Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

bende emre beye olucam bu senenin sonunda insallah...hem estetik hemde nefes alma sorunum war...bana acaip güven verdi nasil yapti bilmiyorum heralde hastalari ile iyi iletisim kurmasini bilyio...
nisa cim fiyatlar herkezte degisiyor..neler yapildigina bagli ve hangi hastanede yattigin....

ewt te cnm hani ortalama bı fıyat 3 mu 4 mu bunu ogrenmek ıstemiştım.. cvp için tşkr cnm

Merhaba arkadaşlar,ben de yeni üye oldum siteyea.s burun estetiği için harıl harıl araştırma yapıyordum,emre ilhanı buldum.burada da onun hastalarının burnunu görünce çok beğendim,demothy ve cerenh,her ikinizin burnu gerçekten tipinize çok yakışan ,çok güzel burunlar olmuş:nazar:.peki emre beyin ortalama fiyatı nedir arkadaşlar:uhm:,ben cumartesi kendisiyle görüşmeye gideceğim ama yine de ücret konusunda şok yaşamak istemiyorum,yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirima.s.

Ücret konusu hastane seçimine göre değişiyor diye biliyorum ben , yani Emre bey size seçenekler sunuyor ve sizin tercihinize göre fiyat biraz değişiyor..bende kendisine ekimde ameliyat olucam , inşallah para biriktiriyorum..
Quelebeq ve diğer resim gönderen arkadaşların son hallerini merak ediyorum...

cevap için teşekkürler simge 34a.sa.s ben naci çelikle yazışmıştım,o da bana fiyatların 5000-5500'den başladığını,seçilen hastaneye göre 6000-6500 civarında olacağını yazmıştı. bu rakamlar benim için çok fazla:a015:.o yüzden emre beyin vereceği ortalama fiyatı merak ediyorum.neyse yarın gidip görüşeceğim zatenfisfisfis

cevap için teşekkürler simge 34a.sa.s ben naci çelikle yazışmıştım,o da bana fiyatların 5000-5500'den başladığını,seçilen hastaneye göre 6000-6500 civarında olacağını yazmıştı. bu rakamlar benim için çok fazla:a015:.o yüzden emre beyin vereceği ortalama fiyatı merak ediyorum.neyse yarın gidip görüşeceğim zatenfisfisfis

emre beye mail atmıştım fiyatlar 3500 den başlıyomuş
hastaneye göre değişiyomuş
central hospital için 3500 müş.
mesela acıbadem hastanesi için ise 6000 gibi bi rakam isteniyomuş
seçeceğin hastaneye göre değişiyo.
ben de yakup avşarla emre ilhan arasında kaldım bakalım nolcak:sm_confused:

Acıbadem hastanesi……6000 ytl

Ataşehir şifa hastanesi….4500 ytl

Medical Park hastanesi ….4000 ytl

Central Hastanesi Kozyatağı 3500 ytl

Çağıner Hastanesi 3000 ytl civarında çıkıyor …

bunlar burune estetiği için verdiği fiyatlar kendısının arkadaslar ,bilginiz olsun

resimlerin kaldırılması uygun görüldüğü içindir .teşekkürler..

Son düzenleme:
ayyy çok güzeeellll yaa hem küçücük hemde doal duruyo:1rolleyes::asigim:maşallah dielim:nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
emre beye mail atmıştım fiyatlar 3500 den başlıyomuş
hastaneye göre değişiyomuş
central hospital için 3500 müş.
mesela acıbadem hastanesi için ise 6000 gibi bi rakam isteniyomuş
seçeceğin hastaneye göre değişiyo.
ben de yakup avşarla emre ilhan arasında kaldım bakalım nolcak:sm_confused:

ben de yakup avşar'a ücretsiz burun tasarımı yaptırmıştım,iyi ve doğal bir tasarım yapmış. ama herkese aynı tip burun yaptığını duymuştum,bu bir eksi tabii.bir burunun hem doğal,hem de yüze özel olması gerekir.o yüzden yakup avşar'ın üzerinde çok durmadım:1no2:
bu arada emre bey de biraz pahalıymış sanırım,ben 2000 ytl'den falan başlar diye ümit etmiştim:çok üzgünüm:

genelde fiyatlar 3000 den başlıo canım.
bnde finansman durumu toparlamaya çalışıyorum :roflol:
kasıma kadar biriktiriyorum.
mevsim olarak ta uygun zamanlar sonbahar.
ben yakup avşarı anadolu yakasında değil diye düşünmüyodum ama ii bi doktor.
yine de anadolu yakasındakiler tercihim olur heralde.
geriye de emre ilhandan başka pek seçenek kalmıyo gibi

genelde fiyatlar 3000 den başlıo canım.
bnde finansman durumu toparlamaya çalışıyorum :roflol:
kasıma kadar biriktiriyorum.
mevsim olarak ta uygun zamanlar sonbahar.
ben yakup avşarı anadolu yakasında değil diye düşünmüyodum ama ii bi doktor.
yine de anadolu yakasındakiler tercihim olur heralde.
geriye de emre ilhandan başka pek seçenek kalmıyo gibi

benim de aklımda tam bir tarih yok ama şimdiden az buçuk biriktirmeye çalışıyorum :sm_confused: ben ssk'ya bağlıydım,şimdi emekli sandığına geçtim,bu ameliyatı devlet hastanesinde olmam mümkün olur mu acaba?neyse bugün herşeyi sorarım artık kendisineyerimseniben

demothy gercekten burnun cok guzel dogal olmus....nazar degmesın..bend e burun estetıgı olmak ıstıyorum eskı burnun benım burnum la aynı...SENIN AMELIYAT ININ MALIYETI NEKADAR CANIM BENDE GITMEK ISTIYORU M EMRE BEYE....

benim ameliyatım kulak estetiği +burun toplam 4.200dü..
sadece burun 3-3.5 arasıdır heralde emin değilim... :uhm:

Demoty,
merhaba uzun zamandır açmıyordum siteyi.resmini gördüm hakkikaten çok güzel olmuş.
merak ettiğim burun deviasyonu olduktan sonra grip falan olmuşsundur herhalde burnunun verdiği tepki nasıldı yani tıkandımı?içeride deviasyon işlemi yapılıyor yollar açılıyor ama bu girp olduğunda kapanmama anlamınamı geliyor.ben şimdi grip yada nezle olacakmısım gibi hafiften burnum tıkandı.şu bildik burun açıcılarından kullandın mı hiç.

Hastalıksız mutlu günler....

Demoty,
merhaba uzun zamandır açmıyordum siteyi.resmini gördüm hakkikaten çok güzel olmuş.
merak ettiğim burun deviasyonu olduktan sonra grip falan olmuşsundur herhalde burnunun verdiği tepki nasıldı yani tıkandımı?içeride deviasyon işlemi yapılıyor yollar açılıyor ama bu girp olduğunda kapanmama anlamınamı geliyor.ben şimdi grip yada nezle olacakmısım gibi hafiften burnum tıkandı.şu bildik burun açıcılarından kullandın mı hiç.

Hastalıksız mutlu günler....

mrb canım ,grip olduğunda burun deliklerin hiç tıkanmıyor anlamına gelmiyor yerimseniben ama benim değişim oldu önceden kurur tıkanırdı şmdi çok afedersin sildiimde veya hapşurduğumda içerde hç birikim olmuo ne var ne yok salıyosun dışarı :roflol: bu bakımdan da uzun vadeli tıkanmalar yaşanmıo..
umarım yardımcı olmuşumdur... a.s.

Merhaba arkadaşlar bu siteye yeni kayıt oldum, çok güzel bir site..bende emere beye 2007 yılında burun estetiği ameliyatı oldum,ameliyatta hem burun etlerime hem de burun kemiğime müdahale etti.Daha önce gerçekten ciddi nefes problemi yaşıyordum.Aynı zamanda kemerli ve hafif eğri bir burnum vardı ayrıca burun ucum sarkıktı...Ameliyattan önce emre beyin ilgisi ve her şeyi eksiksiz anlatması gerçekten bana çok güven verdi , ameliyatım çok iyi geçti..ve şu anda çok memnunum , her şeyden önemlisi çok iyi nefes alıyorum ve kimse burnumun estetikli olduğunu anlamıyor..şu an nişanlıyım ve nişanlım bile bunu anlamadı...:)
Kendisine buradan çok ama çok teşekkür ederim , ve herkese burun konusunda kendisini tavsiye ederim..

Merhaba arkadaşlar bu siteye yeni kayıt oldum, çok güzel bir site..bende emere beye 2007 yılında burun estetiği ameliyatı oldum,ameliyatta hem burun etlerime hem de burun kemiğime müdahale etti.Daha önce gerçekten ciddi nefes problemi yaşıyordum.Aynı zamanda kemerli ve hafif eğri bir burnum vardı ayrıca burun ucum sarkıktı...Ameliyattan önce emre beyin ilgisi ve her şeyi eksiksiz anlatması gerçekten bana çok güven verdi , ameliyatım çok iyi geçti..ve şu anda çok memnunum , her şeyden önemlisi çok iyi nefes alıyorum ve kimse burnumun estetikli olduğunu anlamıyor..şu an nişanlıyım ve nişanlım bile bunu anlamadı...:)
Kendisine buradan çok ama çok teşekkür ederim , ve herkese burun konusunda kendisini tavsiye ederim..

merhaba serenades,hoşgeldin siteye:)ben de yeni sayılırım burada:) ameliyatının üzerinden zaman geçmiş ama yine de geçmiş olsun:)ben de şubatta ameliyat olmayı düşünüyorum,emre beye gerçekten çok güvendim,doktor açısından içim çok rahat ama, genel anesteziden korkuyorum:1no2: o uykuya geçiş anı nasıldır kim bilir:a015:

arkadaşlar emre beye ulaşamıyorum web sitesinden aldığım adres emre beyin artık orda çalışmadığını, ayrıldığını söyledi. Bugün aradım daha. barış beye de ulaşamıyorum memorial hastanesinden aradım onu da. emre ya da barış beye ulaşabilen ya da bana cep telefonu verebilecek olan var mı:( okul açılmadan ameliyat olmak istiyorum acill:(

Emre bey muayenehanesini taşıdı,yeni yeri Rino Center erenköy göztepe arasında minibüs caddesinde,teli ve adresi emre beyin sitesinde var, google dan rinoplasti yazarak aratırsan bulabilirsin..teli yanılmıyorsam XXXXXXXXXXXXXXXXXX olması lazım..sen yine de internet sitesinden bak...

merhaba serenades,hoşgeldin siteye:)ben de yeni sayılırım burada:) ameliyatının üzerinden zaman geçmiş ama yine de geçmiş olsun:)ben de şubatta ameliyat olmayı düşünüyorum,emre beye gerçekten çok güvendim,doktor açısından içim çok rahat ama, genel anesteziden korkuyorum:1no2: o uykuya geçiş anı nasıldır kim bilir:a015:

Genel anestezi beni de korkutmuştu..herkes gibi ..ama gerçekten korkulacak bir şey yok odadan çıkarken bir iğne yaptılar ve ben ameliyathaneyi bile hatırlamıyorum neredeyse.. ben uyandıktan sonra bir kaç saat rahatsız oldum midem bulandı biraz ama sonra emre bey bir ilaç yaptırdı ve bulantı geçti..sonrasında ağrı bile olmadı ve ben ağrı kesici bile kullanmadım...kaydirigubbakcemile3 bence doğru doktor..iyi de bir hastane seçersen ..her şey yolunda gidecektir..:lepi:

Back