- 31 Temmuz 2020
- 19.779
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Peki kekte börekteNe bileyim bende anlam veremedim Allah affetsin ama nefret ederim beyazı falan ıyyy görmeye tahammülüm yok
Sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki kekte börekteNe bileyim bende anlam veremedim Allah affetsin ama nefret ederim beyazı falan ıyyy görmeye tahammülüm yok
Sağol canım
Hayırlı kandiller canımHayırlı kandiller kızlarr
Bi kandil simidi yenmez mi şimdi
Farkeder maalesefAy ama 2 kilo net olcak galiba 1 haftada dün hamburger menü yedim yaa 700 gr farkeder mi insafsız kaderr
Sana da afiyet olsun cnm bnmFarkeder maalesef
Afiyet olsun
Bizde dün akşam çocuklarla restorana gittik, oğlum küçük olduğu için yarım porsiyon iskender sipariş ettim, kendim hafif birşeyler yiyecektim ama dayanamayıp kendime de söyledim
Sefamız olsun boşver
Günaydın balımSana da afiyet olsun cnm bnm
Oy balım gelmiş hoşgelmişşGünaydın balım
Yeni topigin hayırlı olsun
Eski nickine kavuşmuşsun yine o da hayırlı olsun
Düşünme aşamasındayım henüz bir karar vermem lazımOy balım gelmiş hoşgelmişş
Teşekkür ederimm
Aynen özüme döndüm cnm
Nasılsın cnm başlıyo musun
1 haftada 2 kilo çok iy bence tebriklerCanlar net -2 kg düşündüşüğüm gibi bu hafta da hedefim 1 kg
Ooo 2 kilo ver diyorsun zor anacım ama denerim1 haftada 2 kilo çok iy bence tebrikler
Benim içinde 1 kg verir misin sana zahmet bu hafta için
Bir kere yaptıysan hep yaparsın kuzumOoo 2 kilo ver diyorsun zor anacım ama denerim
1 buçukta anlaşalım hahahaBir kere yaptıysan hep yaparsın kuzum
1kilo 750 gr1 buçukta anlaşalım hahaha
bugün bayağı yedim ben yarına +1 gelir kesin salı sabahı pazartesiden 200 gr eksideydim ama yarın yola devam sen napıorsun şekerimm
Bir güncük kaçamaktan +1 olmaz bee korkma tatlı kısbugün bayağı yedim ben yarına +1 gelir kesin salı sabahı pazartesiden 200 gr eksideydim ama yarın yola devam sen napıorsun şekerimm
Canım spor da var ondan heraldeBir güncük kaçamaktan +1 olmaz bee korkma tatlı kıs
Ya sen ne çabuk kilo veriyorsun yaw bir günde 200 gr çok iyi tebrik ederim, en kötü o 200 gr geri gelmiştir
Bende ne yapayım bugün İzmir kumrusu yedim. İzmirli olmak bunu gerektirir
Onun dışında iki tane N**** (Siyahi) attım ağzıma, başka kaçamak yok
66 ya çıkmıştım 2 gün önce ama nasıl olduysa 64.8 olmuşumbirazcık midem bulanıyor birkaç gündür ondan herhal pek yemedim.