- 31 Temmuz 2020
- 20.340
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
cnm unutmuşum açıklamayı210 gün mü vay anasını , nasıl olacak kız?59.9 olduğun anda bekliyoruz o zaman kuzum
makarna mı yedin ne yedin de heleYaa kızlar sürekli yiyesim geliyo75 gr anca vermişim 10 günde onu da geri aldım herhalde
Ekler yedim hemde kaç gün üst üstemakarna mı yedin ne yedin de hele
Bakalım artık canım o sonranın işi önce üst bölgeyle işimi bitireyim sonra bacaklarla ilgilenebilirimcnm at kestanesi jel,streç ve termal tayt çok etkili aslında ama 2-3 saat terli durmak gerekiyor ve leslie iyi terletiyor
Oh afiyet olsun canımEkler yedim hemde kaç gün üst üsteama makarna kırmızı çizgim hergün olsa yerim
MmmEkler yedim hemde kaç gün üst üsteama makarna kırmızı çizgim hergün olsa yerim
Üst için de geçerliBakalım artık canım o sonranın işi önce üst bölgeyle işimi bitireyim sonra bacaklarla ilgilenebilirim
Sabah akşam telveli kahvemi ihmal etmiyorum canım yoğurt sürekli yiyorum ama baharatları biraz ihmal ettim bugün tekrar başlayayımMmmneli neliii
Üst için de geçerlive baharatlar c vit yoğurt önemli canım kahve de telveli içiliyorrr
Heyecanla bekliyorumcnm unutmuşum açıklamayı1 gün coşmaca,3 er gün de belli karbonhidrat değerinde cnm yazıcam şu kadar dilim ekmek,şu porsiyon meyve hakkımız var gibi 50leri görürsem inşallah
Yarın eksiler geliyor diyorsunBugün hiç giremedim yaçok yoğun bir gündü. Ama işin iyi yanı yemek yemeye vaktim olmadı
900 gr gitti 50lere kaldıı 1.3 kilo canımmHeyecanla bekliyorum
nesi iyi kiii fast food yedin di miBugün hiç giremedim yaçok yoğun bir gündü. Ama işin iyi yanı yemek yemeye vaktim olmadı
ara öğün yaptın mı cnmYarın eksiler geliyor diyorsunBen de eşimi bekliyorum 1 saat sonra akşam yemeği yiyeceğim umarım çok kaçırmam
İnşallah gelecekkkYarın eksiler geliyor diyorsunBen de eşimi bekliyorum 1 saat sonra akşam yemeği yiyeceğim umarım çok kaçırmam
Yaptım canım kahve ve züberlerimle900 gr gitti 50lere kaldıı 1.3 kilo canımm
nesi iyi kiii fast food yedin di mi
ara öğün yaptın mı cnm
Oha be hay maşallah, tebrik ederim900 gr gitti 50lere kaldıı 1.3 kilo canımm
nesi iyi kiii fast food yedin di mi
ara öğün yaptın mı cnm
Nasıl yani buradaki hiç kimse akşam yemeğinden sonra birşeyler yemiyor mu?Yaptım canım kahve ve züberlerimleGünü saat 2 de kahvaltıyla başlatıp 8 de akşam yemeğiyle bitirmiş olacağım
oh afiyet olsun canımYaptım canım kahve ve züberlerimleGünü saat 2 de kahvaltıyla başlatıp 8 de akşam yemeğiyle bitirmiş olacağım
hahaOha be hay maşallah, tebrik ederimben senden daha heyecanlıyım
Nerden tahmin ettinhamburgerin ucundan azıcık ıssırdım ki hem midem bulandı hemde masaya gıcık olduğum biri geldi, yiyemedim yani no problem
Acıkmadım vallaoh afiyet olsun canım tmm
haha
akşama daha çok acıkmışsındır kıııgıcık olduğun bir hanım mı
Ekmek Allahtan eve hiç girmiyor yoksa nasıl tutardım kendimiİnşallah gelecekkkboşuna aç aç toplantılara girmedik
Ekmekleri yok et hemen bir dilim koyuver sepet ortada olmasınkendine de küçük porsiyonda koy. Ama eşler böyle iştahla yiyor ya ne kadar az yiyeceğim desende onun yiyişinden etkileniyorsun neyseki herif kişisi artık ortada yok bende
Ben aralıklı oruç yapıyorum ya canım o yüzden tüketmiyorum sofradan aç kalktığım için Türk kahvesi yapıp tıkıyorum mideyiNasıl yani buradaki hiç kimse akşam yemeğinden sonra birşeyler yemiyor mu?
ayy bi ayran iç bari kuzumAcıkmadım vallayemek görmek istemiyorum midem bi fena bugün gerçi iyi birşey sayılır
Evet, aşırı derecede egoist ve kendini beğenmiş bir "hanımefendi"
ayyy en sevdiğiniz ekmek hangisi kızlarEkmek Allahtan eve hiç girmiyor yoksa nasıl tutardım kendimiBen sofradan erken kalkıyorum genelde yoksa işler çığrından çıkabilir
Ben aralıklı oruç yapıyorum ya canım o yüzden tüketmiyorum sofradan aç kalktığım için Türk kahvesi yapıp tıkıyorum mideyi
Ekmeksiz de gitmiyor ki beEkmek Allahtan eve hiç girmiyor yoksa nasıl tutardım kendimiBen sofradan erken kalkıyorum genelde yoksa işler çığrından çıkabilir
Ben aralıklı oruç yapıyorum ya canım o yüzden tüketmiyorum sofradan aç kalktığım için Türk kahvesi yapıp tıkıyorum mideyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?