Şu verdigimiz kilolar varya bir oturuşta 1 ekmek yiyip üstüne 5 dilimde baklava atıp ay ne yersem yiyim kilo almıyorum diyenlere yapışssın inşallahAzıcıkda onlara verme derdi çıksın yaaaa,yerken sorun yok verirken 1 ayda aldıgımız kiloyu 5 ayda ancak veriyoruz
Canım arkadaşım...sabırsızlıkla bekliyorum kargomu....senden ilk alışverişim olacak şimdiden hissediyorum asla son olmayacak
Gönderdin mi şekerparem
kargom geldiiiiii
misss gibi tek kelimeyle harika
misafirlerim vardı kargo geldiğin de..... bir sürü sipariş verdilerben de çevre geniş tatlım sipariş bitmez artık
kısacası herkez bayıldıııııııııııııııııı
biber salçanı.....cevizli bandırmanı...........yufkanı çoooook beğendik çookkk
incir harika görünüyor açmadım henüz......ellerin dert görmesin Allah güç kuvvet bereket versin
iyi ki tanıdım seni iyi ki arkadaşım oldun....bırakmam artık seni
bu arada sumağını çok merak ediyorum bundan sonra ki siparişlerim de unutmayız inşaalah
Tatlı dilli arkadaşım ben de istiyom bana ne bana ne:)sipariş vermek istediğim özellikle bebeğim için tarhana var birkaç doğal ürün lazım,tereyağ,hakiki sızma zeytinyağ
Valla tatlım alacağın en doğru adrestesin....ben çok memnun kaldım........bebeğini kokluyorum
saol canım benim oğlum ateşlendi,hırıltısı var uyku yok bizeRabbim şifa versin yavrularımıza.O da ellerimden öpüyor ablası
Allahım tez zamanda şifa versin yavrucuğuna.......hıırıltısı atamadıklarınjan kaynaklanıyor.....bir kusarsa rahatlar inşaallah....buhar iyi gelir odası nemli olmalı...zaten bildiğin şeyler de yine de yazıyım istedim....çok küçükse bebeğin sen yanındayken yüzü koyun yatırda aksın burnuşu rahatlasın.....ama mutlaka sen yanındayken annesi....çok geçmişler olsun meleğime
kargom geldiiiiii
misss gibi tek kelimeyle harika
misafirlerim vardı kargo geldiğin de..... bir sürü sipariş verdilerben de çevre geniş tatlım sipariş bitmez artık
kısacası herkez bayıldıııııııııııııııııı
biber salçanı.....cevizli bandırmanı...........yufkanı çoooook beğendik çookkk
incir harika görünüyor açmadım henüz......ellerin dert görmesin Allah güç kuvvet bereket versin
iyi ki tanıdım seni iyi ki arkadaşım oldun....bırakmam artık seni
bu arada sumağını çok merak ediyorum bundan sonra ki siparişlerim de unutmayız inşaalah
Tatlı dilli arkadaşım ben de istiyom bana ne bana ne:)sipariş vermek istediğim özellikle bebeğim için tarhana var birkaç doğal ürün lazım,tereyağ,hakiki sızma zeytinyağ
Canım tarhanayı özelden yazdım yaprak tarhanayı blendırdan geçirirsen bebegin için yedirecek kıvamda olur yada elinle azıcık mıncıklasan tatamdır,süzme yogurttan yapıyoruz zaten tavsiye ederim,toz tarhana Adana da pek yapmazlar canım
Sızma zeytinyagım kalmadı yazık ki maşaallah seneyede çok siparişim var bu yıl geçti artık,tereyagım her hafta tazecik yapılıyor zaten kaymakta aynı keza
sevgili hemşerim adanalıymışsınız ben da adanada yaşıyorum ürünlerinize ve yorumlara baktım çok memnun herkes bazı eksiklerim var şöyle bir kafamda tasarlayıp haber vermek isterim
adresimizi biribirimize veririz böylece kargoyla falan da uğraşmayız
bravo bayanlar.
kendinizin doğal yaşamından bizlere de yolladığınız için.
ben küçükken 20 yı önce diyim annem salça yapar çatıda kuruturdu. çevirmeye beni çıkarırdı. mis gibi yağda kavururken ekmeği alıp salçaya sulanırdım. oyle koy falan da değil İstanbul beyoğlunda cumbalı iki katlı bi evden bahsediyorum.
şimdi her yer şehir herşey genetik dışı.
o yüzden fabrikasyonların kimyası ile savaşan sizleri kutluyorum.
bir gün buralardan uzaklaşırsam kapımda mutlaka patlıcan ve biber kuruları aslacak...
saol canım benim oğlum ateşlendi,hırıltısı var uyku yok bizeRabbim şifa versin yavrularımıza.O da ellerimden öpüyor ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?