MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Pazarlama müdürlüğüne terfi ettim ondan dolayı çok çalışıyorum. Bekar anneliğe adapte olmaya çalışıyorum, çocuklar yoruyor:))kızlar ben mecburiyi yaptım evdeyim ailemle oturuyorum, TUS çalışıyorum siz neler yapıyorsunuz
Kpss mi çalışıyorsun canım kolay gelsinDers çalışıyorum, işletme sayfam vardı kapandı yenisini açtım onunla uğraşıyorum, yatıyorum kalkıyorum yemiyorum
Kolay gelsin kuzumkızlar ben mecburiyi yaptım evdeyim ailemle oturuyorum, TUS çalışıyorum siz neler yapıyorsunuz
İyi edpiriydi ciddenOff sesli güldüm buna
3 er 3 er gidiyoruz bi sonraki 26 veya 38 olmazsa almayalım
Kaç yaşındalar?Pazarlama müdürlüğüne terfi ettim ondan dolayı çok çalışıyorum. Bekar anneliğe adapte olmaya çalışıyorum, çocuklar yoruyor:))
Öyle işte:)
Yok üniversite okuyorum 2. ÜniversiteyiKpss mi çalışıyorsun canım kolay gelsin
Oyy cansın beAynen cumartesi falan
Falda temel kavramları biliyorum, ustası değilim ama azıcık bakarım
Sağol canım
Yok canım ya oyuncak çanta falan yapıyorum
Oyyy harikasınız yaaaPazarlama müdürlüğüne terfi ettim ondan dolayı çok çalışıyorum. Bekar anneliğe adapte olmaya çalışıyorum, çocuklar yoruyor:))
Öyle işte:)
Kolay gelsin kuzum
Oyy deme gıııYok üniversite okuyorum 2. Üniversiteyi
Yaaaa nasıl oldu o iş yaaaaGünaydın kızlarıım 2.5 kg gitti benden 3 gündeartık ne versem umrumda değil öyle mutluyum
cuma cmts pzr 2.4 kilo almıştım zaten cnm tazeydi dahaYaaaa nasıl oldu o iş yaaaaben pazartesi tartılıcam
canım tazesini yap benceBen çaya bugün de devam dün yarısını içebildim dışarıda olduğum için bugün hepsi İnşallah
Tazesini yaptım canım sabahcuma cmts pzr 2.4 kilo almıştım zaten cnm tazeydi dahae spor filan da var
kabızlık da yok anladın seen
canım tazesini yap bence
TamamTazesini yaptım canım sabahbugün de dükkandayım eşime yardıma geldim içebilrsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?