Hayırlı satışlar :)) Bende 1 kilo domates salçası 1 kilo da tatlı biber salçası isterim. Güneşte kurumuş olması ve evde yapılıyor olması tercihim tabi. Yalnız bir ricam var, bebeğim olduğu için tuzsuz istiyorum salçalarımı. Derin dondurucuda korurum ben. Olur mu ki?
Merhabalar ben de salca ve kurutulmus domates patlicanin fiyatini ogrenebilir miyim ? Var mi elinizde ayrica ?
Merhaba canım,
Salça 15 tl
Kurutulmuş domates (500 gr)12 tl
Patlıcan dolmalık ise 1 ip 50 adet 15 tl
Kurutulmuş yemeklik patlıcan(dilimlenmiş)(500 gr)12 tl
Bu ürünlerimi alan arkadaşlarıma kalitesinide sorabilirsin canım.
Kazen,Civcivv Boreas ve bu ürünlerimden alan diğer arkadaşlarım.
Evet elimde şu an var.Ama fazlaca istersen hani hafta sonu köyden getirtebilirim.Artık havalar soğudu evimde tutabiliyorum,ama yazları nemli olduğundan köyden ve yayladan haftada bir sipariş çıkıyorum öyle yolluyorlar.
Canim nasilsin
Keci boynuzu pekmezini kiza vermeye basladim.incirlerin resmi var mi bayramdan sonra birazda incir alayim olmazsa belkide biraz salca birde kurumus elma falan var mi arkadasim
Sevgiler
Yok canım ya kısıra konmaz mı eşlbette konur biz kısıra yemeklere koysak bile bir miktar daha tuz ekleriz.Öyle bariz tuz değil yani.Bu arada kargonu yolladım bugün
Reputable,Krizsavar kargolarınız bugün yola çıkmıştır.
Nihil,Kalimeroo pazartesi kargolarınız çıkacak.Şeyda_66 en geç cuma kargon yola çıkmış olacak canım.
Hakkını helal et geç oldu ama inan istediklerin az değildi ve uzun sürede kuruyup halledilecek şeylerdi.Ama şükür hallettim.Kurutulmuş patlıcan seviyorsan oda sana hediyem olacak canım.Seviyorsan yollayacağım.
Kaya tuzu kullanıyorum bende yemeklerde. Kargo ve ürünlerin bedellerinin ödeme yöntemleri nasıl peki canım?
canim ellerine saglik nasil tesekür etsem az canim yaaa patlicanni severiz ama zahmet etmee yazik sende emeginle calisiyorsunnn
esim yanimda ellerinde kaysi pestili varsa sevinirim ondan göndersin diyor allahimmmbu erkeklerrr
isallah seneye de siparirim olacak simdiden söyleyimmmmöpüldünnnnn
Canım sey_renciğim nasılsın? Eminim trafiğin yine yoğundur. O trafiğe bari ben de dahil olayım yineYeni birşeylerin var mı hani mevsimine göre yaylada olan ya da senin yaptığın yeni birşeyler.! Valla sayfaları tam okuyamadım sana sorayım dedim...
Bandırmanın ve kaymağın fiyatını göremedim. Bir de biber ve domates salçası aynı fiyat mı ve elinde var mı?
Sana sipariş listesi oluşturayım yine ama bu hafta verebilir misin, bu da önemli :
1 KG DOMATES SALÇASI
1/2 KG BİBER SALÇASI
1/2 KEÇİBOYNUZU (eşim çok sever)
1/2 BANDIRMA
250 GR KAYMAK
Başına iş açmak gibi olmasın ama annen ya da teyzen peynir yapıyor mu merak ettim:44:
Şimdilik aklıma bunlar geldi, sen cevap yazana kadar düşünürüm
Bu arada bulgurun var ya, nefis nefis! Merak edenlere duyurulur. Gerçekten de çok lezzetli
İçli köfte için ince bulguru da bu hafta kullandım, gerçekten de yapıştırma görevi görüyormuş. Bu sefer köfteleri daha ince açtım ve harika oldu.
Reputable,Krizsavar kargolarınız bugün yola çıkmıştır.
Nihil,Kalimeroo pazartesi kargolarınız çıkacak.Şeyda_66 en geç cuma kargon yola çıkmış olacak canım.
Hakkını helal et geç oldu ama inan istediklerin az değildi ve uzun sürede kuruyup halledilecek şeylerdi.Ama şükür hallettim.Kurutulmuş patlıcan seviyorsan oda sana hediyem olacak canım.Seviyorsan yollayacağım.
Canım sey_renciğim nasılsın? Eminim trafiğin yine yoğundur. O trafiğe bari ben de dahil olayım yineYeni birşeylerin var mı hani mevsimine göre yaylada olan ya da senin yaptığın yeni birşeyler.! Valla sayfaları tam okuyamadım sana sorayım dedim...
Bandırmanın ve kaymağın fiyatını göremedim. Bir de biber ve domates salçası aynı fiyat mı ve elinde var mı?
Sana sipariş listesi oluşturayım yine ama bu hafta verebilir misin, bu da önemli :
1 KG DOMATES SALÇASI
1/2 KG BİBER SALÇASI
1/2 KEÇİBOYNUZU (eşim çok sever)
1/2 BANDIRMA
250 GR KAYMAK
Başına iş açmak gibi olmasın ama annen ya da teyzen peynir yapıyor mu merak ettim:44:
Şimdilik aklıma bunlar geldi, sen cevap yazana kadar düşünürüm
Bu arada bulgurun var ya, nefis nefis! Merak edenlere duyurulur. Gerçekten de çok lezzetli
İçli köfte için ince bulguru da bu hafta kullandım, gerçekten de yapıştırma görevi görüyormuş. Bu sefer köfteleri daha ince açtım ve harika oldu.
Canım salçalardan annem de istiyor. Onun için 2 kg salça, 1 kg biber salçası olarak değiştiriyorum
Emeğine sağlık canım sağolasın
Merhaba , bandırma nedir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?