- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
- 118
cevap için teşekkürler simge 34a.sa.s ben naci çelikle yazışmıştım,o da bana fiyatların 5000-5500'den başladığını,seçilen hastaneye göre 6000-6500 civarında olacağını yazmıştı. bu rakamlar benim için çok fazla:a015:.o yüzden emre beyin vereceği ortalama fiyatı merak ediyorum.neyse yarın gidip görüşeceğim zatenfisfisfis
emre beye mail atmıştım fiyatlar 3500 den başlıyomuş
hastaneye göre değişiyomuş
central hospital için 3500 müş.
mesela acıbadem hastanesi için ise 6000 gibi bi rakam isteniyomuş
seçeceğin hastaneye göre değişiyo.
ben de yakup avşarla emre ilhan arasında kaldım bakalım nolcak:sm_confused:
genelde fiyatlar 3000 den başlıo canım.
bnde finansman durumu toparlamaya çalışıyorum :roflol:
kasıma kadar biriktiriyorum.
mevsim olarak ta uygun zamanlar sonbahar.
ben yakup avşarı anadolu yakasında değil diye düşünmüyodum ama ii bi doktor.
yine de anadolu yakasındakiler tercihim olur heralde.
geriye de emre ilhandan başka pek seçenek kalmıyo gibi
Demoty,
merhaba uzun zamandır açmıyordum siteyi.resmini gördüm hakkikaten çok güzel olmuş.
merak ettiğim burun deviasyonu olduktan sonra grip falan olmuşsundur herhalde burnunun verdiği tepki nasıldı yani tıkandımı?içeride deviasyon işlemi yapılıyor yollar açılıyor ama bu girp olduğunda kapanmama anlamınamı geliyor.ben şimdi grip yada nezle olacakmısım gibi hafiften burnum tıkandı.şu bildik burun açıcılarından kullandın mı hiç.
Hastalıksız mutlu günler....
Merhaba arkadaşlar bu siteye yeni kayıt oldum, çok güzel bir site..bende emere beye 2007 yılında burun estetiği ameliyatı oldum,ameliyatta hem burun etlerime hem de burun kemiğime müdahale etti.Daha önce gerçekten ciddi nefes problemi yaşıyordum.Aynı zamanda kemerli ve hafif eğri bir burnum vardı ayrıca burun ucum sarkıktı...Ameliyattan önce emre beyin ilgisi ve her şeyi eksiksiz anlatması gerçekten bana çok güven verdi , ameliyatım çok iyi geçti..ve şu anda çok memnunum , her şeyden önemlisi çok iyi nefes alıyorum ve kimse burnumun estetikli olduğunu anlamıyor..şu an nişanlıyım ve nişanlım bile bunu anlamadı...:)
Kendisine buradan çok ama çok teşekkür ederim , ve herkese burun konusunda kendisini tavsiye ederim..
arkadaşlar emre beye ulaşamıyorum web sitesinden aldığım adres emre beyin artık orda çalışmadığını, ayrıldığını söyledi. Bugün aradım daha. barış beye de ulaşamıyorum memorial hastanesinden aradım onu da. emre ya da barış beye ulaşabilen ya da bana cep telefonu verebilecek olan var mıokul açılmadan ameliyat olmak istiyorum acill
merhaba serenades,hoşgeldin siteye:)ben de yeni sayılırım burada:) ameliyatının üzerinden zaman geçmiş ama yine de geçmiş olsun:)ben de şubatta ameliyat olmayı düşünüyorum,emre beye gerçekten çok güvendim,doktor açısından içim çok rahat ama, genel anesteziden korkuyorum:1no2: o uykuya geçiş anı nasıldır kim bilir:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?