Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demothy gün geçtikçe daha da güzelleşiyor burnun. çok hoş görünüyorsun. sağlıkla kullan inşallah
sana birşey sormak istiyorum. ameliyattan ne kadar önce sigarayı bıraktın. sigara kullanıyor olmanın bir dezavantajını yaşadın mı
ve ameliyattan ne kadar zaman sonra kullanmaya başladın tekrar
Demothy burnun gerçekten yüzüne çok gitmiş. ben d emre bey'e gitmeyi düşünüyorum. Sana bir sorum olacak cevaplarsan çok sevinirim. Acaba burnun doktorun bilgisayarda çizdiği gibi mi oldu yani :uhm:çizdiğine ne kadar yaklaşabilir merak ediyorum ? teşekkürler
axl geçmiş olsun bence çektiğin sıkıntı geçecektir. Biraz daha dayan bazılarında iyileşme süreci daha uzun olabilir. ben ameliyat olmadım ama düşünüyorum .Acaba sen emre beyden memnun kaldınmı yani sonuçtan memnunmusun umduğun şekli verebildi mi.cevaplarsan sevinirim.
Teşekkürler
canım biz emre beyle çizim yapmadık..daha doğrusu ben gerek duymadım..sonra bi çalışma yaptık ama sadece makara için ,ben kavisli olsun dedimm oya oya burun bırakmadık fln eğlenceli bi çalışmaydı anlicaan :roflol: ben cok relaxtım emre beyi görünce hç şüphe kalmadı aklımda ,çok rahat geçti o yüzden..
merhaba demothy,
uzun zamnadır yzılarını takip ettim.Çünkü bende emre beye ameliyat oldum ve 30.gündeyim.son resmini görünce merak ettim aslında nekadar geçti ameliyat tarihinden bu yana.benim durumum şuanda senin 1.sayfadaki resmin gibi şiş bir burun.benim merak ettiklerim var aslında san sormak istediğim çünkü seninde doktorun emre bey.benim daha yeni olduğundan sanırım burnumun ucu hissiz ve ve çok sert.arada da burnum tıkanıyor bazende sızlama yapıyor bunlar normal mi sende yaşadın mı yada senin 1-2 aylarda nasıldı durumun cevap yazarsan memnun olurum.daha yeni olduğu için burnum meraklanıyorum ileriki dönemleri için birde korkuyorum açıkcası çünkü etraftan 2-3.ameliyatlarını olmuş olanları duyunca senin böylr terdütlerin varmıydı?.emre beye güveniyorum ama yine de....:sm_confused:
tavsiyelerin için tşk.içimi rahat ettirdin.herşeyin yolunda olması için inan emre beyin her dediğini eksiksiz yapıyorum.sağlıklı ve mutlu günler dilerim.byea.s.
Merhaba,
Bende Emre Bey'e ameliyat (revizyon) oldum, 3 hafta once...
Agir bir ameliyat gecirdim, normalinden fazla kanamam olmus...
Yuzum daha yeni yeni normale donuyorum... burnumun kemigi ve ucu hala cok sis, burnumun altindaka izler kayboluyor yavas yavas.. kemigimin ustundeki deri cok ince oldugu icin, doku ekledi oraya... kemigimin ustu biraz mor su an..
Resimlerim var, merak ediyosan... Senin burnun nasil?
QELEBE,
çok geçmiş olsun öncelikle, umarım hızla iyleşirsin.Burnun istediğin gibi oldu mu? doktorundan memnun kaldınmı ?
Not:resimlerini nasıl görebiliriz? teşekkürler...