Dort gözle bekliyorummmm
Ben de kolimi alip fotografini cekip buraya eklemek istiyorum
1kg domates salcasi
1kg biber salcasi(tatli)
500gr kurutulmus fasulye
1 kg nohut
2 kg esmer un
1 kg yarma(icli koftelik)
3 kg esmer bulgur pilavlik
5 kg eriste( mumkunse esmer undan)
5 tane yufka ekmek
500 gr domates kurusu
500 gr dut pekmezi
5 liralik kuru bamya
5 liralik yemeklik biber kurusu
5 liralik incir kurusu
5 liralik keciboynuzu
1 bardak isot
1 bardak sumak
1 bardak nane
500 gr tereyağ
Simdilik listem bu kadar. Rica etsem bana bunlarin tek tek ne kadar tuttugunu yazar misiniz?
Ödeme konusunda ptt kargonun kapida ödeme yoluyla yapmak istiyorum.
Ayrica kabak recelinizin fiyati nedir? Kirece yatiripta mi yapiyorsunuz?
Simdiden ellerinize emeğinize sağlik diyorum ve en kisa zamanda kolime kavusmayi umit ediyorum
Tamam canım eline koluna sağlık. Bir takip numarası falan varsa bana özel mesajdan iletebilir misin.
Cok gecmis olsun canim ne demek tabiki bekkerim ozelden msj atamiyorum. Msjini okudum uygundur eristeyle beraber hepsini toplu olarak bitince gonderirsin. Gonderecegin zaman haberlesiriz adresimi gonderirim.tekrar gecmis olsun. Kolay gelsin
Tamam canım eline koluna sağlık. Bir takip numarası falan varsa bana özel mesajdan iletebilir misin.
Allah yardımcımız olsun
canım benim kargom geldiiiisipariş vermediğim şeylerden de koymuşsun beni utandırmışsın hakkını helal et canım. paketi açar açmaz hemen haber vermek için girdim. şimdi bir adaçayını hakettim eline koluna emeğine sağlık canım.
Canim kargom dun aksama dogru geldi ama anca girebildim. Hersey gercekten cok guzel cok begendim ellerine saglik bundan sonra bittikce insallah hep senden almayi dusunuyorum. Emegine saglik! bu arada icinde fazladan corekotu cikti sen mi koydun birininki mi karisti bilmiyorum.
Seyren şuan varolan ürünler ilk sayfada güncel mi ?
Annem çok beğendi de gel kızım yakın gözlüğümü takıp seçelim beraber diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?