Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

emre ilhana ameliyt olmak istiyolrum ama ağustosa kadar doluymuş ustelik randevu ile alamadım . sanırım gözu kapalı güveneceğim 2 doktordan biri. neden böyle oluyoo anlamıyorum. kaç yıldır bu ameliyat için araştırma yapıyorum. ucretsiz izin bile almıştım. yazık oldu.

keşke ameliyat tarihi alıp izne çıksaydınız değiştiremiyormusunuz izin tarihinizi? bence acele etmeyin geç olsun güç olmasın

emre beyin facebook sayfasından baktımda hastarının burunları çok güzel . hepsine maşallah. .

Son düzenleme:
Benimde aşırı kemik eğriliği var Hatta son bir sene içinde git gide daha fazla eğildi.
Emre Bey' e çok güveniyorum. Dilerim istedğim gibi olur.

merhaba benimde aşırı kemik eğriliğim vardı gecen ağustos ayında ilk görüşme için rendavu almıştım kasım ayında da ameliyat oldum çok memnunum şuanki görüntüsünden daha önceki videolarıma yada resimlerime baktığımda iyi ki yaptırmışım diyorum çok büyük ameliyat korkum vardı ama onuda hiç hissetmedim bişey anladım şuanda iyiki olmuşum diyorum ve bu duyguyu da bana yaşadan sayın doktum EMRE İLHAN a da buradan teşekkür ederim.
kesinlikle çok iyi ,çok sıcak kanlı, çok dinamik bir doktor eminim görüşmeye gittiğinizde sizde bize hak vereceksiniz inşallah sizde istediğiniz burna kavuşursunuz.

Arkadaşlar Merhaba,

Bir konuda ameliyat olmuş olan arkadaşların acil yardımlarına ihtiiyacım var.
Yaklaşık 3,5 ay önce ameliyat oldum. Burnum böyle taş gibi, üst dudağım hala tam olarak yukarı gitmiyo, güldüğüm zaman sadece yarsı gidiyo.
Eskiden güldüğümde sadece üst dişlerim gözükürdü şimdi ise alt dişler ve düst dişlerinmin % 30 u gözüküyor.
Mimik yaparkende burnum kasıyo, kemiklere dokunuorum ve dokunmadan bile sertliğini mimik yaparken hissediyorum.
Çok sert, gergin, burnumu taş gibi sert hissediyorum.
Sizce bu normal mi? Geçicek mi? Sizde böyle bir şey oldu mu?

Merhaba,
Çok geçmiş olsun.
Sana bir sorum olacak. Kemik eğriliği yani yamukluk mu? Septum deviasyonu denilen şey mi vardı sende?
Peki ameliyat sonrası tamamen düzeldi mi? Bana genelde % 70 hasta da düzeldiği ve % 30 hasta da düzelmediği söylenmişti.

merhaba ;
bu cok normal sankı burnunun içine bir demir koymuşlar gibi hissedersin .. hatta ğülerken yanaklarını elinle baskı yapaarsınkı daha net gulmek için .. dudağınada hatta birseymı yaptırdın soruları sna sık sık gelecektir.. ewet dısardan yara bere olmasada içerde işlemler ciddin uzun sürelii. bu snede en az 6 6 ay derken 9 ay ve sene gecınce bitecek .. biraz zamana bırak .. inan ne kadar tırtıklarsan okdar acabalarla dolar kafan .. ve ole bir zaman gelıcekkı aa benım burnum hep buydu diğerini hatırlamayacaksın bile :)

Doktor beyden randevu almak istedim kasıma kadar doluymuşş Off yaa biri bana referans olsun lütfenn

ben de doktor araştırıyorum da ankarada Ahmet ışıkdemir e gitmeyi düşünüyordum..yazdıklarınız fikrimi değiştirdi sanırım.. ücret hakkında da bilgi verir misiniz refakatçi dahil mi.. kaç gün yatırılıyor. il dışından geleceğim için önemli benm için.. beni ekler misiniz.. resimlerinizi de görmek istiyordum..

Kızlarrr Merhaba herkese . Siteye yeni üye oldum. Bende uzun zamandır burun ameliyatı için doktor araştırması yapıyorum bir kaç doktorla da görüştüm. Yapılan bu güzel ve olumlu yorumlardan dolayı Emre Bey'den randevu aldım. ama 7 ay sonraya verdi telefonda görüştüğüm bayan ameliyatta sanırım muayeneden 6 ay sonra oluyomuş çok geç değil mi sizcede( sizde de böyle mi oldu? Emre İlhan Beye muayene ve ameliyat olan arkadaşlar sizden cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…