MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
- 78
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Benim boyum 1.68, hamile kalmadan önce kilom 58 di. Hamileligimin son günü 72 yi gördümBen 53 falan olmayı düşünüyorum inşallah
Ah ah siz doğum yapmışsınız benim göbek ne olacakBenim boyum 1.68, hamile kalmadan önce kilom 58 di. Hamileligimin son günü 72 yi gördümşu an 65 kiloyum. 58-59 düşünüyoruz nasipse bide asıl amacım sezeryan göbeğini eritmek diğer yerler iyi sayılır da göbek koyuyor adama
Olmazsa korse takarız napalımAh ah siz doğum yapmışsınız benim göbek ne olacak
bacaklarını kendine çek uzat kaldırıp dicektim kiiiiAminnnbenimde aklıma direkt onlar geliyor böyle durumlarda.
Offf, onun yerine kahve yaptım yatıyorum, sayılır mı
Evden çıkmayınca 100 adımı bile gecemiyorum, yine iyi
Yattığım yerde bacak aç kapa yaptım
hahahahahahBasenlerim gruptan yavaşça ayrıldı
neden olmasııınBen 53 falan olmayı düşünüyorum inşallah
Ay yine unuttum hemen yazıyorumcnm dünü şaşırtma günü yapmaya karar verdim gece yedimhep 4. gün takılır benim kilom eğer kalori arttırmazsam bunu unuttum ah
günaydınnn
canım menünü görmüyoruz kiiii
Zeytin de vardıKahvaltı
Sucuklu yumurta (sucuğu toplasan 2 dir)
İki üç lokma köy ekmeği
2_4 çatal beyaz peynir
Çay
Öğle
Yeşil mercimek çorbası yarım tabak
Pirinç pilavı yarım tabak
Yoğurt
Akşam
Tarhana çorbası
Yoğurt.
2 küçük parça kadar köy ekmeği
Su
Genelde 2 lt içerim ama maalesef 5 bardak
Spor
55 dak yavaş tempo yürüyüş
2-4 da şarkılık dans
Helal olsun valla, tebrik ederimKahvaltı
İki üç lokma köy ekmeği
2_4 çatal beyaz peynir
Çay
Öğle
Yoğurt
Akşam
Tarhana çorbası
Yoğurt.
Su
Spor
2-4 da şarkılık dans
Kız hani 2 öğündüüElma ve muz da yemiştim unuttum
Canım karbonhidrat ve kalori tamam ama lif ve protein azKahvaltı
İki üç lokma köy ekmeği
2_4 çatal beyaz peynir
Çay
Öğle
Yoğurt
Akşam
Tarhana çorbası
Yoğurt.
Su
Spor
2-4 da şarkılık dans
Nasılsınız hanımlarrr
canım haftasonu bu dinlen tabiiİyiyiz ama çok yorgunuzzzz. Birkaç gündür kolumu kaldıracak halim yoook. Sürekli uyumak istiyorum, sporda yapamıyorum maalesefçocukları uyuturken onlardan önce uyumuşum dün
Ve maalesef 66 olmuşum. Ama regl tarihime az kaldı ondan ödem toplamışım yaa o yüzden yanibugün bir arkadaşımda dedi yanakların falan şişmiş diye avutsun bahaneler
Sen nasılsın kuzum
Uyuyuncada bi ton rüya dinlenilmiyordacanım haftasonu bu dinlen tabiikilo da verilir bi şekilde :)
sağlıklı ol yeter cnm
iyiyiim öğlen biraz yedim yarın da biraz dikkat edip şu 2.5 kiloyu korusam yeter diyorum fazlasında gözüm yok artıkbir gün artı bir gün eksiyim ben de cnm
hıı hatırlıyo musun ben tam uyanmaya yakın olursa ancaUyuyuncada bi ton rüya dinlenilmiyorda
Sen baştan hamleyi yaptın zaten 2.5 kiloyu hemen vererekama devam tabi sonuna kadar, pes etmek yok
Ay yok hepsini hatırlamam da son günlerde ard arda karmakarışık rüyalar görüyorum, hepsini de hatırlıyorum. Mesela çok net bir şekilde hapır hupur yumurta yediğimi hatırlıyorum iştahla böylehıı hatırlıyo musun ben tam uyanmaya yakın olursa anca
aynen cnm 1 haftalık da 2.5 olsa iyi
Yumurta mıAy yok hepsini hatırlamam da son günlerde ard arda karmakarışık rüyalar görüyorum, hepsini de hatırlıyorum. Mesela çok net bir şekilde hapır hupur yumurta yediğimi hatırlıyorum iştahla böyleyumurtadan nefret ederim gerçek hayatta
Ya ilk bir ay falan ödem atıldığından hızlı kilo veriliyor. Sonradan yavaşlıyor ya o sinir bozucu
Ne bileyim bende anlam veremedimYumurta mıay dürüm mü olsaymış hehe ama afiyet olsun
Aynen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?