Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Merhaba arkadaşlar, nihayet fotoğrafları yüklemenin bi yolunu buldum yine bu site sayesinde:) bunlar ameliyattan önceki ve ameliyattan iki hafta sonraki fotoğraflarım. hala yüzüm ve burnum biraz şişken. şimdi durum daha iyi elbette 3 hafta oldu bir ay geçince tekrar fotoğraf koyarım. ben biraz doğal burun tercih edenlerden olduğum için öyle abartılı bir kalkıklık ve kısalık yok:) kendinize iyi bakın..

222vp3.jpg

26789ps5.jpg

Son düzenleme:
cok dogal olmus cok güzel:)

Son düzenleme:
cerencim aklima bi soru takildi. emre beyin bilgisayarda cizdigi burunda ne kadar uyumlu? aynen cizdigini mi yapti yoksa sende hic cizmedimi? ben resmimi yollamistim onun üzerinde yapmis. birde ona hastaneye gittigimde yapar sanirim. en cok bunu merak ettim

balea kusura bakma yeni cevap verebiliyorum evimde internet yok da.. ben çizmedim. bilgisayarda bir program var orada çizdik onunla birlikte. aynen çizdiğimiz gibi yaptı ben bu kadarını beklemiyordum bile. siyahyel bu sayfada fotoğraflarım yüklü ama sen göremiyor musun acaba..

resimlerimi kaldırmak durumunda kaldım

Son düzenleme:
demothy senin resimlerin mi bunlar,senin burnuna benzettim ama..çok güzel olmuş yaa benim aklımda da iki kişi var Emre İlhan ve Fatih Dağdelen,kararsızım..burnumda et var aslında kbb ciye olmam daha uygun olabilir ama acaba burnuma güzel şekil verebilirler mi? ikisi için de düşünüyorum..kışa kadar düşünücem artk..anadolu yakasında olması da önemli sonuçta burnumda tamponlarla karşıya geçmek istemiyorum kontroller olacak..
sen dikişlerinin alındığını yazmıştın sanırım..nasıl hangi dikişlerin burun kanatlarındakiler mi yoksa burun altındakiler mi? benim kanatlarda sorun yok ama burun deliklerimi büyük buluyorum küçültülüyo mu onlar:çok üzgünüm:

cnm 2 tane olanlar benim,turuncu saçlı olan bnm tatlicadiarzu
..ben ameliyat olalı 4 ayı geçtii nerdeyse...
burun kanatlarını daralttılar evet,dikişler 1 hafta içinde alınıo ztn ..iz miz hç bişi kalmadı yerimseniben 4.ay kontrolum vardı akşam,emre bey cekti fotomu bende ekledim siteye yerimseniben bu arada emre ilhan anadoluyakasında zaten,diğerlerini bilmiorm..
öptm tatlım

demothy senin resimlerin mi bunlar,senin burnuna benzettim ama..çok güzel olmuş yaa benim aklımda da iki kişi var Emre İlhan ve Fatih Dağdelen,kararsızım..burnumda et var aslında kbb ciye olmam daha uygun olabilir ama acaba burnuma güzel şekil verebilirler mi? ikisi için de düşünüyorum..kışa kadar düşünücem artk..anadolu yakasında olması da önemli sonuçta burnumda tamponlarla karşıya geçmek istemiyorum kontroller olacak..
sen dikişlerinin alındığını yazmıştın sanırım..nasıl hangi dikişlerin burun kanatlarındakiler mi yoksa burun altındakiler mi? benim kanatlarda sorun yok ama burun deliklerimi büyük buluyorum küçültülüyo mu onlar:çok üzgünüm:

dmple
burun deliklerini de küçülttürebilirsin,benimkiler de küçültüldü zaten gerekli görürse doktorun da buna değinecektir,dikişleri alırken hissetmiyorsun, kaş almak bile daha acı verici bişey :)),benim burun girişinde iç kısımda 2-3 tanesini bırakmıştı,doktorum onları özellikle almadı ve kendileri düştü sonra.
Tamponlar alınana kadar doktoruna yakın bir yerde olmanı da tavsiye ederim,hem kendini daha güvende hissedersin hem ilk haftaki kontroller de daha sık oluyor..
Doktorlarını iki kişiye bırakabilmiş olman çok güzel,ben ikisiyle de görüş derim,zaten Emre bey görüşmelerde ücret almıyor,Fatih beyi de istersen diğer arkadaşlara sor.

dmple hakkaten dikişlerin alınışı hiçç ama hiç acı verici değil.. ben de söylemek istedim:)bu arada demothy burnun harika olmuş zaman da geçmiş bayağı. benimki de gitgide küçülüyor.. şişlik varmış yine de ben yok sanıyordum daha güzel oluyor zaman geçtikçe.

Selam millet,

Silikon ve tampon arasindaki fark nedir, bilen var mi?
Hangisi daha iyi?

Burnumdaki kikirdak iyi veya yeterli degilse, kulagimdan kikirdik alinabilirmis... Doktorum oyle soyledi.
Kulagindan kikirdak aldirttiran var mi kizlar?

Bildiğim kadarıyla silikon acıtmıyo çıkarken , tampon acıtıyor...kulaktan kıkırdak kuzenimden alındı ve buruna kullanıldı , ikinci ameliyatta kullanılıyor...kulak şekli bozulmuyor merak etme...tabii cerraha da bağlı bir olay..

demothy burnun gerçekten çok güzell olmuşş.. bende dr. emre ilhana ameliyat olmak istiyorum ama sorunm dmpl ile aynı yanii ben sürekli karşıya gidemem kii:1no2: akraba falanda yok ki oralarda bir hafta falan kaliğim:bbo: bakcaz artık bi çaresine vee bana güven veren tek doktor emre ilhan !

Yeni bir bilgi...Kuzenimle emre beye kontrole gittik...yeni bir yer açıyormuş...göztepe erenköy arasında ...adı rinocenter olacakmış...

merhabalar,
bende emrebeye ameliyatımı oldum ve 15 gün geçti üzerinden.ilk 1 hafta silikondan dolayı(tampon biraz zorlanılıyor birde 15 dkdebir buz koymak gerekiyor.birde pek birşey yiyemediğiniz için inceliyorsunuz sorunsuz olarak bir taşla iki kuş misali :)
ben daha önce ameliyat olan arkadalara sormak istiyorum: benim burnuumunda alt kısmında 3 kesik var yanları küçültmek adına.ve burunu düzgün tutsun diye kıkırdak koyulmuş.ama bana rahatsızlık veriyor şuanda yani sanki burnum içeriden yapışmış kabuklanmış gibi bir hissim var birde daha net nefes alamamaktayım bu normal mi emrebeye sorduğumda normal diyor ama yaşayanlardan bilgi almak beni rahatlatacak
bu safhalarda neler yaşadığınızı anlatırsanız sevinirim.
yeni olacaklara da allah kolaylık versin....
çooook teşekkürler.

evet sordum
meraklanmamam gerektiğini sbretmem gerektiğini sordu çok yeni olduğu için (20 gün) olur zamnala daha rahat nefes alacakmışım kıkırdakların bir bölümüde zamnala kendini bulunduğu yere uygun hae getiriyormuş.bekleyeceğiz....
ben yinede yaşamış kişiler neler hssetti merak ettim.
bye....fisfisfis

axl geçmiş olsun bence çektiğin sıkıntı geçecektir. Biraz daha dayan bazılarında iyileşme süreci daha uzun olabilir. ben ameliyat olmadım ama düşünüyorum .Acaba sen emre beyden memnun kaldınmı yani sonuçtan memnunmusun umduğun şekli verebildi mi.cevaplarsan sevinirim.
Teşekkürler

Back