAfiyet olsun canımaralıklı oruç mu
Gayet hafif ve sağlıklı
O da olurAynen aralıklı oruc, ben çok rahat ediyorum bu tarzla birde hareketlensem![]()
Ben aç yapamazdım heralde tum.gun sebze meyveyleO da olur
Benim de bugün menüm
Öğlen yeşil elma, ikindi havuç ,şimdi çilek oldu
Salatalık yicem akşam da![]()
İngiltere diyetine benzettim canım21 haziran salı menü
Gün boyu 2 saat aralıklarla yeşilçay süt karışımı
14.00
5 fındık
18.00
3 çatal kavun
2 çatal karpuz
2 Litre su
50 dk 5 km yürüyüş
Canım üstüne afiyet mide-bağırsak sisteminden üşütmüştümBen aç yapamazdım heralde tum.gun sebze meyveyle![]()
Beslenmenize bisey diyemeyeceğim detoks gb durum sanirim ama yürüyüşünuz super.21 haziran salı menü
Gün boyu 2 saat aralıklarla yeşilçay süt karışımı
14.00
5 fındık
18.00
3 çatal kavun
2 çatal karpuz
2 Litre su
50 dk 5 km yürüyüş