Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

arkadaşlar bende Emre Bey e estetik olmak istıorum.ama antalyada olmam sorun..istanbula gitmek biraz daha masraf açar. NE Kadara yaptırdıgınızı ögrenebilirmiyim?

slm arkadaşlar beni okadar çok etkiledinizki uzun zamandır aradıgım doktorumu buldum galiba ben yalovada yaşıyorum istanbula gitmem hiç proglem olmaz ama sorunum yaşım 16 ma giricem bir an önce yaptırmak istiyorum siz kaç yaşında yaptırdınız anlattıklarınıza göre çok güzel bi doktora benziyor 17 yaşımda yaptırmamın bi sakıncası olurmu

Merhaba yasmin
su anda tat'ldeyim o yuzden yazamadim/yeni internete girebildim
ben hem cok sisim hem de morum burnumu kimse anlamadi
acikcasi ben hic memnun degilim tatil donusu detayli yazacagim
35 gun gecti fakat akrabalarim bile anlamadilar yalnizca morluklarin ne diye soruyorlar
anlayacagin degmedi o kadar SIKINTIYA tabiki şimdilik

Son düzenleme:
slm cnm
benımde burnum önden hala şiş duruyor..burnumun önünü begenmedım ..emre beye de dedım ama o 6ay ıcınde %30 daha ıncek dıyor...neyse cnm
gorusuruz kendıne ıyı bak

Son düzenleme:
bu kadar kötümser olmamalısınız çünkü ikinizin de daha 1 ay olmuş burun ameliyatı olalı...bu ameliyatın oturması 6 ay diye biliyorum...

slm cnm
benımde burnum önden hala şiş duruyor..burnumun önünü begenmedım ..emre beye de dedım ama o 6ay ıcınde %30 daha ıncek dıyor...böyle kalırsa revızyon olmak ıstedıgımı dedım emre beye..bende tam aradıgımı alamadım burun olarak sanırım..
neyse cnm
gorusuruz kendıne ıyı bak

Bu kadar erken nasıl karar verdiniz burun şekline benim kuzenim de ameliyat oldu emre beye, önceleri önden çok şişti ama sonra zaman geçtikçe çok oturdu burnu...

Bu kadar erken nasıl karar verdiniz burun şekline benim kuzenim de ameliyat oldu emre beye, önceleri önden çok şişti ama sonra zaman geçtikçe çok oturdu burnu...

Merhaba simge özel mesajdan ulaşmanızı rica eidyorum özel mesajlarınız açık değil

slm arkadaşlar beni okadar çok etkiledinizki uzun zamandır aradıgım doktorumu buldum galiba ben yalovada yaşıyorum istanbula gitmem hiç proglem olmaz ama sorunum yaşım 16 ma giricem bir an önce yaptırmak istiyorum siz kaç yaşında yaptırdınız anlattıklarınıza göre çok güzel bi doktora benziyor 17 yaşımda yaptırmamın bi sakıncası olurmu

meraba rabiya.. emre bey kızlarda 14-15 yaşlarda yapılabileceğini söylüyor.. bn mail yoluyla görüştüm vee ayrıca bir tanıdığımız 16 yaşında emre beye ameliyat oldu sorunda çıkmadı.. bende emre beye ameliyat olucam inş.. ama ben 2 sene erteledim 18 imi beklicem..

bu kadar kötümser olmamalısınız çünkü ikinizin de daha 1 ay olmuş burun ameliyatı olalı...bu ameliyatın oturması 6 ay diye biliyorum...

Evet haklı olabilirsiniz çok erken belki ,
zaten ben şu anda morluklarımı gizleme uğraşındayım, kapatıcı bile yetmiyor.1 aya kadar geçmezse (işe başlayacağım) ne yaparım bilmiyorum. Benim kadar morluk içinde olanı da ne duydum ne gördüm. Burada arkadaşların yeni ameliyat resimlerine baktığım zaman tabiki ben neden bu kadar morardım diyor haliyle insan .Hiç bir sağlık problemim de ve böyle bir geçmişim de yok.Daha önce deviasyon ve sinüs ameliyatı olmuştum.
Ama tabiki bu bir risk ameliyatı . Olacak arkadaşlara tavsiyem bu ameliyatı öyle basit görmesinler ben biraz öyle yaptım galiba.ayrıca benim burnumun alt derisinde kısa bir çizgi halinde bir iz kaldı. Çünkü bandajın altında kurumuş kan pıhtısı kalmış o da buruna baskı yaparak iz bıraktı.Ama düzeltilebilir dedi doktorum .

Son düzenleme:
Haklısın simgecim burun amelıyatının sonuclarını görmek ıcın sabırlı olmak lazım..profılden cok begenıyorum zaten..önde şiş ınınce güzel olcak insss...ben oyle cok morrarıp sısmedım zaten..
cok zorlu degıl amelıyat surecı ama bunyeden bunyeye degısıyor tabııkıı...
gene yazarım gelısmelerı
saglıcakla kalın

Haklısın simgecim burun amelıyatının sonuclarını görmek ıcın sabırlı olmak lazım..profılden cok begenıyorum zaten..önde şiş ınınce güzel olcak insss...ben oyle cok morrarıp sısmedım zaten..
cok zorlu degıl amelıyat surecı ama bunyeden bunyeye degısıyor tabııkıı...
gene yazarım gelısmelerı
saglıcakla kalın

inşallah istediğin sonuçta bir burnun olur...bizi de bilgilendirirsin..a.s
burun estetiği ameliyatında daha önceki burnun yapısı da çok önemli....bunu da ameliyat olan kuzenim den biliyorum...o da kbb doktoru ve emre beye ameliyat oldu , revizyon ameliyatı oldu...onun derisi çok inceydi ve buna göre farklı bir teknik kullanmış doktor..görüşmesine bende gittim...ama 1 yıl önceydi..kuzenimin dediğine göre ameliyatta derinin kalınlığı veya inceliği daha önce ameliyat olmuş olmak farklı teknikler gerektiriyormuş...onun burnu çok deforme idi ve sonrasında çok mutlu oldu gerçekten çok değişti burun yapısı...burun sırtında ilk ameliyatında kemer kalmıştı ,burun ucu da sarkıktı (aynı benimki gibi) şimdi hokka gibi oldu..:dance: bende para biriktiriyorum ...inşallah emre beye olucaam ...barış çakır da iyi diyor herkes ama emre bey kbb ci ve benim de burun tıkanıklığım var...bu yüzden ona güvendim ve ekim gibi emre beyin kapısını çalacağım, görüşmelerden ücret almadığını biliyorum bu yüzden yakında görüşmeye giderim..ama önce finansal problemleri çözmem lazım..:uhm:

herkeze merhaba
2,5 ay geçti benim ameliyatımdan acaba bu aylarda gözlük kullanılabilirmi.birde atık güzneşlenilebilirmi.ne yapıyorsunuz merak ettim.

benim bildiğim kadarıyla 2 aydan sonra gözlük kullanılabiliyor ama yine de Emre bey'e sorabilirsiniz...

ben çok yaramaz bi hastaydım galiba :utangac:
ameliyattan 20 gün sonra fosur fosur sigara içmeye devam ettim..güneş gözlüğü kullanıyordum..
4 ay sonra malak gibi güneşlendim hatta burun derim falan kavruldu :mymeka:
Allaha çok şükür iyiyim , bidaha iyi bir kız olucam :çok üzgünüm:

kontrollere tırsa tırsa gidiorm simgecim,emre bey alıştı zaten ,bu sefer naptın anlat dio :roflol:
çOOOOOk şükür maşallahım var :jeyyar:

slm arkadaslar emre beye burun estetıgı olanlara bı sorum olacak malıyet ne kadar burun amelıyatının cvp yazarsanız sevınnrım kızlar

Back