MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
- 78
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
3 er 3 er gidiyoruz bi sonraki 26 veya 38 olmazsa almayalım29 ve 32 demek, ben de 35
Çok güzel bir sıralama olmuş
aynenO zaman ... koçum benim
29 ve 32 demek, ben de 35
Çok güzel bir sıralama olmuş
Afiyet bal şeker olsun kuzumEki Görüntüle 2932941
1 kare ağırlığında çaklıtım,tohumlu krakerim ve telvesini de içtiğim,2 kaşık sütlü sade türk kahvem
Bekliyoruzkızlar ben bu düzeni sevdim ya bu hafta böyle gidicem inşallah bozmazsamyarın 3 günülk menüyü atarım sonra 4 gün daha atıp 1 haftaya tamamlarım canıms
aa ara öğünümü atayım size
Afiyet olsun, kahve harika duruyo vallaEki Görüntüle 2932941
1 kare ağırlığında çaklıtım,tohumlu krakerim ve telvesini de içtiğim,2 kaşık sütlü sade türk kahvem
sağol cnmAfiyet bal şeker olsun kuzumfalına da baksaydık keşke
tamamBekliyoruzben daha menü oluşturamadım, sonra bende atıcam
sağol aşkımAfiyet olsun, kahve harika duruyo valla
Yağsız ve tuzsuz kendim yapıyorum canımcanlarım beniiiimartık önyargılardan kurtulma vakti zor olacak biraz tabi ama başarıcaz canlar
şimdiii patlamış mısır evde ve zeytinyağındaysa kaçamaktan saymaya gerek yok, ekmek hakkı yerine geçiyor ama paketliyse yağı da farklı olduğu için kaçamaktan sayıyoruz yani günde bir kez kaçamak hakkı gibi düşünelimve yanında ayranla güzel ve doyurucu bir ara öğüne dönüştürebiliriz
aynı zamanda da karbonhidratı gün içinde dengeliyoruz
örneğin bir kase patlamış mısır yedik akşam yemeğini ekmeksiz geçirebiliriz
Tamam canım kalem kalem yazıyorum bundan sonraYağsız ve tuzsuz kendim yapıyorum canımama çok seviyorum yemedim bugün eşimin market var bugün yanındaydım 1 tane çikolata bile yemedim büyük başarı
aynennn kederlenmeye mi geldik yahuuuhaydi eller havaya herkes sakin olsun ve çiklatını yesin kahveyle hatta özellikle kaçamaklarımızın resmini atabiliriz akşam başlayım ben
Canım ben bu hafta kaçamak ve ödülümü kokoreç yiyerek vericem
öyle şartlama bebeğim beniimve lütfen yaz bir not defterine yediklerini yavaştan bir düzen oturturuz
Bi sonrakine fotosunu atarsın yorumlarızsağol cnmay keşke yanımda olsan da baksan
tamam
sağol aşkımtadı da güzeldi fındık aromalı
Ben kahveyle çikolata değilde lokum yedim iki taneYağsız ve tuzsuz kendim yapıyorum canımama çok seviyorum yemedim bugün eşimin market var bugün yanındaydım 1 tane çikolata bile yemedim büyük başarı
aynennn kederlenmeye mi geldik yahuuuhaydi eller havaya herkes sakin olsun ve çiklatını yesin kahveyle hatta özellikle kaçamaklarımızın resmini atabiliriz akşam başlayım ben
öyle şartlama bebeğim beniimve lütfen yaz bir not defterine yediklerini yavaştan bir düzen oturturuz
Tatillerde artıkBen kahveyle çikolata değilde lokum yedim iki tane
Bende mısırı çok severim bi tane de film açtık mı değmeyin keyfimeama yarın iş var maalesef, yapamam
Yaa toplu olarak yazmayı beceremiyorum benne biçim olmuş
ay ciddi misinnnBi sonrakine fotosunu atarsın yorumlarız
canım afiyet olsunBen kahveyle çikolata değilde lokum yedim iki tane
Bende mısırı çok severim bi tane de film açtık mı değmeyin keyfimeama yarın iş var maalesef, yapamam
Yağsız ve tuzsuz kendim yapıyorum canımama çok seviyorum yemedim bugün eşimin market var bugün yanındaydım 1 tane çikolata bile yemedim büyük başarı
Tamam canım kalem kalem yazıyorum bundan sonrahala sabahki çayımı içmeye devam ben
Ders çalışıyorum, işletme sayfam vardı kapandı yenisini açtım onunla uğraşıyorum, yatıyorum kalkıyorum yemiyorumkızlar ben mecburiyi yaptım evdeyim ailemle oturuyorum, TUS çalışıyorum siz neler yapıyorsunuz
Su ile yiyorum geneldecanım çok silmişsin aralarda
Bilmiyorum artık naptım
ay ciddi misinnn
canım afiyet olsun
Teşekkür ederim
ooo sağlıklı o zaman :) yanında ayran da içersen tokluk süren uzar cnmya da peynir olabilir domates salatalık ,garip geliyor ama işe yarar
oooososlu mu
kız geç oldu uyuyamıcan
işletme sayfan neyle ilgili cnm? Kpss miDers çalışıyorum, işletme sayfam vardı kapandı yenisini açtım onunla uğraşıyorum, yatıyorum kalkıyorum yemiyorum
o da güzelSu ile yiyorum genelde
Aynen cumartesi falanTatillerde artık
Falda temel kavramları biliyorum, ustası değilim ama azıcık bakarımcanım çok silmişsin aralarda
ay ciddi misinnn
canım afiyet olsun
Yok canım ya oyuncak çanta falan yapıyorumişletme sayfan neyle ilgili cnm? Kpss mikolay gelsin
o da güzelkolayla da iyi gider boşver ayranı diyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?