selam canimmmmm ellerine saglik cokkkkkkk begendimmmmmmmm bu ara islerim cokdu ugrayamadimm facebook ekledim canim seniii
konusuruz diye inanki faacem yoktu senin icin actim
ben fasulyeleri kirma deyil dilme istemistim ama tadi cok güzel inanki esim köyü hatirladim diyorrrr
biberleri sicak suda isladim üstüne domatesli sos yaptim üstüne yogurt süper olduuuuu
eristemi hasladim tereyagladim süper oldu canim ellerin dert görmesinnnnn
isallah seneye yine siparis veririm öptümmmmm
merhaba hayırlı satışlar bende 1 kilo nohut ve 1kilo kurufasulye bide tereyağ sipariş vermek istiyorum bana özelden msj atarsanız sizi facebook tada eklim tereyag bozulmuyormu nasıl gönderiyosunuz
Offf pestil kalmadı mı
Selam kızlar facede o kadar yoğun siparişim varki o yüzden buraya çok bakamadım :)
Yunlu ve sevgipıtırcığım kargolarınız çıktı bugün canlar bilginiz olsun
canım sağol face adresin ne bende dahil olayım sevgiler
Selam kızlar facede o kadar yoğun siparişim varki o yüzden buraya çok bakamadım :)
Bu arada bu face sayfanızdan haberim dahi yoktu bu bölümde facebook sayfasına yönlendirme yapan ve ceza alan bir üye bu çifte standartı sorunca önce ona bunun mümkün olmadığını ve kötü niyetle fesatça yaklaştığını ifade ettim. Baktım ki öyle değilmiş....
kendisine de siteden bizzat senden özür dilerim dedim kendisinden de özür dilerim bu konuda...
şu bölüme çok takıldım çok !
Acaba bunun ceza sebebi olduğundan haberi olmamış olabilir mi Kazen? Sey_ren kötü niyetli bir insana benzemiyor, burada en fazla desteği senden gördü, bunu inkar edip oraya yönlendirdiğini düşünmüyorum ama bir ihmal söz konusu olabilir.
Sevgili Elmayra olay bunun ceza olup olmaması değil. Burada ki üyeyi ihmal etmek esas beni kıran. Bunun da kuralı yoktur. Vefa dediğimiz şey içgüdüsel bir davranıştır.
http://www.kadinlarkulubu.com/giris...irisimci-kadinlar-kulubu-bolum-kurallari.html
Sevgili Elmayra olay bunun ceza olup olmaması değil. Burada ki üyeyi ihmal etmek esas beni kıran. Bunun da kuralı yoktur. Vefa dediğimiz şey içgüdüsel bir davranıştır.
http://www.kadinlarkulubu.com/giris...irisimci-kadinlar-kulubu-bolum-kurallari.html
benim öğrenmek istediğim bir şey var. Burda gerçekten sipariş alabiliyormusunuz? yapabilen arkadaşlardan yorum bekliyorum. nasıl olduğunuda bilmiyorum. iş bulma şansım pek yok rahatsızım ödeme ve nakliye nasıl oluyor çok fazla yazıldığı için bu konudan sorayım dedim. 100 mesajım olmadığı için özelden mesaj atamıyorum. umarım yanlış yapmadım. Bilgilendirirseniz sevinirim hayırlı işler ve kolay gelsin.
Merhaba. Konu sahibi şu an pasif onun için ben cevaplamak istedim. Girişimci kadınlar kulübü kurallarını ilk önce okuyun, neyi nasıl satabilirsiniz öğrenin ama önemli olan el emeği şeyler olması; yoksa kabul edilmez. ürünlerinizi satın almak isteyen size yazar.
Ödemeyi de posta çeki, hesap numarası veya paypal yoluyla yapıyoruz, siz kargoya veriyorsunuz;isteyen ürün eline ulaşmadan; isteyen ulaştıktan sonra yapar. Kargo da en uygun fiyatlı ptt olduğu için o tercih ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?