Hayırlı satışlar :)) Bende 1 kilo domates salçası 1 kilo da tatlı biber salçası isterim. Güneşte kurumuş olması ve evde yapılıyor olması tercihim tabi. Yalnız bir ricam var, bebeğim olduğu için tuzsuz istiyorum salçalarımı. Derin dondurucuda korurum ben. Olur mu ki?
Allah razı olsun canım teşekkür ederim.
Siparişlerini ayarlarım,yalnız sıfır tuz salça var dersem yalan söylerim.Hiç tuzu olmayan salça kesinlikle küflenmeden kurumaz.Tuz domatesin salçanın bakteri üretmesini ve küflenmesini önler.Bebeğine hiç tuz yedirmiyorsan yaptığın çorbalarda kullanırsan o tuz dengesini senin istediğin şekilde ayarlar,ve salçamı kullandığında aa bu çok tuzluymuş demezsin.Yemek bile yapsan mutlaka tuz ekleme ihtiyacı duyarsın.Ama biz hiç tuz yemiyoruz dersen salçadaki tuz yaptığın yemeklerde kullandığında nasıl diyim orantılanmış olur oda seni rahatsız etmez.
Şöyle düşün,marketten aldığın salçayı açarsın kullanırsın bir hafta sonra üstü küf tutmaya başlar.Ama benim yolladığım salçayı su ile temas ettirmez ve nemli ortamda bırakmaz isen 1 yıl dolapta saklamasan bile birşey olmaz.Neden dersen içine attığımız kaya tuzundan dolayıdır.Sofralık ince tuz kullanmıyorum çünkü onlar çok sağlıklı değil.
Siz bahsettiğim şekilde saklama yaptığınızda salçam bozulursa bana yazarsanız ben ya ücretinizi yada herhangi birşey isterseniz yerine onu yollarım.Yani ürünlerimin arkasındayım.
Şimdi kaymak ve tereyağına da başladım artık.Kaymağım için şunu söyleyebilirim.Dolapta tüketim süresi 10 gün fazlası yok.Çünkü katkısız ve halis.Sevgiler canım.