Cevizli sucuğum ya da bandırmam da pek seksi gözüküyor güzelim ellerine sağlıksalçalar da yıkılıyorrr... Yarın gelsin de hemen paylaşırım düşüncelerimi arkadaşlar
seyren hanım, öğlen eşim sizin bulgurdan pilav yaptı bizeazıcık da salça eklemiş.
yerken bana dedi ki:
"bunu gönderen kadına de ki 'eşim salçayı ve bulguru çok beğendi' '"
ben de demiş olayım
Ben de en az sey_ren kadar sevindim beğenmenize 😊 referans bendim çünkü ama sey_ren'den de %100 emindim onun için de gönül rahatlığıyla kefilim her yaptığınaseyren hanım, öğlen eşim sizin bulgurdan pilav yaptı bizeazıcık da salça eklemiş.
yerken bana dedi ki:
"bunu gönderen kadına de ki 'eşim salçayı ve bulguru çok beğendi' '"
ben de demiş olayım
Kargolarınız çıktı kızlar
Boreas 9,25
Nurlum 9,25
Filiz 1o tl tuttu canlar
Kargolarınız çıktı kızlar
Boreas 9,25
Nurlum 9,25
Filiz 1o tl tuttu canlar
Ben de en az sey_ren kadar sevindim beğenmenize 😊 referans bendim çünkü ama sey_ren'den de %100 emindim onun için de gönül rahatlığıyla kefilim her yaptığına
teşekkür ederim , ellerine sağlıkBi an evvel gelsinler
eft bilgisini bekliyorum bu arada
Kargo offf off :)
Canım şu an evde degilim bu bilgisayarın ''SIFIR'' tuşu çalışmadıgından giremiyorum akşama evimden girince bilgi veririm olurmu
''Yumuşak g ve nokta da çalışmıyor
Çokmu canım birde özeli düşününce bu normal geliyor ama bayram sonu her ay belli miktarda kargo çıkarabilirsem istek sipariş olursa PTT ile anlaşma yapacagım daha uygun olacak
Oda size ve bana baglı (tabi imkanlar el verdigi sürece)çıkaramaz isem sözleşme imzalıcam nedir ne degildir bilemiyorum şu an:26:
Tabi ki , bir sorun çıkmasın da . Biraz hey heyliyim galiba
Acıyom valla kargolara verdiğim paralara. 10 tl lik daha bulgur alırdım mesela:))
Bugün kargosunu yolladığım canlar,
Elossa
Nihil
Kalimeroo
Figen(faceden)
Thaline
Canım benim teşekkür ederim..Mesajla istediğim bilgileri verirmisin öpüyorum:)
Canım salça siparişin varsa yarın kargo çıkaracağım istiyorsan bana hemen ad soyad adres verirsen çıkarabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?