Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Çok teşekkür ederim tekrar tekrar bu arada bayıldım burnuna gerçekten harika ve sana çok yakışmış:) Bunun dışında randevumu aldım ilk olanı ama tarih temmuzda caymasam iyidir. Sizin burda yazdıklarınız ve içtenliğinizle emre beye kara verdim :) arkadaşlar hepinizi eklemek istiyorum ama sana ayrıca teşekkür ederim beni eklediğin ve yardımcı olduğun için. bir arkadaşım başka bir dr oldu ve çok pişman beklemeliyim bence de emre beyi:):):)

Canim benim asıl ben teşekkür ederim.beğenmene sevindim.EMre bey gerçekten kişiye özel burun tasarlıyor.eminim senin için de en güzelini yapacaktır.uzun süredir takip etğine göre zaten yeteri kdr bilgilenmişsindir.bundan sonrası çabucak geçer canım.istersen ismini açığada yazdır. Bakarsın daha erkene de çağırırlar.ama sonu güzel olacağını düşünürsen beklemeye değer.geç olsun güzel olsun.önemli olan karar vermekti en zoru atlatmışsın zaten. Bende bu aşsmAlardan geçtim her zaman yardımcı oluruz.öptümmm

fotoları göremedim.mesaj sayım yeterli değişlmiş.sakıncası yoksa caspercasper82@hotmail.com gönderebilirmisin.bir de emre beyden randevu almak çok zor.temmuza gün veriyorlar.daha erken almanın yolu yok mu

burun ameliyatı olmayı bende düşünüyorum ama düşünmek bile beni çok korkutuyor, bunun için pek cesaretim yok sanırım. En çokta burnumun alacağı şekilden çok korkuyorum ve takıntılı biriyim. Nette olsun bu sitede olsun bir sürü foto gördüm çoğunu hiç beğenmedim. Herkese aynı burun yapılmış, aynı kalıptan çıkma burunlar takılmış gibi tabi beğendiklerimde biraz cesaret veriyor bana. Sonuçta herkes burnuyla mutlu görünüyor.

Cnm ilk ameliyatin deviasyonmuydu senin? Sekil verilmediyse burna ikinci ameliyat revizyon olarakmi geciyor?

fotoları göremedim.mesaj sayım yeterli değişlmiş.sakıncası yoksa caspercasper82@hotmail.com gönderebilirmisin.bir de emre beyden randevu almak çok zor.temmuza gün veriyorlar.daha erken almanın yolu yok mu
mail gönderdim canım bakabilirsin.evet çok yoğunmuş bu aralar. ara sıra ara canım.boşluk bulduklarında daha erkene gün verirler merak etme
Cnm ilk ameliyatin deviasyonmuydu senin? Sekil verilmediyse burna ikinci ameliyat revizyon olarakmi geciyor?

ilk ameliyatım deviasyondu. ama kesinlikle estetik de işin içine girmeliymiş( çünkü haliyle kıkırdağa zarar verildi ve çöktü.
revizyon olarak geçiyor .çöken kısma kıkırdak ekleniyor ve burun ucum da düştüğü için kaldırılmıştı. aynı zamanda çökünce kemer oluşmuştu ve kemerim alındı canım.8 yıl kaçtım tabi.sonunda burnumdan nefes alamayınca dayanılmaz oldu.öle revizyona karar verdim.çok şükür hiç bir sorunum kalmadı

Bn uc sene once deviayon oldum cnm nefes alma problemim vardi ve kikirdak duzeltidi ama yaklasik bir iki ay sonra burnumun kenarinda kemer olustu yalniz burun ucumda dusme olmadi.. Nefes alamama gibi sorunumda kalmadi ama bu olusan kemer bni rahatsiz ediyor goruntu olarak. Bir arkadas revizyon olarak gecmedigini yazmisti ama yaklasik bir ikibin kadar daha yuksek ucret ödemem gerektigini yazmisti. Revizyon olarak geciyorsa ucret dahami yuksek oluyor? Dedigim gibi burnuma herhangi bir sekillenme yapilmadi ve burun ucumada ayni sekil dokunulmadi

Estetik amaçlı olmadıysan revizyondan daha ucuz olabilir canım tabi doktorun görmesi lazım ona göre sana fiyat belirler. Ben revizyon hastası değilim ama revizyonda emre bey 1 numara kesinlikle tavsiye ederim

Estetik amaçlı olmadıysan revizyondan daha ucuz olabilir canım tabi doktorun görmesi lazım ona göre sana fiyat belirler. Ben revizyon hastası değilim ama revizyonda emre bey 1 numara kesinlikle tavsiye ederim

Tskler cnm evt estetik amacli olmadim ve burnum goruntu olarakta cirkin bir burun degl fakat burnumun kenarinda sonradan olusan kemik bni rahatsiz ediyor bnde kemigi törpuletmisken komple yapilsin diye dusunuyorum ama yapilan sekil yakismazsa diyede cok korkuyorum:) dedigm gibi cirkin bir burnum yok ve simdiki burnumu arama ihtimali olabilir:)

ben de burun ameliyatı olmak istiyorum. kalacak yer benim için de sorun. bildiğiniz güvenli yerler var mı öğretmen evleri nasıl bilginiiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…