Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ewet gercekten guzel olmuş bende begendım oncekı fotolorınıda gormuştum şimdiki fotonda tam burnun oturmuş süper...

teşekkür ederim arkadaşlar:) 1 ay falan kaldı tam oturması için. şimdilik her şey yolunda. nefes açısından da öyle. görünüş açısından da doğal buluyorum.

çok güzel olmuş.eski fotolarını nerden görüyorlar ben göremedim de..benim 20 gün falan oluyor ve ucu o kdar şiş ve büyük ki, moralim çok kötü.senin de öyle miydi?keşke 1 aylık fotolarını görebilsem.

elifcim, yine bu başlığın 3. sayfasında eski fotolar var. moralini bozma. her şeyden önce şişlik ya da morluk gibi şeyler cildin hassasiyetine bağlı olarak değişim gösteriyor. benim cildim hiiiiç hassas değildir ondan çok kolay atlattım. ameliyat sonrası ilk birkaç günde, buzla ne kadar kompres yaptığın da şişliklerin inmesini çok etkiliyor. ama sonuçta düzeliyor zaman geçtikçe. seninki de mutlaka düzelir kısa bir süre daha geçince. ama her şeyin oturması 6 ay.

ÇOK GUZEL OLMUŞ SON BİR AYIM BENDE KISMETSE EKİMDE DÜŞÜNÜYORUM .. cerenh ameliyat için sen ne ödedin ..? işleme göre değişiyormuş gerci ama olsun bir fikir en azından :=)

merhaba lolabunny,sanırım sana yardımcı olabilirima.s ben yakın bir zamanda emre beyle görüşmeye gitmiştim,neyse ki kartını da aldıma.s sana yazayım cep numarasını:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX umarım en kısa zamanda ulaşabilirsinyerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
Cerencim burnun çok güzel olmuş...çok doğal ve yüzüne çok gitmiş...güle güle kullan ..darısı benim başıma artık..bende emre beye ameliyat olacağım inşallah..

[QUOTE;=lolabunny3830082]jaguar canım çok teşekkür ederim:) yarın için kendisinden randevu aldım, gidip görüşeğim, ne kadar fiyat verdiğini yazarım buraya:)[/QUOTE]

rica ederim demek telefon numarası yasakmış,onu hiç düşünmedim:sm_confused: randevu alabilmene sevindima.s görüşmenin güzel geçeceğinden eminim,emre bey gerçekten çok ilgili bir doktor ve çok mütevazi bir insana.s

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar emre bey gerçekten harika bi insan! gerçekten de çok mütevazi. aklımdaki bütün sorulara tek tek yanıt verdi. En önemlisi beni dinleyerek beni mutlu edecek bir burun yapacağına ikna etti beni. Kendisini nasıl bulduğumu sordu, kadınlarkulubunden bulduğumu söyledim, bir estetik cerrahta olması gereken en önemli özelliğin hastalarını dinlemesi ve onların beklentilerine uygun bir sonuç ortaya çıkarabilmesi olduğunu düşündüğünü söyledi, en önemli şeyin bu işte iletişim olduğunu düşünüyormuş ve ben onunla gerçekten iletişim kurabildim kızlar. annemle beraber konuşmaya gidicez tekrar.

Son düzenleme:
ewt gercekten cok ilgili bi doktor mail atmiştım bende aradı ve benı şok oolmuştum

arkadaşlar ben cuma günü ameliyat oluyorum ve korkuyorum bu günlerde ameliyat olucak olan yok mu aramızdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…