slm cnm
benımde burnum önden hala şiş duruyor..burnumun önünü begenmedım ..emre beye de dedım ama o 6ay ıcınde %30 daha ıncek dıyor...böyle kalırsa revızyon olmak ıstedıgımı dedım emre beye..bende tam aradıgımı alamadım burun olarak sanırım..
neyse cnm
gorusuruz kendıne ıyı bak
Bu kadar erken nasıl karar verdiniz burun şekline benim kuzenim de ameliyat oldu emre beye, önceleri önden çok şişti ama sonra zaman geçtikçe çok oturdu burnu...
slm arkadaşlar beni okadar çok etkiledinizki uzun zamandır aradıgım doktorumu buldum galiba ben yalovada yaşıyorum istanbula gitmem hiç proglem olmaz ama sorunum yaşım 16 ma giricem bir an önce yaptırmak istiyorum siz kaç yaşında yaptırdınız anlattıklarınıza göre çok güzel bi doktora benziyor 17 yaşımda yaptırmamın bi sakıncası olurmu
bu kadar kötümser olmamalısınız çünkü ikinizin de daha 1 ay olmuş burun ameliyatı olalı...bu ameliyatın oturması 6 ay diye biliyorum...
Haklısın simgecim burun amelıyatının sonuclarını görmek ıcın sabırlı olmak lazım..profılden cok begenıyorum zaten..önde şiş ınınce güzel olcak insss...ben oyle cok morrarıp sısmedım zaten..
cok zorlu degıl amelıyat surecı ama bunyeden bunyeye degısıyor tabııkıı...
gene yazarım gelısmelerı
saglıcakla kalın
kontrollere tırsa tırsa gidiorm simgecim,emre bey alıştı zaten ,bu sefer naptın anlat dio :roflol:
çOOOOOk şükür maşallahım var :jeyyar:
ne kadar oldu sen ameliyat olalı , bayaa oldu hala gidiyor musun kontrole???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?