Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 Temmuza ameliyat tarihi aldim
http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/619273-denemeeeeeeeeee.html
Burdan tamamlayabilirsiniz.kolay gelsin
Öncelikle içtenliniz için teşekkür ederim 25 mesajı doldurup sizinle iletişme geçmem lazım ancak boş mesajları doldurmak için bu linke ulaşamadım ne yapmamı sölersiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683472
bu linkten deneyin.:26:
Çok teşekkür ederim tekrar tekrar bu arada bayıldım burnuna gerçekten harika ve sana çok yakışmış:) Bunun dışında randevumu aldım ilk olanı ama tarih temmuzda caymasam iyidir. Sizin burda yazdıklarınız ve içtenliğinizle emre beye kara verdim :) arkadaşlar hepinizi eklemek istiyorum ama sana ayrıca teşekkür ederim beni eklediğin ve yardımcı olduğun için. bir arkadaşım başka bir dr oldu ve çok pişman beklemeliyim bence de emre beyi:):):)
merhaba canım. arkadaş olarak ekledim. şimdi fotoları görebilirsin . ilk ameliyatını ne zaman oldun bu arada:26:
deneme sayfasından mesaj sayınızı 25 tamamladıktan sonra fotoğrafları görebilirsiniz. özel albümlere ulaşmak içinde arkadaş listenize kişileri eklemeniz gerekiyor. ben sizi ekledim. msj sayınızı tamamladıktan sonra bakabilirsiniz. kolay gelsin
ben de ilk ameliyatımı kemik eğriliği için olmuştum . estetik için değildi. ama durum öle olmuyormuş. ilk ameliyatımdan sonra burnum çökme yaptı ve kemik oluştu burun ucum düştü falan meğer kıkırdakla güçlendirilmesi gerekiyormuş.fotoğraflarıma bakarsanız ilk ameliyat sonrası görüntülerim mevcut.ben de uzun araştırmamdan sonra emre beye revizyon ameliyatı oldum. sonuçtan çok memnunum. işte doktor seçimi çok önemli iyi araştırma yapmak lazım
mail gönderdim canım bakabilirsin.evet çok yoğunmuş bu aralar. ara sıra ara canım.boşluk bulduklarında daha erkene gün verirler merak etmefotoları göremedim.mesaj sayım yeterli değişlmiş.sakıncası yoksa caspercasper82@hotmail.com gönderebilirmisin.bir de emre beyden randevu almak çok zor.temmuza gün veriyorlar.daha erken almanın yolu yok mu
Cnm ilk ameliyatin deviasyonmuydu senin? Sekil verilmediyse burna ikinci ameliyat revizyon olarakmi geciyor?
mail gönderdim canım bakabilirsin.evet çok yoğunmuş bu aralar. ara sıra ara canım.boşluk bulduklarında daha erkene gün verirler merak etme
ilk ameliyatım deviasyondu. ama kesinlikle estetik de işin içine girmeliymiş( çünkü haliyle kıkırdağa zarar verildi ve çöktü.
revizyon olarak geçiyor .çöken kısma kıkırdak ekleniyor ve burun ucum da düştüğü için kaldırılmıştı. aynı zamanda çökünce kemer oluşmuştu ve kemerim alındı canım.8 yıl kaçtım tabi.sonunda burnumdan nefes alamayınca dayanılmaz oldu.öle revizyona karar verdim.çok şükür hiç bir sorunum kalmadı
Bn uc sene once deviayon oldum cnm nefes alma problemim vardi ve kikirdak duzeltidi ama yaklasik bir iki ay sonra burnumun kenarinda kemer olustu yalniz burun ucumda dusme olmadi.. Nefes alamama gibi sorunumda kalmadi ama bu olusan kemer bni rahatsiz ediyor goruntu olarak. Bir arkadas revizyon olarak gecmedigini yazmisti ama yaklasik bir ikibin kadar daha yuksek ucret ödemem gerektigini yazmisti. Revizyon olarak geciyorsa ucret dahami yuksek oluyor? Dedigim gibi burnuma herhangi bir sekillenme yapilmadi ve burun ucumada ayni sekil dokunulmadi
Estetik amaçlı olmadıysan revizyondan daha ucuz olabilir canım tabi doktorun görmesi lazım ona göre sana fiyat belirler. Ben revizyon hastası değilim ama revizyonda emre bey 1 numara kesinlikle tavsiye ederim
Cnm ilk ameliyatin deviasyonmuydu senin? Sekil verilmediyse burna ikinci ameliyat revizyon olarakmi geciyor?