- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
Canım annenin ellerinden öperim
İlk sayfada olanların hepsi güncel canım,sadece pestil,şu an için yufka ekmek,yemeklik kuru patlıcan ve kurutulmuş taze fasulye elimde kalmadı
Kalan herşey mevcut canım,erişte de var esmer undan yaptım kaçırma istersen,çünkü çok fazla sipariş alamıyorum malum havalar yagmurlu gidince sacda yapamıyorum
O da ellerinden öptüğünü okuyunca öpecektir seni, bir 5 gün kadar yok annem gelir gelmez baksın, ben yazacağım sana olurmu seyrenciğim, sipariş verdiğim gün, banka hesap numaranı geçersin bana ö.m ile direkt havale edebilirim, ya da ödeme ve gönderimi nasıl yapıyorsun. Garanti, Yapı Kredi, Akbank bu üçündende eft havale yapabilirim ben :26:
Allah razı olsun canım,anaların yeri hiç dolmaz,gelsin baksında ona göre
Ödemeyi IBAN ile her bankadan yapabiliyoruz canım,kapıda ödeme olunca benden ekstra ücret kesiyorlar,hele siparşini verde canım ödemeyi o zaman düşünürsün
Tamamdır seyrenciğim, hangi banka ile çalışıyorsan ben hesap numaranı veya ibanını rica ederim, havale yada eft o gün geçerim. İletişimde kalalım. Böğürtlen kokulu öpüyorum seni
Sobanın yanında kurutsan kış pestili yapsan seyrenciğim
Seyrenciğim nasılsın cnm .. Ben pek iyi değilim ...bebek olmuyorduya hani bizim ,hsg çektirdim enson ve rahimde perde yani septum çıktı ... Doktor ameliyat diyor ,bana dua et olurmu ,bu arada geçmiş olsun çocuk hastaymış ,
Yolla cnm .. Bir kiloda domates salçası yolla olurmu ,elden ödemeli yollardan yani kapıdan daha iyi olur ..
Calimero kargon pazartesi yola çıkar digeride pazartesi elinde olur canım sevgiler
cezeryelerden bendemi alsam acaba?:)
çok güzel görünüyorlar..... eline sağlık.
bilhassa kivili çok gözüme çarptı.....
neyse bi düşüneyimde ben yine yazarım alıcak olursam, kolay gelsin sana canım.
canım geldi kargom. tereyağı,bal buğday bi sıkıntı yok akşam oğlum bayıla bayıla yer tereyağını
ben diyetteyim mahrum kaldım çıtır ekmek üzerine tereyağ ve baldan
ama cezeryeden yerim dayanamam
Canım,Calimeroya yollıcam hemen hemen hepsinden paketledim onun yorunlarına göre fikir edinirsin benim favorim narlı,ballı ve limonlu(ay yazarken agzım sulandı,bende diyetteyimde bir 7 kg verdim az daha sabır,kızlardan etek aldım onları giyecegimde)
Kivilide çok güzel antep fıstıklı oglumda ona bayılıyor
Düşünürsen buradayım canım,sevgiler seninde o güzel yüregine saglık
sağol canım benim:)
ver canım ver kiloları, aynı dertten bende muzdaribim, vermeye çabalıyorum işte bende.
kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?