çok güzel ifade etmişssin gerçekten, işte ne gerek var o senin karakteristik özelliğin bilmem ne ama yeri geliyo dalga geçmeyide biliyolar yaptırıcam diyincede böle, bikere ben aynaya baktığımda daha iyi hissetmek istiyorum yüzümde bir gölge var resmen kaldırmak istiyorum evet tamam o ilk günler korkutucu görünücem ama bakmam aynaya napim yani en son zaten herkese çığırdım bildiğin kimse ilgilenmesin sormasın hastaneye falanda gelmesin diye allahım ya bak yine sinirlendim:) bir eşim destek oluyo istiyosun yaptır ben bakarım sana buz da koyarım şişmez geçer hemen diyo teselli ediyo nese ordan moralim düzeliyo:) seninde çok güsel olmuş ama yaa valla bi seninki bide 2 kardeş var onlarınkine bayıldım gerçekten iyikide gitmişsin tam yüzüne cuk oturmuş sana göre olmuş yani.
Ben de revizyon ameliyati olmak istiyorum,fotolari nasil gorebilirim?
merhaba canım. arkadaş olarak ekledim. şimdi fotoları görebilirsin .Merhaba karazeytin,ben de revizyon ameliyati olmak istiyorum.verdigin bilgilerle deneme sayfasinda mesaj sayimi doldurdumtesekkurler.fotolarini ben de gorebilir miyim?
deneme sayfasından mesaj sayınızı 25 tamamladıktan sonra fotoğrafları görebilirsiniz. özel albümlere ulaşmak içinde arkadaş listenize kişileri eklemeniz gerekiyor. ben sizi ekledim. msj sayınızı tamamladıktan sonra bakabilirsiniz. kolay gelsinbana da resim gönderirmisiniz.ben de araştırıyorum.
kislar yardiminiza ihtiyacim var aylarca doktor ariyorum cok sorunlu burnum yok sadece burnum kalin biraz dogal gozuksun diyenlerden yanayim
canım arkadaşlık istediğini kabul ettim. tabi fotoları görebilmen için 25 mesaj sayını tamamlaman gerekir...
canım fatih beyi bilemem ama ben Emre beye ameliyat olduğum için söyleyebilirim. kesinlikle güvenebileceğin ve her şeyden önemlisi kişiye özel burun yapıyor. yani senin yüz hatlarına uygun bir burun tasarlıyor.burnun sana kalın geliyorsa olması gereken oranda küçültülecektir merak etme.bence kafandaki isimlerle görüş ve öle karar ver canım.site de yer alan yorumlara ve fotoğraflara bakmanı öneririm. tabi ki her şeyden önemlisi yüz yüze görüşmen.
ayy cok sagol icimi rahatlattin canim ya evetmesajlari tamamladiktan sonra herkesin guzel burunlarina bakip karar veriririm korkularm var tabiki yurtdisindaym bide hani yanlis yapsa doktor burnumu bida gelme sansim olmicak kalicam kotu burunla yeniden cok tesekur inshallah bende yaparim
Ayy çok şekersin ya "yanlış yapsa"o konuda hiç şüphen olmasın canım .hem burun şansa bırakılacak bir operasyon değil.doktorumuzda bu konuda çok güvenilir ve başarılı. Dokularınla alakalı bir sıkıntı olmadığı sürece( istisna)hiç bir sorun yaşamazsın canım.uzakta olsan dahi bulur çaresini.emre bey yaptığı işin arkasında merak etme.bunu zamanla daha iyi anlayacaksın.için rahat olsun
inshallah turkiyeye ugradigimda gidicem bakalim ne olucak :) bide aranizda meme estetigi yapan iyi bi doktor bilen varmi :) ?
deneme sayfası var oradan mesaj sayısını tamamlayabilirsiniz. bir de özel albümleri görmek için arkadaş olarak eklemeniz gerekiyor.kolay gelsin
.....:)
selam kizlar ... burun estetigi icin sorucaktim sizlere fatih dagdelen mi yoksa emre ilhan doktor mu daha iyi ? :18:
merhaba arkadaslar bende nisanin sonunda emre beye ameliyat olcam... birazda tabi korku var :) benim de burnumla cok dalga gecen oldu hatda sevdigim erkek bile benle beraber olmadi neymis burnum cok büyükmüs hic cesaret edemedim korkdugumdan sonra emre beyin sayfasini buldum cok iyi bi doktora benzio benim korkumu alirmisinis cok agricak diye korkuyorum...bide be yurtdisindan geliorum nerde kala bilirim orda ?? bana yardimci olabilirmisiniz cok sevinirim :)))
bende emre beyi araştırıyorum ama kalıcak yer sorunu var.ve cok yoğun sanırım.son zamanlarda ameliyat olan var mı acaba??:13:
merhaba arkadaslar bende nisanin sonunda emre beye ameliyat olcam... birazda tabi korku var :) benim de burnumla cok dalga gecen oldu hatda sevdigim erkek bile benle beraber olmadi neymis burnum cok büyükmüs hic cesaret edemedim korkdugumdan sonra emre beyin sayfasini buldum cok iyi bi doktora benzio benim korkumu alirmisinis cok agricak diye korkuyorum...bide be yurtdisindan geliorum nerde kala bilirim orda ?? bana yardimci olabilirmisiniz cok sevinirim :)))
bende emre beyi araştırıyorum ama kalıcak yer sorunu var.ve cok yoğun sanırım.son zamanlarda ameliyat olan var mı acaba??:13:
benim 8 ayım bitti.burada bir çok arkadaşımızın albümleri var. arkadaş olarak eklerseniz görebilme şansınız olur. en azından fikir edinirsiniz.zor bir süreç tabi doktor seçimi. ben de çok araştırıp öle karar vermiştim. en az 6 ayı geçmiş hastaların fotolarına bakarsanız daha sağlıklı olur sanırım. burun biraz daha oturmuş oluyor çünkü.benim de albümüm var bakabilirsiniz.sevgilerben gördüğüm örneklerde tatmin olamadım malesef. cok zor bi seçim kızlar .yardımcı olacak varsa sevinirim
çok teşekkürler canım harika gözüküyosun fotolarda yeni burnuşunla..ama ben bursada olucam büyük ihtimalle..senin .ameliyat galiba.daha önce kimlere olmuştunki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?