Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

doktorunuza güvenin yeter arkadaşlar...

laelaelaelaelae

Son düzenleme:
demothy gün geçtikçe daha da güzelleşiyor burnun. çok hoş görünüyorsun. sağlıkla kullan inşallah
sana birşey sormak istiyorum. ameliyattan ne kadar önce sigarayı bıraktın. sigara kullanıyor olmanın bir dezavantajını yaşadın mı
ve ameliyattan ne kadar zaman sonra kullanmaya başladın tekrar

Son düzenleme:
Demothy burnun gerçekten yüzüne çok gitmiş. ben d emre bey'e gitmeyi düşünüyorum. Sana bir sorum olacak cevaplarsan çok sevinirim. Acaba burnun doktorun bilgisayarda çizdiği gibi mi oldu yani :uhm:çizdiğine ne kadar yaklaşabilir merak ediyorum ? teşekkürler

demothy gün geçtikçe daha da güzelleşiyor burnun. çok hoş görünüyorsun. sağlıkla kullan inşallah
sana birşey sormak istiyorum. ameliyattan ne kadar önce sigarayı bıraktın. sigara kullanıyor olmanın bir dezavantajını yaşadın mı
ve ameliyattan ne kadar zaman sonra kullanmaya başladın tekrar

canım ben 1 hafta önce bıraktım,ameliyattan sonra tam 1 ay hiç içmedim ve içilen ortamda bulunmadım..ama aptal kafam işte tekrar başladım..ee nefesimde açılınca tabii daha bi hoşuma gitti içmek :) en aza indrmeye çalış tatlım belli bi limit yok :1rolleyes:

Demothy burnun gerçekten yüzüne çok gitmiş. ben d emre bey'e gitmeyi düşünüyorum. Sana bir sorum olacak cevaplarsan çok sevinirim. Acaba burnun doktorun bilgisayarda çizdiği gibi mi oldu yani :uhm:çizdiğine ne kadar yaklaşabilir merak ediyorum ? teşekkürler

canım biz emre beyle çizim yapmadık..daha doğrusu ben gerek duymadım..sonra bi çalışma yaptık ama sadece makara için ,ben kavisli olsun dedimm oya oya burun bırakmadık fln eğlenceli bi çalışmaydı anlicaan :roflol: ben cok relaxtım emre beyi görünce hç şüphe kalmadı aklımda ,çok rahat geçti o yüzden..

axl geçmiş olsun bence çektiğin sıkıntı geçecektir. Biraz daha dayan bazılarında iyileşme süreci daha uzun olabilir. ben ameliyat olmadım ama düşünüyorum .Acaba sen emre beyden memnun kaldınmı yani sonuçtan memnunmusun umduğun şekli verebildi mi.cevaplarsan sevinirim.
Teşekkürler

merhaba,
teşekkürler temennilerin için,
ben tabi henüz bişi anlamadım daha şişbir burnum var.ama sanırım deomoty emrebeye olmuş ve çok güzel ve sağlam duruyor.önemli olanda emre beyin dediği gibi burnunuzun sağlam olması problem yaratmamaısı ileride.
çok ilgili bir doktor herşeyi istediğin gibi anlatıyor bıkmadan bu konuda çok memnunum dilersen git görüş memnun kalacaksın muayinesinden

canım biz emre beyle çizim yapmadık..daha doğrusu ben gerek duymadım..sonra bi çalışma yaptık ama sadece makara için ,ben kavisli olsun dedimm oya oya burun bırakmadık fln eğlenceli bi çalışmaydı anlicaan :roflol: ben cok relaxtım emre beyi görünce hç şüphe kalmadı aklımda ,çok rahat geçti o yüzden..

merhaba demothy,

uzun zamnadır yzılarını takip ettim.Çünkü bende emre beye ameliyat oldum ve 30.gündeyim.son resmini görünce merak ettim aslında nekadar geçti ameliyat tarihinden bu yana.benim durumum şuanda senin 1.sayfadaki resmin gibi şiş bir burun.benim merak ettiklerim var aslında san sormak istediğim çünkü seninde doktorun emre bey.benim daha yeni olduğundan sanırım burnumun ucu hissiz ve ve çok sert.arada da burnum tıkanıyor bazende sızlama yapıyor bunlar normal mi sende yaşadın mı yada senin 1-2 aylarda nasıldı durumun cevap yazarsan memnun olurum.daha yeni olduğu için burnum meraklanıyorum ileriki dönemleri için birde korkuyorum açıkcası çünkü etraftan 2-3.ameliyatlarını olmuş olanları duyunca senin böylr terdütlerin varmıydı?.emre beye güveniyorum ama yine de....:sm_confused:

merhaba demothy,

uzun zamnadır yzılarını takip ettim.Çünkü bende emre beye ameliyat oldum ve 30.gündeyim.son resmini görünce merak ettim aslında nekadar geçti ameliyat tarihinden bu yana.benim durumum şuanda senin 1.sayfadaki resmin gibi şiş bir burun.benim merak ettiklerim var aslında san sormak istediğim çünkü seninde doktorun emre bey.benim daha yeni olduğundan sanırım burnumun ucu hissiz ve ve çok sert.arada da burnum tıkanıyor bazende sızlama yapıyor bunlar normal mi sende yaşadın mı yada senin 1-2 aylarda nasıldı durumun cevap yazarsan memnun olurum.daha yeni olduğu için burnum meraklanıyorum ileriki dönemleri için birde korkuyorum açıkcası çünkü etraftan 2-3.ameliyatlarını olmuş olanları duyunca senin böylr terdütlerin varmıydı?.emre beye güveniyorum ama yine de....:sm_confused:

bahsettiin hissizlik,şişlik, ara ara tıkanma ve sızlama; bunların hepsini yaşadım..
5 ocak 2008de oldum ameliyat..yani neredeyse 5 bçuk ay kdr olacak..
burun ucumdaki şişlki gözle görülür azaldıı,ancak hafif hissizliim devam edioo..
ama inan bana bi kez bile kafama takmadım,çünkü emre bey beklememi bunların normal olduunu söylemişti ameliyattan önce ve hala da söylüo..bunları kabullenerek ve motivasyonumu yüksek tutarak grdım ben ameliyata..aklımda en ufak soru işareti yoktu..bantları açtıında bile aynaya fln sarılmadım.. ara sıra bi yere çarptıımda fln minik sızlama hiissedince anlıorm ameliyat olduumu...onun dışında nefesimde bir problem yok Allaha çok şükürrr... yıllardır içtiim sigara ayrı bi tat vermeye başladı tatlicadiarzu
sana tek bişey söyleyebilirm,ne kdr uygularsın bu sana kalmış cnm..
sadece sabırlı ol,hemen herşeyn muhteşem olmasını bekleme sakın...şişlerin için daha uzun zaman var önunde ,bak ben bile bekliorm..emre bey ne diosa ,ne veriosa (ilaç olur krem olur) hiç birşeyi aksatma ,gerisi zaten beklemek...yerimseniben
çok geçmiş olsun , oksijenin bol olsun naniknanik

tavsiyelerin için tşk.içimi rahat ettirdin.herşeyin yolunda olması için inan emre beyin her dediğini eksiksiz yapıyorum.sağlıklı ve mutlu günler dilerim.byea.s.:nazar:

Merhaba,

Bende Emre Bey'e ameliyat (revizyon) oldum, 3 hafta once...
Agir bir ameliyat gecirdim, normalinden fazla kanamam olmus...
Yuzum daha yeni yeni normale donuyorum... burnumun kemigi ve ucu hala cok sis, burnumun altindaka izler kayboluyor yavas yavas.. kemigimin ustundeki deri cok ince oldugu icin, doku ekledi oraya... kemigimin ustu biraz mor su an..

Resimlerim var, merak ediyosan... Senin burnun nasil?

tavsiyelerin için tşk.içimi rahat ettirdin.herşeyin yolunda olması için inan emre beyin her dediğini eksiksiz yapıyorum.sağlıklı ve mutlu günler dilerim.byea.s.:nazar:

QELEBE,
çok geçmiş olsun öncelikle, umarım hızla iyleşirsin.Burnun istediğin gibi oldu mu? doktorundan memnun kaldınmı ?
Not:resimlerini nasıl görebiliriz? teşekkürler...

Merhaba,

Bende Emre Bey'e ameliyat (revizyon) oldum, 3 hafta once...
Agir bir ameliyat gecirdim, normalinden fazla kanamam olmus...
Yuzum daha yeni yeni normale donuyorum... burnumun kemigi ve ucu hala cok sis, burnumun altindaka izler kayboluyor yavas yavas.. kemigimin ustundeki deri cok ince oldugu icin, doku ekledi oraya... kemigimin ustu biraz mor su an..

Resimlerim var, merak ediyosan... Senin burnun nasil?

QeLeBeQ merhaba,

Sanırım aramızda 1 hafta var.Benim fotolarım bilgisayarda kayıtlı değil ve nasıl eklendiğini bilmiyorum vakit bulunca benimde nasıl yapılacağını çözmem gerek.
benimde burnumun altında 3 dikiş var yan kanatlardan küçülttü doktorum.
izler artık yok gibi.ama sağlam olması için burnumun orta direğine bağlı(dikişli)kıkırdaklar eklemiş onlar biraz nefes alırken değil verirken burnumda bişi varmış gibi hissettiriyor.ama zamnala geçecekmiş bu his.sende de var mı?bu his.(hisislik sertlik...vs.)
onun haricinde sürekli aynaya bakasım geliyor çünkü ön profilden beğeniyorum yandan hanüz şiş olduğundan pek bişi anlaşılmıyor tabi salında sırtı düz bir burun harika bişi.....:teytey:

Cok tesekkur ederim canim
Bence (cok) iyi ve (cok) guzel gorunuyor ama doktorum ameliyattan sonra 2-3 ay bekle dedi,bu zaman içinde çok ama çok fark edecek burnum... su an davul gibi.
Odemlerin gecmesini bekliyorum.İ nmeleri dedigim gibi minimum 2-3 ay sürer.
Ama ben simdiden cok begeniyorum burnumu!

Resimlerim albumumde

QELEBE,
çok geçmiş olsun öncelikle, umarım hızla iyleşirsin.Burnun istediğin gibi oldu mu? doktorundan memnun kaldınmı ?
Not:resimlerini nasıl görebiliriz? teşekkürler...

Qelebeq,
Burnun çok Doğal Ve Ayni Zamanda Güzel Olmuş.güle Güle Kullan çok Beğendim. Acaba şekline Nasil Karar Verdin Ve Istediğin Gibi Oldu Mu? Bir De Maliyetini Söyleyebilirsen Sevinirim .teşekkürler..

Merhaba Qelebeq , baktım ama göremedim resimlerini....ilk ameliyatını nerede olmuştun?

slm cnm
ben yasemın.ıngılızce ogretmenı olan..emre beyın orda tanısmıstık..burnun nasıl oldu?
memnunmusun cnm?
ya benımkı hala sıs duruyor..emre bey daha ıncek zamanla dedı..belkıde ben sabırsızım...senın nasıl oldu?
sonuctan memnunmusun?

Son düzenleme:
skyy
canım sanaydı benım msjım:)))
benım burun yandan profılden cok hos duruyor..sadece ön tarafı ödemden dolayı cok şiş duruyor.zamanla ınınce guzel olcak tabııkııı...
sen benden de daha sısmıstın..nasılsın su an?

Back