Kaya tuzu kullanıyorum bende yemeklerde. Kargo ve ürünlerin bedellerinin ödeme yöntemleri nasıl peki canım?
Canım biber salçası 1 kg olacak diğerleri doğru.CANIM LİSTEN TAM OLARAK BÖYLEMİ
*1 kg domates(yoksa 2 olacak biber 1 mi olacak)
*1 kg biber
*500 gr bandırma
*500 gr keçiboynuzu
*250 gr kaymak
Canım son kez düzeltme yapayım; domates salçası 2, biber salçası 1 kg olacak da, sen bu hafta en geç Çarşamba kargoya verebilir misin? Çünkü bayramdan önce özellikle keçiboynuzunun elimde olmasını istiyorum. Ama sen yine de peynirlerin fotolarını paylaşırsan sevinirim; hiç olmazsa bayramdan sonra da peynir alırımCanım biber salçası 1 kg olacak diğerleri doğru.
Krizsavar öncelikle şimdiden afiyet olsun. Salçaların kokusu nasıl, görüntüsü nasıl, kaşık ucuyla bir tatsan da yorumlarını paylaşsan. Biliyorsun seyren' ben tavsiye ettim sana ve merak ediyorum memnuniyetiniSeyren Hanım kargom geldi, çok teşekkür ederim
kullandıkça yorum yapacağım inşallah
Krizsavar öncelikle şimdiden afiyet olsun. Salçaların kokusu nasıl, görüntüsü nasıl, kaşık ucuyla bir tatsan da yorumlarını paylaşsan. Biliyorsun seyren' ben tavsiye ettim sana ve merak ediyorum memnuniyetini
öncelikle koliyi zaten açınca bir koku yayılıyor etrafa, ama isotun mu pulbierin mi yoksa salçaların mı kokusu bilemedim :26: baharat kokusuna daha çok benzettim, bu arada gribim, koku almakta zorlanıyorum
salçanın tadına baktım. tuzu market salçalarından fazla. kısıra başka tuz eklemeden kullanılabilir; yemekte ekstra tuz ister tabi ki. eşim salçanın görüntüsünü çok beğendi. kesinlikle zannettiğim gibi kuru bir salça değilbiber salçasından korkarak azıcık aldım, acı gelmedi :26:
onun dışında ben isotla pulbiberin farkını çok merak ediyorum, heveslendim aldım ama bilmiyorum farkını :44:
bulgurun rengi esmer, ilk defa gördüm böyleve marketlerdeki pilavlık bulgurlardan daha küçük taneli.
erişteye dikkatli bakmadım.
eşimi kavanoz almaya gönderdim.
hepsini güzelce yerleştirip denemeye başlayacağım, kendimi iyi hissettiğimde
Vay! Doktorun da onayından geçtiyse tamamdır😊 çok sevindim beğenmenize ve tabiki bana güvenmenize! Ne mutlu bana😊Boreas09, maşallah bitki dr gibisiniz
haftasonu likopeni yaptım, çok beğendikeşim yazdıklarınızı görmüş, referansın da sağlamlığını artık öğrendi ya, diğer tarifi de yapar mısın bir ara dedi
bahsettiğiniz meyvelerin sularını çıkarmak benim için çok zor olur. en iyisi son tarifi yapayım ben.
salça bence kaşık kaşık yenecek gibi değil ama :44: bir yerde tuzlu gelebilir. ben birkaç kere ağzıma götürdüm; ama daha fazla götürseydim çok tuzlu gelir miydi bilmiyorum. siz salçanın tadını biliyorsanız, daha önce almışsanız sorun yok
Canım son kez düzeltme yapayım; domates salçası 2, biber salçası 1 kg olacak da, sen bu hafta en geç Çarşamba kargoya verebilir misin? Çünkü bayramdan önce özellikle keçiboynuzunun elimde olmasını istiyorum. Ama sen yine de peynirlerin fotolarını paylaşırsan sevinirim; hiç olmazsa bayramdan sonra da peynir alırım
Seyren Hanım kargom geldi, çok teşekkür ederim
kullandıkça yorum yapacağım inşallah
öncelikle koliyi zaten açınca bir koku yayılıyor etrafa, ama isotun mu pulbierin mi yoksa salçaların mı kokusu bilemedim :26: baharat kokusuna daha çok benzettim, bu arada gribim, koku almakta zorlanıyorum
salçanın tadına baktım. tuzu market salçalarından fazla. kısıra başka tuz eklemeden kullanılabilir; yemekte ekstra tuz ister tabi ki. eşim salçanın görüntüsünü çok beğendi. kesinlikle zannettiğim gibi kuru bir salça değilbiber salçasından korkarak azıcık aldım, acı gelmedi :26:
onun dışında ben isotla pulbiberin farkını çok merak ediyorum, heveslendim aldım ama bilmiyorum farkını :44:
bulgurun rengi esmer, ilk defa gördüm böyleve marketlerdeki pilavlık bulgurlardan daha küçük taneli.
erişteye dikkatli bakmadım.
eşimi kavanoz almaya gönderdim.
hepsini güzelce yerleştirip denemeye başlayacağım, kendimi iyi hissettiğimde
Allah izin verirse yollarım canım
Listen tam olarak şekillendi o zaman
*2 kg domates salçası
*1 kg biber salçası
*500 gr keçiboynuzu
*500 gr bandırma
*250 gr kaymak(taze çıkarsa yollarım yoksa ilk çıktığında kargolarım canım.Çünkü hemen tükeniyor maşallah.)
Peynirleride en kısa zamanda inşallah.Yoğunluktan dolayı resim çeksemde atamıyorum bile
Tamam canım kaymak konusunda inşallah şanslı olurum. Peynirin de acelesi yok da sen Bandırmayla kaymağın fiyatını yazmadın henüz. Sana kolay gelsin öpüyorum
Canım ilk sayfaya bakmıştım ama görememiştim fiyatları.Canım ilk sayfada yazıyor hepsi
Bandırma Kilosu 15 tl
Kaymak kilosu 18 tl (yeni ögrendim ancak)Çünkü Pazar günü başladılar çıkarmaya
Canım ilk sayfaya bakmıştım ama görememiştim fiyatları.
Haydi bakalım şansıma inşallah kaymak gelir
Seyren Hanım, günaydın
Dün bulguru deneyeyim dedim. Bir öl.eğe ne kadar su koymamız gerekiyorbenimki çok oldu galiba. Ama annemin bulgur pilavının kokusunu aldım, ilk defa. Kokuyu unutmuşum bile Alınca hatırladım. Annem de dışardan alırdı bulgurunu... Fakat tuzu çok ama çok koymuştum, resmen pilavlı tuz yapmışım, o sebepten yiyemedim Ama eşim çok aç olduğundan yedi
Kesinlikle hazırlardan daha farklı
Ben varsa hakkımı helal ediyorum, aldığınız para gani gani bereketlensin inşallah
Filizcim bana listeni yazabilirmisin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?