Seyren Hanım, günaydın
Dün bulguru deneyeyim dedim. Bir öl.eğe ne kadar su koymamız gerekiyorbenimki çok oldu galiba. Ama annemin bulgur pilavının kokusunu aldım, ilk defa. Kokuyu unutmuşum bile Alınca hatırladım. Annem de dışardan alırdı bulgurunu... Fakat tuzu çok ama çok koymuştum, resmen pilavlı tuz yapmışım, o sebepten yiyemedim Ama eşim çok aç olduğundan yedi
Kesinlikle hazırlardan daha farklı
Ben varsa hakkımı helal ediyorum, aldığınız para gani gani bereketlensin inşallah
krizzz ben bu topiği ilk defa görüyorum, domates ve biber salçasımıbende istiyorum, biz herşeyi organik tüketiyoruz bahçeden yiyoruz iyidir hoştur ama salça marketten alınıyor, tabi biber salçasını gaziantepten getirtttim ama bitmek üzere veee seyren hanımın salçası naısldır merak ettim şimdi topiği inceleyeceğim
Merhaba canım,
Bandırma cevizli sucuktur.
Özü pekmez ve cevizden oluşur,koyulaşması içinse buğday nişastası kullanılır.Görüntüsüde böyledir.
gerçi bu topiği pek okumama gerek yok kriz sen kesin araştırmışsındır, bende sipariş vereyim neler lazım diye bir düşünedurayım evd eyeteri kadar biber salçası ve pul biber var yalnız ben acı biber salçasını kahvaltıda yemekte ekmeğe sürüp yiyorum bide peynir ve ceviz ekleyince her dakika yiyorum :)))))
o sebepten biber salçası sipariş vermek istiyorum beğeneceğimden eminim, en son istanbulda hatay günleri olduğunda pul biber ve salça stoğu yapmıştım :) bu topiği görmem iyi oldu adanalı değilim karadenizliyim ama acı yemeği çok seviyorum
Kusura bakma canım temizlik, bebek derken giremedim nete :)
Ama ödeme yöntemlerini yazmamışsın ben mi kaçırdım yaaaa?
1 kg domates salçası
Yarım kilo tatlı biber salçası
Yarım kilo acı biber salçası
10 TL lik pilavlık bulgur ( 4o TL'ye tamamlansın dedim)
Burda malum güneş salça için uygun olmuyor. Sütten,meyveden zengin buralar. Yoğurt beyaz peynir, lor yapıyorum.
Kaşar peynirimi bile kendim yaptım.
Fasulye, domates, biber, patlıcan, salatalık, mısır (buralara özel bir tür) yetiştiriyoruz eşimle.
Fasulye turşumda ünlüdür :)) Ha buralarda fasulye tavalısı derler turşusundan yapılır fasulyenin,
çok güzel olur:))
Bahçemiz var, malum çayımızda. Bende beyaz çay yapıyorum. Toplaması zor oluyor, uğraştırıcı tek tek elle :))
Faydalarını araştırabilirsiniz.
Canım benim, yazmayı unutmuşum. Biber salçası tatlı olacaktı. Sana kolay gelsin güzelim
Arkadaşlar siparişleriniz bugün kargoya verilmiş. Kargoya verilmesini bekleyenlere duyurulur. seyren müsait olmadığı için bu bilgiyi yazmamı rica etti
Çok teşekkür ederim.
Sipariş vermek istiyorum , merakla ürünleri bekliyorum. ödeme ve toplam tutarı bildirirseniz sevinirim
- 1 kg domates salçası
- Kuru nane
- 1 kg pilavlık bulgur
- 1 kg pestil
- 1 kg aşurelik buğday
- 1 kg ceviz
Tereyağı almak isterim ama kargo da nasıl olacak ? Siz dondurulmuş olarak mı göndereceksiniz ? Erimez mi ?
Ben birkaç parçaya bölüp bittikçe dondurucudan çıkarıyorum. İkinci kez dondurmak zarar vermez mi tereyağına ?
Bazı tereyağlar sanırım koyundan dolayı kokuyor , o nedenle pek tercih etmiyorum. Sizinkinde böyle bir durum yoktur sanırım.
Canım merhaba,
Siparişlerin
*1 kg domates salçası 15 tl
*1 kg bulgur 3 tl
*1 kg aşurelik buğday 4 tl
*1 kg ceviz 25 tl
*1 bardak nane 3 tl
TOPLAM 50 TL yapar uygunmudur.
Eğer öyle ise bana özelden ad soyad adres yazarsan seninde kargonu yarın çıkarabilirim.
*Pestil bu yıl 40 kg yaptım kalmadı canım.Artık seneye inşallah.
Tereyağına gelince koyun yoğurdundan yapmıyoruz.Tamamen inek sütünden yoğurt mayalayıp onu süzme yoğurt yapıyoruz ve bildiğin eski yöntem yayıklarda çalkalaya çalkalaya yapıyoruz.Rengi bildiğiniz tereyağları gibi sapsarı değil.Krem beyaz mı denir o renkte.Aşağıya birazdan resimleri ekleyeceğim.
Ve şoklayıp öyle saklıyoruz canım.Önce streç filmlere sarıyorum,sonra temiz şeffaf poşetlere koyup saklama kaplarına koyuyorum.Gelene kadar sanırım öyle eriyip akmaz.Bugün 3 kişiye yolladım.Arkadaşlarım buraya geliş şeklini yazarsa ve tereyağı isteyecek olursan bayram sonunu bekleyeceksin canım.
Ödeme şekli internet bankacılığı kullanıyorsan Finansbank IBAN numarama yapabilirsin.Veya kapıda ödeme yada posta hesap numaramı veriyorum oraya havale yapabilirsin.
Sevgiler
Tamamdır. Iban no bildirirsen o şekilde gönderiyim. Pestile üzüldüm ,kısmet napalım.
Tereyağına gelen yorumlara göre bakarız o zaman , neyse ki şimdilik var elimde .
Teşekkür ederim , sevgiler
Tamam canım bana özelden ad soyad adres verirsen yarın çıkarırım kargonu.
Tereyağınıda yorumlara göre hallederiz.Pestilin bu kadar rağbet göreceğini bilsem çok daha fazla yapardım inan.Ama seneye şimdiden yığınla sipariş oldu.Ölmez sağ kalırsam yapacağım artık
IBAN no özelden yazıyorum canım.Bana adresini yazmayı unutma.
Yazdım özelden :)
Kısmetse seneye alırım artık. Allah uzun güzel ömürler versin.
Şeydacım çok bekledin ama beklediğine değecek inşallah siparişlerin hazır
Bugün PTT ile tekrar konuştum ülkene bu ürünlerin girişinde sıkıntı olmadığını söylediler.Bunlar fabrikasyon olmadığı için ama yinede aklımda acaba soruları dolaşıyor.Eğer sana sorunsuz gelirse çok mutlu olacağım canım.Kargon bayram sonuna gelir sana ancak.Geldiğinde bana hemen haber ver valla meraktan daha kargon çıkmadan çatlamak üzereyim.
Ve işte siparişlerin canım.Sadece biberin resmini çekemedim.Neden diye sorma çünkü unuttum.
En baştakiler senin siparişlerin.İlk poşetteki salça domates salçası.Diğeri biber salçası.Ve Boreasım cevizli sucuğun canım
ayyyyy ellerine saglik ellerin dert görmesin daha paket gelmeden heyecanladim vallaaaaa
nasil tesekür etsem azz demissinya karsiliksiz iyilik yapiyorum bencede cokk iyilik yapiyorsun
hemen paket gelince yazarimmm allah izin verirse seneye erken siparis veririm canimmm
inaniyorumki benim paket gelince yurt disindan siparisin cok olacakkkk
öpütüm canimsin yaaaaa
Heee görülesi her yeri memleketiminYaşamak zor ama buralarda, helede benim gibi sinüzit ve eklem ağrıların varsa
Bekleriz :) Bu arada mesaj attım özelden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?