Bende haftaya onlara başlarımDomates konservesi faslını sanırım bitirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende haftaya onlara başlarımDomates konservesi faslını sanırım bitirdim
Pazardan alınan elmalarla da sirke yapılabilinir mi; bilginiz var mı?Kışlık hazırlıklarım bitti şükürler olsun
Buzluğa bezelye, barbunya, taze fasulye, dolmalık biber, kıl biber, vişne koydum bolca birde birer pişirimlik paketlenmiş türlüler
Çilek, vişne, kayısı ve şeftali reçellerini yaptım
Kavanoz domatesler yapıldı
En son dün elma sirkemi yaptım
Bu sene turşu yapmayacağım yaptıklarımızı sağlıkla yemek nasip etsin Rabbim
Pazardan alınan elmalarla da sirke yapılabilinir mi; bilginiz var mı?
Maşallah ağız tadıyla yiyin. Ben de kendi capimda kış hazırlığı yapıyorum. Konserve yapmıyorum güvenilir gelmediği için. Daha çok buzluğa hazırlık yapıyorum. Buzdolabının buzlugunu fazla doldurduğum için yeni dondurucu aldik. Onu doldurmaya başladım. Asma yaprağı koydum küçük paketler şeklinde, vişne koydum, bamya, taze fasulye , dolmalık biber. Birazda domates koyacağım. Benden bu kadar . Kış sebzelerini de seviyoruz. Hatta ben onları da donduruyorum. Mesela ıspanağı yıkayıp kurutup doğrayıp koyuyorum aşırı piratik oluyor kullanması. Pırasayı da doğrayıp koyuyorum. Işe gitmeden sabahtan hazırlayabiliyorum böylece yemekleri.Kışlık hazırlıklarım bitti şükürler olsun
Buzluğa bezelye, barbunya, taze fasulye, dolmalık biber, kıl biber, vişne koydum bolca birde birer pişirimlik paketlenmiş türlüler
Çilek, vişne, kayısı ve şeftali reçellerini yaptım
Kavanoz domatesler yapıldı
En son dün elma sirkemi yaptım
Bu sene turşu yapmayacağım yaptıklarımızı sağlıkla yemek nasip etsin Rabbim
Bereketli olsun inşallah afiyetle yiyin aslında bu yaptığımız pek kış hazırlığı da sayılmaz, buzluğu aktif kullanıp yemek yapmayı kolaylaştırıyoruz. Kış sebzelerini bende çok severim hele karnabahar her gün olsa itiraz etmem böyle böyle çeşitlendiriyoruz işte Allahım sağlıkla yemek nasip etsinMaşallah ağız tadıyla yiyin. Ben de kendi capimda kış hazırlığı yapıyorum. Konserve yapmıyorum güvenilir gelmediği için. Daha çok buzluğa hazırlık yapıyorum. Buzdolabının buzlugunu fazla doldurduğum için yeni dondurucu aldik. Onu doldurmaya başladım. Asma yaprağı koydum küçük paketler şeklinde, vişne koydum, bamya, taze fasulye , dolmalık biber. Birazda domates koyacağım. Benden bu kadar . Kış sebzelerini de seviyoruz. Hatta ben onları da donduruyorum. Mesela ıspanağı yıkayıp kurutup doğrayıp koyuyorum aşırı piratik oluyor kullanması. Pırasayı da doğrayıp koyuyorum. Işe gitmeden sabahtan hazırlayabiliyorum böylece yemekleri.
Aynen buzlugu aktif kullanmak diyelim ❤. Bir de hamur işleri yapıp koyacağım. Sabah oğluma kahvaltı için iyi oluyor. Sigara böreği saracağım. Bir de bi ara kruvasan poğaça yapacağım. O da güzel oluyor. Fırsat buldukça da kek , kurabiye yapar koyarım.Bereketli olsun inşallah afiyetle yiyin aslında bu yaptığımız pek kış hazırlığı da sayılmaz, buzluğu aktif kullanıp yemek yapmayı kolaylaştırıyoruz. Kış sebzelerini bende çok severim hele karnabahar her gün olsa itiraz etmem böyle böyle çeşitlendiriyoruz işte Allahım sağlıkla yemek nasip etsin
Hamurişi iyi oluyor bugün çaya misafirim vardı kek, börek,mercimekli köfte ve şekerpare yaptım, çok az yendi kekler ve börekler doğru buzluğa gitti acil zamanlar için iyi oluyorAynen buzlugu aktif kullanmak diyelim ❤. Bir de hamur işleri yapıp koyacağım. Sabah oğluma kahvaltı için iyi oluyor. Sigara böreği saracağım. Bir de bi ara kruvasan poğaça yapacağım. O da güzel oluyor. Fırsat buldukça da kek , kurabiye yapar koyarım.
eline sağlık canım. en güzeli evde yapmak. ben de bir arkadaştan alacağım zeytinleri. bekliyorum, onun güzel oluyor.Turşu çeşitleri ve yeşil zeytin kuruldu 35 kg civarı marketten zeytin almayız biz o yüzden bu civarlarda kuruyoruz siyah zeytin henüz yok cikmadi daha .
bereketli olsun harikaEki Görüntüle 3474802 tarhanami kurmaya bıraktım
aynen bende çok pratik oluyorMaşallah ağız tadıyla yiyin. Ben de kendi capimda kış hazırlığı yapıyorum. Konserve yapmıyorum güvenilir gelmediği için. Daha çok buzluğa hazırlık yapıyorum. Buzdolabının buzlugunu fazla doldurduğum için yeni dondurucu aldik. Onu doldurmaya başladım. Asma yaprağı koydum küçük paketler şeklinde, vişne koydum, bamya, taze fasulye , dolmalık biber. Birazda domates koyacağım. Benden bu kadar . Kış sebzelerini de seviyoruz. Hatta ben onları da donduruyorum. Mesela ıspanağı yıkayıp kurutup doğrayıp koyuyorum aşırı piratik oluyor kullanması. Pırasayı da doğrayıp koyuyorum. Işe gitmeden sabahtan hazırlayabiliyorum böylece yemekleri.